Κεφαλονιά: Από ανακοπή ο θάνατος της Μυρτούς

Αυτο που το πας ...διαφωνει το ΕΚΑΒ με το νοσοκομειο αν πηγε με σφιγμο ή επαθε ανακοπη ...
Το εκαβ λεει ξεκαθαρα ειχε σφιγμο η μυρτω και δεν ηταν κανενας στα επειγοντα. Απιθανο παντως δεν μου φαινεται...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν γνωριζω.Λενε εκανε βιντεοκληση μαζι του 4 το πρωι λιγα λεπτα πριν καταρευσει.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, 66χρονος άνδρας από την Πρέβεζα φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τη 19χρονη μέσω βιντεοκλήσης περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της κρίσιμης ημέρας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος.

Κατά την κατάθεσή του, ανέφερε ότι γνώρισε τη Μυρτώ μέσω του 23χρονου φίλου της (ο οποίος συγκαταλέγεται στους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση) καθώς εκείνος τον πρόσθεσε σε ομαδική συνομιλία, στην οποία συμμετείχε και η 19χρονη, εννέα ημέρες πριν από το μοιραίο περιστατικό.

Τελευταία επεξεργασία:
Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, 66χρονος άνδρας από την Πρέβεζα φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τη 19χρονη μέσω βιντεοκλήσης περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της κρίσιμης ημέρας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος.

Κατά την κατάθεσή του, ανέφερε ότι γνώρισε τη Μυρτώ μέσω του 23χρονου φίλου της (ο οποίος συγκαταλέγεται στους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση) καθώς εκείνος τον πρόσθεσε σε ομαδική συνομιλία, στην οποία συμμετείχε και η 19χρονη, εννέα ημέρες πριν από το μοιραίο περιστατικό.
Αυτός δεν ήταν που το μοιραίο βράδυ της "πέρασε" και 220 € για να κλείσει ξενοδοχείο και να μη μείνει στα παγκάκια ;

Αφού προηγουμένως της πρότεινε να την φιλοξενήσει στην Πρέβεζα, επειδή δεν είχε που να μείνει...

Τί να πω...Τί θέλει ένας 66χρονος με 20χρονα και 23χρονα...

Και μαντεψε ποιος γνωρισε την μυρτω στον παππου. Νομιζω καπου παει το μυαλο σου...

«Όπως μεταδίδει το MEGA, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η γνωριμία τους έγινε διαδικτυακά, μέσω μιας ομαδικής συνομιλίας στην οποία τον είχε προσθέσει ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς και ένας από τους συλληφθέντες. Η επαφή τους φέρεται να ξεκίνησε μόλις 9 ημέρες πριν το περιστατικό, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη προσωπική γνωριμία.»

Εγώ αναρωτιέμαι οι γονείς τα γνώριζαν όλα αυτά ή όχι.. και ναι οκ, ενήλικη η κοπέλα, αλλά όσο χρονών και να'ναι παιδί σου είναι, αίμα σου, το πονάς.

Εγώ αναρωτιέμαι οι γονείς τα γνώριζαν όλα αυτά ή όχι..
Τέτοιες λεπτομέρειες δε θα γνώριζαν. Το πιο λογικό/πιθανό αυτό είναι. Δε δίνεται λεπτομερής αναφορά στους γονείς. Και κάτι τέτοια, συνήθως, τα μαθαίνουν τελευταίοι.

Θα ξαναπώ, όμως, και ας χαρακτηριστώ κάπως, ότι είχαν εικόνα ότι η κοπέλα κάπου είχε μπλέξει...Δε θέλει και πολλή φαντασία, άλλωστε. Πόσο μάλλον γι΄ αυτούς που τη ζούσαν από κοντά...

Και κάπου εκεί ξεκίνησαν να μαλώνουν και οι γιατροί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι γιατροί που την είδαν (κάποια στιγμή...), υποστήριξαν ότι έφτασε χωρίς σφυγμό, οι δε διασώστες υποστήριζαν ότι ήταν ζωντανή και αν υπήρχε επιτόπου γιατρός να την δει, θα ζούσε...
Eδωσε στη μυρτω ενα 300ρι λενε. Περιεργες καταστασεις...

Τουμπεκα απο τα αρδακια , ενω επρεπε να ειχε καει ηδη η μιση ζακυνθος.

