Kougami Δραστήριο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 412 μηνύματα. Σήμερα στις 14:32 Ο Kougami έγραψε: #61 Σήμερα στις 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αξιζει να ξεκινησω τα χαρι ποτερ εν ετη 2026? Βγαινει και σειρα απο την θρυλικη hbo τον δεκεμβριο. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά τα έβλεπα τα χρόνια που έβγαιναν (κάποια τα είχα δει στο σινεμά) αλλά ακόμα και σήμερα άνετα κάθομαι να τα ξαναδώ άμα τα δείξει στην τηλεόραση ξέρω’γω. Μπορεί να είναι και η νοσταλγία λίγο.Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.738 μηνύματα. Σήμερα στις 14:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #62 Σήμερα στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. Σήμερα στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Σήμερα στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Paragontas7000 camil taketrance charmander Angelikaaa Εριφύλη johnsala thenutritionist vas 78 fockos Scandal еще один пророк р... touvlo gmoutzour rafaela11 Sotiris 12 fortheloveofshizaya American Economist Jack of Spades A350 bibliofagos fmarulezkd ROM32 chester20080 Kate1914 Luludaki Memetchi Wonderkid Maraki_lar_1980 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αξιζει να ξεκινησω τα χαρι ποτερ εν ετη 2026? Βγαινει και σειρα απο την θρυλικη hbo τον δεκεμβριο. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά τα έβλεπα τα χρόνια που έβγαιναν (κάποια τα είχα δει στο σινεμά) αλλά ακόμα και σήμερα άνετα κάθομαι να τα ξαναδώ άμα τα δείξει στην τηλεόραση ξέρω’γω. Μπορεί να είναι και η νοσταλγία λίγο.Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.738 μηνύματα. Σήμερα στις 14:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #62 Σήμερα στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. Σήμερα στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Σήμερα στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξέρεις το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό βιβλίο. Αν και προσωπικά πιστεύω πως δεν πετύχαν καλά και την μετάφραση στα Ελληνικά. Να διαβάσεις όλη την τριλογία. Το αγαπημένο μου είναι το σκοτεινό δάσος. Spoiler: 💫 Α και να δείς τη σειρά του Netflix για το 3bp. Μου άρεσε πολύ! Αυτά Click για ανάπτυξη... Το εχω δειιι και γνωρίζω τα βιβλία, στην αρχή ειχα διαβάσει στα reviews οτι ειναι αρκετα misogynistic αλλα η πλοκή εχει ενδιαφέρον. Να σου πω την αλήθεια παροτι που είναι sci fi, ειναι πιο αληθινό απο το Project hail Mary. Αν ενας πολιτισμός ειχε συναντήσει καποιον αλλον, θα ηταν αρκετα δύσκολο για συνύπαρξη οπως στο hail Mary, θα γινόταν αυτο που εγινε στο 3 body οπου δυο πολιτισμοί πολεμούσαν μέχρι που εμφανίστηκε μεγαλύτερο ψάρι με dimensional όπλο (δεν θα κανω spoil) και εγινε οτι εγινε. Αλλα το καλοκαίρι θα τα διαβάσω
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.747 μηνύματα. Σήμερα στις 14:33 Ο Paragontas7000: #63 Σήμερα στις 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω.
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Ππάντως τουλάχιστον κάποιες από τις ταινίες έχουν ένα κάπως πιο "σκοτεινό" vibe οπότε δεν θεωρώ πως θα σου φανούν εντελώς παιδικά. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο με κραταει. Μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα εφηβικα-παιδικα και θα ξενερωσω.