ασχετως με το αν συμφωνω μαζι σου ή οχι, δε νομιζω οτι χαλαει τους περισσοτερους ανδρες να μοιραζονται τα εξοδα, καλως ή κακως, εν ετη 2009.
δεν εκανα λογο για μοιρασμα, φυσικα και να μοιραστουν εξοδα, εχει εκεινος παντα?
εχει εκεινη παντα?
μιλησα για τα ραντεβου κυριως τα πρωτα. πιστευω στην ισοτητα αλλα σε καποια πραματα οπως και να το κανουμε δε γινεται οσο και να χτυπιομαστε να υπαρξει ισοτητα.
αν πας και ανοιγεις μονιμως το πορτοφολι(5 στις δεκα σου λεω εγω) ο αντρας δε θα το σκεφτει οπως εσυ κι εγω. εμεις οι κοπελες ειμαστε διαφορετικες στις συναλλαγες μας γιατι εχουμε κοινο νου.
ε οι αντρες δεν ειναι ετσι.
θελουν να νιωθουν απο πανω. σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι αλλα κατα πλειοψηφια εμπειρικα παντα απο φιλους κι εμενα.
αν αυτος πληρωνει πολλες φορες εσυ θα του κανεις καπιοιο αλλο δωρο, ειτε λεγεται καλο σεξ με περιεργα και προστυχα δε ξερω κι εγω τι ειτε λεγεται ενα καλο ρολοι, τωρα πως εφτασε η κυρια απο πανω να μιλα για χορηγους, δεν ξερω τι ειχε στο μυαλο της και τι της περασε υποσυνειδητα.
αυτο που εξακολουθω γενικως να παρατηρω ειναι πως ναι αλλαζουν οι εποχες αλλα οι ανθρωποι μενουν ιδιοι και οι διαφορετικοτητες των φυλων επισης.
δε διαφωνω. δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος εδω που δε θελει να ικανοποιει το συντροφο του.
μην εισαι τοσο σιγουρη γιαυτο λαβ. ποτε δεν ξερεις τι κινητρα κρυβει ο καθενας εχοντας μια σχεση.
δεν ειναι ολες οι σχεσεις καθαρες.
τελος, γιατι το παμε μακρια κι ανοιγουμε μεγαλη συζητηση ολα ξεκινουν απο εδω- αλλιως βλεπει το χρημα ο αντρας, αλλιως η γυναικα.
αλλιως βλεπει το σεξ η γυναικα αλλιως ο αντρας.