οι πρώτες βοήθειες έπρεπε να δόθουν από τους διασώστες (όχι απλά να την μεταφέρουν).... πάλι κατηγορούν τους ιατρούς (που προφανώς ηταν στο νοσοκομείο) αλλά μέχρι να την πάρουν στην αναζωογόνηση να κανουν καρδιογράφημα να φωνάξουν τον αγροτικό (που τον εχουν βάλει να κάει εφημερίες) να τφωνάξει τον καρδιολόγο λογικό είνα να πεθάνει.

Αν ήταν σε άλλη χώρα θα την βάζανε ένα εξωτερικό αυτόματο απινιδωτή από το ασθενοφόρο ίσως και κάποια βασικά φάρμακα και θα ειδοποιούσαν το νοσοκομείο για πιθανή διασωλήνωση. Σημειώνω Όλα τα ασθενοφόρα έχουν αυτόματο απιδινωτή στην Ελλαδα.

Αν αυτά τα κάνανε στην Ελλάδα και πέθαινε η ασθενής η μισή Ελλάδα θα κατηγορούσε τους διασώστες πως τα κάνανε αυτά χωρίς ιατρική εντολή και θα τους κυνηγούσαν και το λοιπό προσωπικό στα δικαστήρια.

οι πρώτες βοήθειες έπρεπε να δόθουν από τους διασώστες (όχι απλά να την μεταφέρουν).... πάλι κατηγορούν τους ιατρούς (που προφανώς ηταν στο νοσοκομείο) αλλά μέχρι να την πάρουν στην αναζωογόνηση να κανουν καρδιογράφημα να φωνάξουν τον αγροτικό (που τον εχουν βάλει να κάει εφημερίες) να τφωνάξει τον καρδιολόγο λογικό είνα να πεθάνει.
Οι διασώστες είναι γιατροί ; Πάει αυτό...Σίγουρα όμως ξέρουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και σίγουρα θα το έκαναν. Όλοι πάνω - κάτω έχουμε μπει σε ασθενοφόρο συνοδεύοντας ένα επείγον περιστατικό. Έχουμε δει πώς συμπεριφέρονται οι διασώστες που κι αυτοί με τη σειρά τους κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Και ό,τι καλύτερο ξέρουν. Αλλά γιατροί δεν είναι.

Εκτός αυτού...λες απλώς να την μετέφεραν, χωρίς να κάνουν το οτιδήποτε* ; Γιατί αυτό ; Από πού προκύπτει ; Πόσο μάλλον αν είχαν να κάνουν μ΄ έναν τόσο νέο άνθρωπο...

* Κάπου διάβασα ότι ήταν και πολύ κοντά το νοσοκομείο από το σημείο που την παρέλαβαν. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ίσως έτρεξαν να προλάβουν, αν την είδαν και σε κομματώδη κατάσταση...

Τελευταία επεξεργασία:
οι πρώτες βοήθειες έπρεπε να δόθουν από τους διασώστες (όχι απλά να την μεταφέρουν).... πάλι κατηγορούν τους ιατρούς
Συντεχνιακή αλληλεγγύη . . .
1776428630775.png

Εγώ αναρωτιέμαι οι γονείς τα γνώριζαν όλα αυτά ή όχι.. και ναι οκ, ενήλικη η κοπέλα, αλλά όσο χρονών και να'ναι παιδί σου είναι, αίμα σου, το πονάς.
Κάτι ακούγεται και για τον πατέρα αλλά μένει ν΄αποδειχτεί.
Ας μην προτρέχουμε επειδή είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα.

Αυτό που είναι ευνόητο είναι ότι οι εμπλεκόμενοι σ΄αυτό το κύκλωμα, είναι πολύ περισσότεροι απ΄αυτούς που αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη ιστορία.
Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Ναι...ναι...απο την πρεβεζα θα περναγε να την βιασει.Στην πρεβεζα ηταν ο γερος λεμε .
Τι πινετε γμτ;
Δεν έχεις ξανά ακούσει για outcall κ.λπ. που προγραμματίζονται μέρες πριν; Επίσης είπα είναι μια πιθανότητα, δεν είμαι της αστυνομίας... Γιατί μια γυναίκα στην ηλικία σου είναι πάντα τόσο χυδαία χωρίς ο άλλος να έχει πει κάτι κακό;

Ο γερος στην πρεβεζα ηταν και μαλλον ηταν χορηγος της μυρτως.
Πως μιλούσε στη Μυρτώ στις 4:00 αφού 4 παρά δείχνει η κάμερα ήδη δεν είχε τις αισθήσεις της;

