moxa15
Διάσημο μέλος

ναι σωστη ερωτηση,δεν απαντηθηκε....Οι άντρες πώς αντιδράνε;
ε οκ τοτε προφανως δεν θα παει 50/50.Αν και αυτο ειναι σπανιο αφου συνηθως κυριως τα αγορακια οταν ειμαστε μαζι σας ειμαστε ιδιαιτερως λιτοδιαιτα.Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα 9.5/10 φορες το ποτο σου θα ειναι ακριβοτερο απο αυτον(γενικα για τις κοπελες μιλαω,μην το παρεις προσωπικα...)ναι αλλα αν αυτος φαει σαν το βοδι και εγω μια μικρη μικρη πιτουλα!?![]()
Δώσε 30c για την πιτούλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

οπου c=cents?Δώσε 30c για την πιτούλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως αρσενικό στα μάτια της κοπέλας.

Εγώ θεωρώ πως ο άντρας πρέπει να κερνάει και πάντοτε κερνάω όπια συνοδεύω. Ακόμα και αν βγω με την κοπέλα μου και μια φίλη της, θα κεράσω και την φίλη.
Πιστεύω είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως αρσενικό στα μάτια της κοπέλας.
Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως μακάκα στα μάτια της κοπέλας.

moxa15
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως μακάκα στα μάτια της κοπέλας.![]()
δλδ τι να κανουμε;;μπερδευτηκα απο την μια ολα τα αγορακια λεμε το κανουμε,απο την αλλη ολες οι κοπελες ειστε 50/50 τι θες να σε ρωταμε αν ΘΑ σε κερασουμε;;;νιωθω σαν υπηρετης τοτε δεν μου αρεσει....

δλδ τι να κανουμε;;μπερδευτηκα απο την μια ολα τα αγορακια λεμε το κανουμε,απο την αλλη ολες οι κοπελες ειστε 50/50 τι θες να σε ρωταμε αν ΘΑ σε κερασουμε;;;νιωθω σαν υπηρετης τοτε δεν μου αρεσει....
Αγάπη μου να το κάνεις αν και επειδή το αισθάνεσαι! Το πιο απλό πράγμα σου λέω! Να μην το κάνεις επειδή στο είπε ο μπαμπάς σου ή για να νιώσεις άντρας ή για να μη σε πει τσιφούτη, να το κάνεις αν και εφόσον το νιώθεις!

Ξέρεις πόσο άσχημο μου φάνηκε την πρώτη φορά που βγήκαμε με τον τωρινό φίλο μου που όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε είπε "άσε κερνάω εγώ" με έναν τρόπο που φάνηκε οτι ένιωθε οτι πρέπει να το κάνει; Ακόμα κι αν το ένιωθε, τι αξία είχε τελικά; Ακόμα τον κοροϊδεύω γι' αυτό το περιστατικό (βέβαια δεν τον άφησα να με ξανακεράσει, έχουμε κοινό ταμείο και έτσι κανείς δεν κερνάει κανέναν

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνωΕγώ πάλι πιστεύω οτι είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως μακάκα στα μάτια της κοπέλας.![]()

