Εγώ αυτό που ξέρω είναι.Ότι έχω φίλους (μαζί και εγώ) που δεν έχουμε οικονομική άνεση.
Μου έλεγε ο φίλος μου λοιπών προχτές.Ρε θανάση θέλω να γνωρίσω μια κοπέλα και δεν το τολμώ.
Εγώ ξεμένω στην μέση του μηνα από χρήματα,άντε τώρα να τα φτιάξω μαζί τις και να βγαίνουμε βόλτες,εδώ δεν μπορώ καλά καλά να συντηρήσω τον εαυτό μου,πως θα συντηρώ και αυτήν?(ούτε καν κάνουνε κίνηση να πληρώσουν λέει,όλα τα περιμένουν από εμενα,μέχρι και τις διακοπές που πηγαίναμε μονο το εισιτήριο δικό τους,όλα τα αλλα το κορόιδο..) Αν δεν το κάνω σιγά σιγά θα την κάνει,γιατί αν δει η γυναικα ότι δεν έχεις οικονομική άνεση την κάνει και πάει αλλου.Γιατί η σημερινή\σύγχρονη; γυναικα θέλει την βόλτα τις τα λούσα τις,τις διακοπές τις,και αν δεν της τα προσφέρεις δεν θα κάτσει με σένα,θα πάει εκεί που μπορεί να τα βρει.(πελατειακή σχέση δηλαδή..).Και ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη πείρα από αυτά μια και δούλευε μια ζωή σε καφέ,bar κτλπ και είχε συναναστροφές με πολλές γυναίκες.Και λέει ο άνθρωπος και με το δίκιο του,πόσες φορες να το κάνω αυτό;Που να βρω όλα αυτά τα χρήματα να συντηρώ 2;Aντε και βγαίνω την πρώτη,την δεύτερη,την τρίτη φορα,μετά τι γίνετε;
Και το αποτέλεσμα είναι να μην τολμάμε να κάνουμε σχέση,μια και οι απαίτησης τον γυναικών είναι αυτές που είναι.Γιατί όλες καλά τα λέτε από εδώ,αλλα συνήθως αλλα λέτε και αλλα κάνετε..Υπάρχουν βεβαίως και οι εξαίρεσης που εννοούν αυτά που λένε,αλλα είναι σπάνιες