«Όπως μεταδίδει το MEGA, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η γνωριμία τους έγινε διαδικτυακά, μέσω μιας ομαδικής συνομιλίας στην οποία τον είχε προσθέσει ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς και ένας από τους συλληφθέντες. Η επαφή τους φέρεται να ξεκίνησε μόλις 9 ημέρες πριν το περιστατικό, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη προσωπική γνωριμία.»
Τι είδους ομαδική συνομιλία ήταν άραγε αυτή στην οποία είχαν προσθέσει και τον παππού;
Επιτραπέζια θα έπαιζαν ή PlayStation;

Δεν έχεις ξανά ακούσει για outcall κ.λπ. που προγραμματίζονται μέρες πριν; Επίσης είπα είναι μια πιθανότητα, δεν είμαι της αστυνομίας... Γιατί μια γυναίκα στην ηλικία σου είναι πάντα τόσο χυδαία χωρίς ο άλλος να έχει πει κάτι κακό;
Δεν έχει ανάγκη από υπεράσπιση η Πούπη, αλλά μιας και είμαι τριγύρω να σου πω ότι ότι έτσι είναι...Μπουμπουλίνα !! Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν αναφερόταν σ΄ εσένα. Μιλούσε γενικά και πάνω στην ένταση...

Είναι ψυχή μεγάλη...
Τι είδους ομαδική συνομιλία ήταν άραγε αυτή στην οποία είχαν προσθέσει και τον παππού;
Επιτραπέζια θα έπαιζαν ή PlayStation;
Βρε Λένω μου...

Και μόνο που μπήκε σε ομαδική ένας 65 φεύγα με τόσο νεαρά άτομα, από μόνο του βρωμάει...

Ό,τι είναι θα φανεί. Για καλό δε θα είναι πάντως...

Βρε Λένω μου...

Και μόνο που μπήκε σε ομαδική ένας 65 φεύγα με τόσο νεαρά άτομα, από μόνο του βρωμάει...

Ό,τι είναι θα φανεί. Για καλό δε θα είναι πάντως...
Εεε, τι να πω...
Είπα να θέσω μια ρητορική ερώτηση.

Τι λετε ρε παιδια δεν χρειαζετε να κρυβομομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

Ειτε ηθελε να "κλεισει ραντεβου¨ καποια στιγμη με την μυρτω ειτε ηθελε να λειτουργουσει ως νταβα της και να την βαλει στα κολπα σε συνεργασια με το τραβελο.

Η αληθεια θα φανει συντομα.

H κληση στο ΕΚΑΒ εγινε 4μιση περιπου.
Δες το timestamp στο βίντεο όπου ο 26χρονος μεταφέρει την Μυρτώ έξω από το δωμάτιο. Ξαναλέω, πως μιλούσαν ενώ ήταν σε τέτοια κατάσταση;

Αλλά όπως και να έχει και να εκδιδόταν ή να είχε τέτοιες φιλοδοξίες, ναι τι; Καλά να πάθει; Να αποδεχτούμε απλά ότι υπάρχουν κακοποιά στοιχεία και εμείς οι καλοί και οι ηθικοί απλά δεν την πατάμε; Να τους κρεμάσουν δημόσια όλους αυτούς για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοια και άλλα εγκλήματα.

Δες το timestamp στο βίντεο όπου ο 26χρονος μεταφέρει την Μυρτώ έξω από το δωμάτιο. Ξαναλέω, πως μιλούσαν ενώ ήταν σε τέτοια κατάσταση;
Η ωρα ειναι λαθος στο βιντεο. Μη κολλας.

Αλλά όπως και να έχει και να εκδιδόταν ή να είχε τέτοιες φιλοδοξίες, ναι τι; Καλά να πάθει; Να αποδεχτούμε απλά ότι υπάρχουν κακοποιά στοιχεία και εμείς οι καλοί και οι ηθικοί απλά δεν την πατάμε;
Ειδες πουθενα να κατηγορουμε τη κοπελιτσα? Ο πρωτος που την υπερασπιζομαι ειμαι. Ο τραβελος με τον ντιλερ πρεπει να φανε γερη καμπανα οπως και ο παππους αμα εμπλεκεται οντως σε κυκλωμα.

Και μη ξεχναμε και την απουσια γιατρων στο κεντρο υγειας ετσι? Αλλα αυτο μαλλον θα περασει στα ψιλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back