Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αγαπαητη αμαριλυ που τοσο απεχθανεσαι....αΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα απο τους περισσότερους εδω μεσα.
Καλός είσαι και του λόγου σου...Που είπες, κάποια ποστ παραπάνω, ότι...

...Η κοπελα ησυχασε απο μια ζωή ολοτελα χαμένη και οι γονεις της επισης ησυχασαν απο την οποια ψευδαίσθηση οτι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να τη σώσουν...

Ωραία μηνύματα "περνάς". Σε νέους ανθρώπους και γονείς...

Επειδή εσύ έχεις πάρει όποιες αποφάσεις έχεις πάρει, γυρίζεις και λες ότι η κοπέλα "ησύχασε"...Λες και πήγε για ύπνο και μετά από λίγη ώρα θα ξυπνήσει...

Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς...

Είπα σωματικά και το πήρατε και το ξεχειλώσατε...

Αστειευτείτε με τέτοια θέματα, δεν πειράζει...Έχουν κλείσει σπίτια απ΄ τα ναρκωτικά...

Γιατί όσο και να το απλοποιείτε...το χασισάκι μια χαρά ναρκωτικό είναι. Το ότι δεν είναι κόκα ή ηρωίνη, δεν το απενοχοποιεί...

Μου φαίνεται μονο εμένα ή καθε σου φράση σ'αυτό το σχολιο μοιαζει να αναιρεί στο τέλος οσα λέει στην αρχή; Δεν ξερω πολιτικα που στέκει η Αμαριλύ αλλά ενα της το αναγνωρίζω. Οτι εχει να πει το γράφει πιο κατανοητα και ξεκάθαρα απο τους περισσότερους εδω μεσα.
Εσενα σου φαινεται.Η αμαρυλης ειναι αριστεριστρια.Εγω ξεκαθαρα τα λεω.Η αναιρεση βρισκεται μονο στο μυαλο σου.Γενικα και αοριστα μιλωντας και εγω ειμαι η Κουλιανου.Ειμαι; οχι.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ρε παιδια δηλαδη τωρα εγω φταιω;; Βγηκε η μανα να μιλησει για την κορη της που πεθανε..ΚΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. :eek:
Ε..αυτην την μανα και αυτον τον πατερα ειχε η ατυχη κοπελα.
ΞΑΝΑΛΕΩ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.Οχι που δεν ξερουν τιποτα...αγνο.. ανοθευτο μαλλι η κορη τους.Αβγαλτο και αυτοι ιδεα δεν ειχαν.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
Η μυρτω η ιδια εκελισε και πληρωσε το ξενοδοχειο λεμε.
Για να δουν το μικρο σπιτι στο λιβαδι;
Ειναι που λέει ο μαλακας ο πατερας οτι της εριξαν κατι στο ποτο.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Παραβλεπεις συστηματικα ποιος εφτιαξε τους γονεις έτσι. Οτι υπάρχει ολοκληρο συστημα για να γινονται οι γονεις έτσι, και υστερα, το ποθουμενο αποτέλεσμα, να γινονται τα παιδιά τους ετσι. Ενα ολοκληρο ανθρωποφάγο συστημα μελετημενο στην καθε του λεπτομέρεια για να παράγει αυτό ακριβώς που βλεπεις. Ειδικα στον Δυτικο "πολιτισμο".

Βλεπεις στην Κινα να εχουν Υπογεννητικοτητα ή τετοιες μλκς καθε μερα; Και ειναι 1,6 δις ανθρωποι οχι 10 εκατομμυριακια. Με το 93% να μενει σε ιδιοκατοικηση. Ετσι ναι, φτιαχνεις αλλα παιδια και αλλη μελλοντική ανθρωπότητα, αντι για τζάνκια, δυστυχισμένα και πελαγωμένα.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό σας μάρανε...Και ειδικά εσάς που είστε και γονείς...
Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ...

Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα ..

Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ...

Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα θα σε παρει και θα σε σηκωσει και χεστηκα για κανονισμους και για ολα

Τελος...

Τελευταία επεξεργασία:
Συμπέρασμα: Όπου κι αν πάμε, ότι και αν κάνουμε, κάποια κάμερα θα μας καταγράψει. Η ιδιωτική ζωή τελείωσε.

1776347096541.png

Η επιλογή συναστροφων ήταν καθοριστική για αυτό το κορίτσι .Ο ένας απο όσο διαβάζω ,αν είναι έγκυρες οι πηγές ( επιφυλασσομαι για αυτό δεν παραθέτω ) ήταν trans άτομο που ουσιαστικά είχε ενεργό δράση σε ερωτικό επ αμοιβη περιεχομενο και ποιος ξέρει τι είδους κυκλώματα, ο άλλος είχε εις βάρος του να εκκρεμούν υποθέσεις.

Και φυσικά αν αυτά ευσταθούν δεν κάλεσαν έγκαιρα ασθενοφόρο, γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους.

Λοιπον ακου για να τελειώνουμε γιατι το τερμάτισες ...επειδη δεν με παραθετεις μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τοσο καιρο ολο αυτο που προσπαθεις να κανεις ...

Σε αφηνω εδω και καιρο να γραφεις οτι θελεις,ουτε καν με απασχολει ...εχεις μιλήσει για εμένα για τον αν δρα μου εκει ημουν στο παρατσακ αλλα ειπα δωσε τοπο στην οργη και τωρα αγγίζεις γονεικοτητα ..

Εδω βαζεις τωρα αμεσως τελεία ...τσιμουδια παραπανω δεν ανεχομαι και το εννοω...κανεις διαλογους με αλλους και με προσβαλεις θαρρεις και με ξερεις ...

Αντε εδω μεσα ...η διαχειριση δεν βλεπει .Ειπαμε ασυλιες ασυλιες αλλα δεν υπαρχει ενα οριο ...τι προσπαθειτε να κανετε ;Μην ξανατολμησεις να μιλησεις σε εμενα για γονεικοτητα

Τελος...
Σε εμένα αναφέρθηκες...εγώ απάντησα. Απλό είναι...

Αστειεύτηκες με κάτι που είπα. Το αρνείσαι ;

Το υπόλοιπο θέατρο, τα τελεία, τσιμουδιά και τέλος, αλλού. Σε εμένα δεν περνάνε...

Ούτε προσβάλλω, ούτε επιτίθεμαι προσωπικά. Αυτά, ξαναλέω, είναι δικές σου "αρετές"...

Δεν έχω ούτε ασυλίες, ούτε διαφορετική αντιμετώπιση απ΄ ό,τι ο καθένας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back