Κινηματογραφικά νέα

Εγώ είδα τελευταία το "Αμνετ".Καταπληκτική η ηθοποιός που υποδύεται τη σύζυγο, όσο για τον Γουίλιαμ μεταξύ μας ψιλοαπαραδεκτος...αφιερώθηκε στη συγγραφή / θέατρο στο Λονδίνο της εποχής και αρκέστηκε σε σπάνιες επισκέψεις στην οικογένεια.

Εγώ είδα τελευταία το "Αμνετ".Καταπληκτική η ηθοποιός που υποδύεται τη σύζυγο, όσο για τον Γουίλιαμ μεταξύ μας ψιλοαπαραδεκτος...αφιερώθηκε στη συγγραφή / θέατρο στο Λονδίνο της εποχής και αρκέστηκε σε σπάνιες επισκέψεις στην οικογένεια.
Και εγώ το είδα ! Φοβερή ταινία !
Εγώ θα πω ότι και ερμηνευτικά ήταν ψιλό αδιάφορος ο Γουίλιαμ.. όλη τη ταινία τη σήκωσε η μάνα και τα παιδιά της (ειδικά το ένα ) αλλά ας μην κάνω σπόιλερ

Screenshot 2026-02-20 at 06-27-02 Facebook.png

Screenshot 2026-02-20 at 06-27-35 Facebook.png

:down:

το όλο νόημα της ταινίας ήταν πως ο θρήνος δεν έχει ένα πρόσωπο, ούτε και εκφράζεται με έναν τρόπο. ο Γουίλιαμ ναι μεν ήταν απών απο το σπίτι αλλά έγραψε το καλύτερο θεατρικό στην ιστορία της ανθρωπότητας, και εναπόθεσε εκεί, με τέτοια μαεστρία, όλη του την απέραντη θλίψη, με τόσο βαθύ νόημα που άγγιξε τόσο την γυναίκα του όσο και όλο το υπόλοιπο κοινό, το οποίο αντικατοπτριζόταν στην ταινία σε μια συγκλονιστική στιγμή.

Eντάξει άμα μένεις προς Αίγιο δεν είναι και τόσο μακριά η Πάτρα εδώ που τα λέμε για κανα σ/κ. Όχι πως φέρνουν όλες τις καινούργιες ταινίες, αλλά Άμνετ, Σιράτ, Λάνθιμος κτλ τα έχουν δείξει.

Ειδικά το πάνθεον φέρνει και λίγο πιο "μη mainstream" ταινίες. Αν και περίμενα να δείξει το "καμιά άλλη επιλογή" που δυστυχώς δεν το έφεραν.

Eντάξει άμα μένεις προς Αίγιο δεν είναι και τόσο μακριά η Πάτρα εδώ που τα λέμε για κανα σ/κ. Όχι πως φέρνουν όλες τις καινούργιες ταινίες, αλλά Άμνετ, Σιράτ, Λάνθιμος κτλ τα έχουν δείξει.

Ειδικά το πάνθεον φέρνει και λίγο πιο "μη mainstream" ταινίες. Αν και περίμενα να δείξει το "καμιά άλλη επιλογή" που δυστυχώς δεν το έφεραν.

κάποτε το αίγιο-πάτρα το είχα για πλάκα. πλέον με κουράζει και μόνο στην ιδέα. :'(

έζησα σχεδόν 10 χρόνια στην πάτρα. πλέον δεν έμεινε τίποτα και κανείς εκεί, να θυμίζει εκείνα τα χρόνια. :cray:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back