Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

- θέλεις να βγούμε το βράδυ?

- ναι αμέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δε μου έρχεται κάτι γιατί το θεωρώ χαζό να πεις σε κάποιον που σε φλερτάρει και σε προσκαλεί σε έξοδο, με οποιονδήποτε τρόπο ότι θα μοιραστείτε το κόστος της εξόδου
άλλωστε έχω πει και στο παρελθόν ότι για μένα το σωστό είναι αυτός που προσκαλεί, να πληρώνει κι όλας (εγώ αυτό κάνω δλδ)
αν καλέσω κάποιον να βγούμε... θα πληρώσω, όπως θα έκανα αν καλούσα και κάποιον σπίτι μου για φαγητό...
δεν θα έλεγα ποτέ μου "έλα να φάμε αλλά φέρε τις μπριζόλες σου"

Μπορει να πληρωσει μια ο ενας , την αλλη ο αλλος, μπορει και οι 2, δεν ειναι αυτο το προβλημα. Και αν υπαρχουν ειδικες περιπτωσεις (πχ σημαντικες οικονομικες διαφορες), ειναι ακομα πιο αναγκαιο να ειναι ξεκαθαρα τα πραματα απο νωρις.
Δηλαδη τι, οποιος προσκαλει εξαγοραζει την παρεα του αλλου, κερνοντας ;
Και ο αντρας φλερταρει τη γυναικα, και η γυναικα τον αντρα. Και λογω ισοτητας τοτε, να εννοειται οτι θα πληρωσουν μισα μισα.δε μου έρχεται κάτι γιατί το θεωρώ χαζό να πεις σε κάποιον που σε φλερτάρει και σε προσκαλεί σε έξοδο, με οποιονδήποτε τρόπο ότι θα μοιραστείτε το κόστος της εξόδου
Γενικα απο οσα διαβαζω, βλεπω οτι δινετε πολλη βαρος στο θεμα "ποιος πληρωνει" και οτι βγαζετε πολλα (βεβιασμενα κατα τη γνωμη μου) συμπερασματα , για τον αλλο, βαση του αν θα πληρωσει, πως θα το πει, αν θα κανει την κινηση, αν δε την κανει, ποσες φορες θα την κανει...
Ρε περασες καλα ;
Τα υπολοιπα ρυθμιζονται.
Ουγκ.
Neraida
Επιφανές μέλος

εγω δεν γουσταρω να πληρωνουν για μενα..και τις περισοτερες φορες τα καταφερνω...αλλα μη δω να κανεις κοινως την "παπια"....εφαγες Χ....
large ειμαι...χαζη ομως οχι..
και το καλυτερο..ξερετε ποιο ειναι?....να δειχνεις οτι εσυ πληρωνεις και μετα απο κατω,πισω,οπως θελετε πειτε το, να τα παιρνεις τα μισα! και γινεται ακομα καλυτερο οταν δεν ξερεις και τι εχεις απο χρηματα!
ε ρε κλωτσιες που θελουνε!
zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τότε τα παίρνω στο κρανίο και σηκώνομαι και πάω στην σερβιτόρα(και καλά παω τουαλέτα)και την πληρώνω.Βγαίνω έξω και λέω στην δεσποινίδα που συνοδεύω.."φεύγουμε,η σερβιτορα που ειναι μέσα ηταν συμμαθήτρια μου και μας κέρασε τα ποτά.¨".Κατεβάζει κάτι μούτρα και φεύγουμε...

Neraida
Επιφανές μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο κει και περα ολα τ'αλλα τα βρισκουμε.
Α και συμφωνω με νεραιδα στο "large ειμαι, χαζη ομως οχι."
roumana
Διάσημο μέλος

..και καλά πρέπει «να καταλάβει» από το πρώτο ραντεβού πόσο ανεξάρτητο άτομο είμαι? και από το ποιος πληρώνει θα φανεί? Ας νιώθει ωραία αν αυτό τον ευχαριστεί… όχου…εκεί θα κολλήσουμε?

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

οι άνθρωποι ανεξαρτήτος φύλου και το πόσα έχει η τσέπη τους δεν είναι μίζεροι .
η μαγικη λεξουλα....δεν αντεχω τη μιζερια....
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Τελικά πληρώνουμε τα ίδια και οι δύο, κανείς δε συντηρεί κανέναν... Αλλά όλο το πάρε-δώσε γίνεται με κέφι και καλή καρδιά!

