Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν το θελεις μονο για τα παραπανω, θα σου προτεινα να προτιμησεις ενα κινητο με μειωμενη τιμη, παρα ενα που κυκλοφορησε εξ αρχης σε χαμηλη τιμη. Πχ iphone 5/5S/5c, Samsung galaxy S4, S5, Α3, note II, blackberry Z10, Z30. Απο προσωπικη εμπειρια, οτι φθηνο κινητο ή αλλη ηλεκτρονικη συσκευη εχω παρει εχει βγει χαλια. Για καποιο λογο οι παραπανω συσκευες ξεκινησαν να πωλουνται απο τα 500-600 και πανω.
Τα lumia δεν ειναι καπως χοντρα;
Tα lumia τα βρίσκω μια χαρά σε σχεδιασμό και "πάχος". Εμένα δε με ενοχλεί να είναι χοντρό το κινητό, αλλά να είναι υπερβολικά μεγάλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Όταν λες ελαφριά χρήση, εννοείς να μη το χρησιμοποιείς καν έτσι;![]()
Εννοω να μπω στο fb 2-3 φορες ημερησιως για 5-10 λεπτα, να κανω 4-5 κλησεις ημερησιως (κατω απο 10 λεπτα η κληση), να στειλω καμια 20αρια μηνυματα, να βγαλω μερικες φωτο, να διαβασω καμια 10αρια emails, να εχω location, NFC off στο μεγαλυτερο διαστημα της ημερας

Tα lumia τα βρίσκω μια χαρά σε σχεδιασμό και "πάχος". Εμένα δε με ενοχλεί να είναι χοντρό το κινητό, αλλά να είναι υπερβολικά μεγάλο.
εμενα μου φαινονται γενικα ασχημα, ειδικα αυτα τα χρωματιστα. Το metro interface μου φαινεται καπως αχαρο και τα apps στην αρχικη σελιδα φαινονται πολυ στριμωγμενα. Βεβαια ολα ειναι θεμα συνηθειας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος

εμενα μου φαινονται γενικα ασχημα, ειδικα αυτα τα χρωματιστα. Το metro interface μου φαινεται καπως αχαρο και τα apps στην αρχικη σελιδα φαινονται πολυ στριμωγμενα. Βεβαια ολα ειναι θεμα συνηθειας.
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα χρωματιστά.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Έκανα μια έρευνα αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.Δεν με ενδιαφέρει τόσο η μάρκα, δηλαδή ας είναι οτιδήποτε εκτός από Sony γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις.Θα ήθελα μεγάλη χωρητικότητα, ας πούμε τουλάχιστον 8GB και να είναι smartphone.Κατά τ'άλλα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι;Από την εμπειρία σας ή οτιδήποτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σε τι τιμες να κυμαινεται;
Μέχρι 250 λέω.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Τσεκαρε αυτό!! Κινηταρα
Ααα και κάτι ακόμα.Θα προτιμούσα να μην είναι τόσο "παντόφλα".

salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααα και κάτι ακόμα.Θα προτιμούσα να μην είναι τόσο "παντόφλα".Μέχρι 4-4.5'' η οθόνη είναι καλή.
Μαλιστα.. Τοτε θα σου λεγα να κοιταξεις το s5 mini στα ιδια λεφτα!!! Εγω αυτο εχω τους τελευταιους 9 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα, τρεχει τα παντα, δεν εχει κολλησει ποτε μεχρι τωρα, και ειναι και αδιαβροχο..Τσεκαρε
akikos
Επιφανές μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τα κινητά Lenovo έχετε ακούσει κάτι;
Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σαν εταιρια!! Βγαζουν αρκετα προβληματα, μπορεις να βρεις αρκετα πιο αξιοπιστες συσκευες στην ιδια τιμη
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σαν εταιρια!! Βγαζουν αρκετα προβληματα, μπορεις να βρεις αρκετα πιο αξιοπιστες συσκευες στην ιδια τιμη
Μμμ μάλιστα.Πάντως απ'ότι βλέπω με τα χαρακτηριστικά που θέλω τα περισσότερα έχουν τεράστιες οθόνες οπότε μάλλον με "παντοφλέ" κινητό θα καταλήξω!

Nelliel
Περιβόητο μέλος

https://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20300482&s=0
https://www.e-germanos.gr/e-germanos....eg?productListId=71075&selectedCategoryId=93
https://www.e-germanos.gr/e-germanos....eg?productListId=66792&selectedCategoryId=93
https://www.e-shop.gr/kinito-blackberry-z10-black-gr-p-TEL.001427
Next........
Νεοφερμένο μέλος

WI-FI , RAM 1-2 GB , αποθηκευτικος χωρος >8GB , αξιολογη μπαταρια και μεχρι 230 euro
εως τωρα βρηκα αυτα : THL T6 PRO , LENOVO GOLDER WARRIOR A8 A806 , BLACKVIEW CROWN , HUAWEI HONOR 4C
εσεις πιο λετε , εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
Johnny15
Επιφανές μέλος

Next........
Νεοφερμένο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.