Καλα τοτε.. φιλεναδα Χιμελα ειχα αλλα στο μυαλο μου.
Σε καποια εχω μεινει η ιδια βεβαια σε αποψεις, θα τα ξαναπω για να βαλω την τελεια μου σαυτο το υπεροχο θεματακι που πεταχτηκαν τα ματια ολων εξω και πολυ ειχα γελασει τοτε.

Συγνωμη αλλα μου βγαινε γελιο, που χαν πεσει ολοι πανω μου, λες και με ηξεραν. Ειδες τι κανει ενα ποστ?
Ο ανδρας πρεπει να ναι τζεντλμαν και να κερνα στα ραντεβου τα πρωτα. Ειναι θεμα κυρους πως να το κανουμε, ευγενιας.
Ναι οτι βγαινει ραντεβου μαζι σου, σημαινει πως σε γουσταρει και ονειρευεται.. Δε μου χει τυχει δηλαδη να βγω με καποιον ερωτικα και να μη με γουσταρει. Θαταν σοκ κιολας αυτο για μενα, θαλεγα κατι δε παει καλα. Ο αντρας αρχικως ετσι δειχνει πιστευω την προσωπικοτητα του απο αρχαιοτατων χρονων, ειμαι παραδοσιακη, ενω θα κανω την κινηση να πληρωσω. Κι εχω πληρωσει μην αγχωνεσαι.
Εχω πληρωσει σε σχεση και παραπανω αποσο φανταζεσαι και αποσα εχουν δωσει οι ''καλουλες'' του ειδους.
Σεβομαι τον ανδρα παρα πολυ για να σκεφτω ποτε να πω κατι χυδαιο η να το δω εκμεταλλευσιμα. Εν πασει περιπτωσει, οι σχεσεις μου με τους ανδρες κατα πλειοψηφια παραπονα τετοια δν ειχαν.
Παμ παρακατω.
Ελα τωρα μωρε Χιμ, σαν κρεας. Ε βεβαια στην αρχη σε βλεπει σα κρεας, αμα εισαι κι εντυπωσιακη. Δεν ειναι κακο. Αμα δε σε ξερει σαν ανθρωπο, σαν τι θα σε δει?
Ε με τον καιρο αν σε γνωρισει καλυτερα η θα σε ερωτευτει ή θα μεινει στα του εντυπωσιασμου ή θα ξενερωσει.
Κι εμεις ετσι λειτουργουμε, μονο που εμεις ως γυναικες, στο πισω μερος του κεφαλιου μας βλεπουμε τον ανδρα σαν υποψηφιο πατερα των παιδιων μας. Εγω οχι σιγουρα, μιλω για το μεγαλυτερο ποσοστο του γυναικειου πληθυσμου.