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Από κει και πέρα, όπως λέει και το Γίδι πιο πάνω ο καθένας τα δικά του και καμία φορά μπορεί να κεράσει ο ένας ή ο άλλος κτλ κτλ

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ακόμα και για 2 ευρώ!!!

Συνήθως όταν βγαίνω προσπαθώ να "κερνάω απόψε εγώ" (η καρδιά αγκινάρα που λέμε).

Γιατι ; Προφανως θα βγαλεις συμπερασμα για το χαρακτηρα του απο 1 φορα. Και τι συμπερασμα θα ειναι αυτο ;Οχι αγαπη μου καλη η ισοτητα αλλα αν ο αντρας με αφησει να πληρωσω (γιατι εννοειται πως θα προσφερθω) στο πρωτο ραντεβου, θα με χαλασει παρα πολυ.
PYLH
Δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου!Επίσης θα ήθελα να προσθέσω το εξής : Ότι μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που ξέρουν να περνάνε καλά. Αυτοί οι άνθρωποι ανεξαρτήτος φύλου και το πόσα έχει η τσέπη τους δεν είναι μίζεροι και αυτό για μένα φέρνει και το κέρασμα και την καλοπέραση και την αποφυγή ανόητων σκέψεων.
Η μιζέρια είναι ό,τι χειρότερο ανεξάρτητα απ'το πόσα χρήματα διαθέτει κανείς. Να περνάς καλά και ότι κάνεις να το κάνεις με την καρδιά σου κι όχι για να προκαλέσεις εντυπώσεις...Γι αυτό άλλωστε

Να "είμαστε" και να "περνάμε" καλά!!! Αυτό είναι το σημαντικό γαι μένα!
lilith
Δραστήριο μέλος

Γιατι ; Προφανως θα βγαλεις συμπερασμα για το χαρακτηρα του απο 1 φορα. Και τι συμπερασμα θα ειναι αυτο ;
Είναι θέμα ευγένειας... και αρχής...
Όταν κάποιος καλεί..., τότε είναι υποχρεωμένος να κεράσει...
Εγώ έτσι ξέρω... και έτσι κάνω...
Όσες φορές, έχω καλέσει..., φροντίζω να πληρώσω... χωρίς να φθάσει καν, ο λογαριασμός στο τραπέζι..., παρ΄ όλο που είμαι γυναίκα...
Σε εμένα τουλάχιστον, ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάποιος μερικά λεπτά θέματα..., όπως αυτό, δείχνει πολλά περισσότερα απ΄ όσα φαντάζεσθε...
Μετά θα πρέπει να σκεφθούμε και το άλλο...
Σε καλεί κάποιος... και επιμένει... και επιμένει... και ξαναεπιμένει..., ενώ βλέπει ότι για κάποιο λόγο, είσαι επιφυλακτική...
Υπάρχει πιθανότητα, να μην έχεις χρήματα... εκείνη τη στιγμή, ή τέλος πάντων, να μην μπορείς να διαθέσεις... για τον άλφα ή τον βήτα λόγο...
Εντάξει, δεν είναι ένας καφές... ή ένα ποτό, μια περιουσία, ακριβώς όμως γι΄ αυτό, νομίζω ότι η ευγένεια επιβάλλει κάποιους κανόνες συμπεριφοράς...
Δεν νομίζω πως η ελευθερία... και η ισότητα..., έχουν νόημα και τις καταργήσουν, αντίθετα μάλιστα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Natalia26
- Requiem
- iren
- Ωρορα
- thequickbrownfox
- thenutritionist
- paolo1
- okatapeltis
- Μήτσος10
- lugar
- Nat21
- Janne 007
- Human being
- KostasPan
- JimmyIT
- SlimShady
- kalhkardia
- Jack of Spades
- taketrance
- Roulaki
- Paragontas7000
- Joji
- charmander
- Memetchi
- Ilma
- spring day
- camil
- User2350
- vasilikileo1988
- rafaela11
- Anonymous girl
- parrot/παπαγάλος
- Εριφύλη
- tsiobieman
- giannhs2001
- Scandal
- Wonderkid
- fourkaki
- back2967
- hirasawayui
- Chrysak25
- Nickx
- Sevasti
- Stelios725
- Mt73
- Athens2002
- CiNeFiL
- Panos_02
- ggl
- T C
- Viedo
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Libertus
- georgianna
- Ria99
- Citylights
- ag97
- physicscrazy
- kapa1405
- πεταλουδα001
- norbit
- Superhuman
- Danaoula2020
- American Economist
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Anna@2020
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.