moxa15
Διάσημο μέλος

μμμμμ τι να σου πω δεν ξερω εγω ειμαι πιο πολυ της αποψης παντα ολα 50/50...Αγάπη μου να το κάνεις αν και επειδή το αισθάνεσαι! Το πιο απλό πράγμα σου λέω! Να μην το κάνεις επειδή στο είπε ο μπαμπάς σου ή για να νιώσεις άντρας ή για να μη σε πει τσιφούτη, να το κάνεις αν και εφόσον το νιώθεις!![]()
ε καλα οκ δεν νομιζω κυριως για καφε τιθεται θεμα,σιγα υπερβολες...; (Ξέρεις πόσο άσχημο μου φάνηκε την πρώτη φορά που βγήκαμε με τον τωρινό φίλο μου που όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε είπε "άσε κερνάω εγώ" με έναν τρόπο που φάνηκε οτι ένιωθε οτι πρέπει να το κάνει;
αλλη ηλικια προφανως...βέβαια δεν τον άφησα να με ξανακεράσει, έχουμε κοινό ταμείο και έτσι κανείς δεν κερνάει κανέναν)
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην ερώτηση "πώς αντιδράνε"..
στην αρχή τα χάνουν όταν κάνω κίνηση να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού..
μετά όμως χαμογελάνε και την δεύτερη φορά που βγαίνουμε μου το θυμίζουν στο στύλ "ναι, αλλά σήμερα δικά μου, την προηγούμενη πλήρωσες εσύ.."
υπάρχουν και φορές που δεν τα κατάφερα να πληρώσω ή απλώς τον άφησα να πληρώσει.. δεν το προγραμματίζω..
γενικότερα βλέπω να το εκτιμάνε, τι να πω..
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Επισύναψη δεν μπορείς να κάνεις εσύ, την κάνει ο moderator και ο administrator. Προφανώς ήθελες να πεις παράθεση, όπου κάτω από το ποστ σου έχει ένα κουμπάκι.αχ παιδια, δεν ξέρω να κάνω επισύναψη ακόμη... τέσπα..
στην ερώτηση "πώς αντιδράνε"..
στην αρχή τα χάνουν όταν κάνω κίνηση να πληρώσω στο πρώτο ραντεβού..
μετά όμως χαμογελάνε και την δεύτερη φορά που βγαίνουμε μου το θυμίζουν στο στύλ "ναι, αλλά σήμερα δικά μου, την προηγούμενη πλήρωσες εσύ.."
υπάρχουν και φορές που δεν τα κατάφερα να πληρώσω ή απλώς τον άφησα να πληρώσει.. δεν το προγραμματίζω..
γενικότερα βλέπω να το εκτιμάνε, τι να πω..
Και μια ιστορία, γιατί μου αρέσουν πολύ να διηγούμαι και να μου διηγούνται...
Το Δεκέμβριο του 2007 είχα πάει στο Μόναχο να δω τον ΑΡΗ με τη Bayern (διασυρθήκαμε με 6-0). Κάποιοι από την παρέα φύγανε, εγώ έκατσα για 7-8 μέρες. Κάποια μέρα λοιπόν, πηγαίναμε με το τραίνο σε ένα χωριό να δούμε ένα κάστρο. Ηταν μαζί ένας φίλος μου με τους γονείς του. Ο πατέρας του είναι μεγάλος μαλάκας, και γενικά μπορεί στο δευτερόλεπτο να σου σπάσει τα νεύρα. Καθόταν λοιπόν δίπλα μου μια κινεζούλα, 7-8 χρόνια μεγαλύτερη μου. Της έπιασα την κουβέντα για να σταματήσει να μου μιλάει...Τελικά πήγαινε κι εκείνη στο κάστρο, οπότε χωρίσαμε από την παρέα...Γυρίσαμε το απόγευμα στα ξενοδοχεία μας και δωσαμε ραντεβού μετά από λίγο. Την πήγα σε ένα ωραίο εστιατόριο που είχαμε πάει μερικές μέρες πιο πριν. Κέρασα εγώ. Μετά πήγαμε για μπύρες σε μια μεγάλη παραδοσιακή μπυραρία. Στην εν λόγω μυραρία (όποιος έχει πάει Μόναχο ξέρει για ποια μιλάω) έχει τεράστια τραπέζια και κάθονται πολλές παρέες μαζί. Μας ρωτουσαν που γνωριστήκαμε κλπ και τους είπαμε στο τραίνο...Πέσανε όλοι από τα σύνεφα...Τελικά η κοπέλα επέμενε να πληρώσει εκείνη, το θεωρούσε προσβλητικό να την κεράσει ένας άντρας, πόσο μάλλον δύο φορές. Και ξέρετε τι μισθούς πείνας έχουν στην Κίνα...
Αυτά να τα δουν οι δικές μας που αν δεν τις κεράσεις είσαι τσίπης, αν το κάνεις είσαι επιδειξίας ή το κάνεις για να την ρίξεις στο κρεβάτι.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά πιστεύω, οτι καμιά κοπέλα δεν θεωρεί κάποιον, που την κερνάει "επιδειξία".. ούτε οτι θέλει να την ρίξει στο κρεβάτι..
αυτά μπορεί να αρχίσει να τα πιστεύει μετά το 10ο κέρασμα.. μέχρι τότε, τον θεωρεί ευγενικό, οτι την προσέχει, οτι είναι τζέντλεμαν και άλλα τέτοια ωραία..
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δε νομίζω...αλλά θα κεράσω όταν το νοιώσω, και για να το νοιώσω πρέπει να με κάνει να το νοιώσω όταν θα βγούμε.ναι, παράθεση ήθελα να πω!
βασικά πιστεύω, οτι καμιά κοπέλα δεν θεωρεί κάποιον, που την κερνάει "επιδειξία".. ούτε οτι θέλει να την ρίξει στο κρεβάτι..
αυτά μπορεί να αρχίσει να τα πιστεύει μετά το 10ο κέρασμα.. μέχρι τότε, τον θεωρεί ευγενικό, οτι την προσέχει, οτι είναι τζέντλεμαν και άλλα τέτοια ωραία..
Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι ένα από τα μικρά πράγματα που σε κατοχυρώνει ως μακάκα στα μάτια της κοπέλας.![]()
Αγάπη μου να το κάνεις αν και επειδή το αισθάνεσαι! Το πιο απλό πράγμα σου λέω! Να μην το κάνεις επειδή στο είπε ο μπαμπάς σου ή για να νιώσεις άντρας ή για να μη σε πει τσιφούτη, να το κάνεις αν και εφόσον το νιώθεις!
Ξέρεις πόσο άσχημο μου φάνηκε την πρώτη φορά που βγήκαμε με τον τωρινό φίλο μου που όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε είπε "άσε κερνάω εγώ" με έναν τρόπο που φάνηκε οτι ένιωθε οτι πρέπει να το κάνει; Ακόμα κι αν το ένιωθε, τι αξία είχε τελικά; Ακόμα τον κοροϊδεύω γι' αυτό το περιστατικό (βέβαια δεν τον άφησα να με ξανακεράσει, έχουμε κοινό ταμείο και έτσι κανείς δεν κερνάει κανέναν)
Ενοείτε οτι δεν το κάνεις από αγγαρεία! Και αφου βγαίνεις με μια κοπέλα πάει ήδη να πει οτι σου αρέσει και θες να την κεράσεις! Οπότε γιατί να σε κατοχυρώνει ως ...;
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Μπορεί να σου αρέσει, πριν βγεις και κατά τη διάρκεια να χαλαστείς για κάτι.Ενοείτε οτι δεν το κάνεις από αγγαρεία! Και αφου βγαίνεις με μια κοπέλα πάει ήδη να πει οτι σου αρέσει και θες να την κεράσεις! Οπότε γιατί να σε κατοχυρώνει ως ...;
Menoula
Νεοφερμένο μέλος

shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

πρώτο ραντεβου πάντα 100% άντρας, αν σου αρέσει η τύπισσα 100% και τη δεύτερη για να δείξεις ότι δεν υπάρχει ισότητα..![]()
Και την τρίτη φορά πληρώνει 100% αυτή για να μην καλομαθαίνει η bitch
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια τώρα που είμαι άνεργη, ο boyfriend επιβαρύνεται αποκλειστικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.