Gate4
Επιφανές μέλος

Άσε σε καταλαβαίνω. Εγώ είχα 4 χρόνια ένα νόκια με κουμπιά το οποίο δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα (από μόνο του τουλάχιστον εγώ του διάλεισα 2 φορές την οθόνηΠοτέ Σάμσουνγκ!!! Θα το μετανιώσετε πικρά!!!Τουλάχιστον τα παλιά μοντέλα δεν λένε ...τωρα για τα καινούργια που έχουν βγει...δεν ξέρω... δεν θα διάλεγα αφής ... μου τη σπάνε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Τα sony δεν είναι καλά κινητά και ορισμένα είναι και σα παντόφλες.
Ενώ τα samsung δεν είναι;

Gareth
Δραστήριο μέλος

Εγώ θα έπαιρνα αυτό 100%.![]()
Ναι πολύ καλή επιλογή αυτή. Σου του προτείνω και εγώ αυτό.
Πλέον πιστεύω πως έχει πεθάνει οι σκέψεις του τύπου .."είμαι φαν της τάδε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας..κτλ..",
πλέον νομίζω έχουμε περάσει σε σκέψεις του τύπου ..."είμαι φαν του τάδε λογισμικού..(android or ios πλέον...)
Guest 712911
Επισκέπτης

Ναι πολύ καλή επιλογή αυτή. Σου του προτείνω και εγώ αυτό.
Πλέον πιστεύω πως έχει πεθάνει οι σκέψεις του τύπου .."είμαι φαν της τάδε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας..κτλ..",
πλέον νομίζω έχουμε περάσει σε σκέψεις του τύπου ..."είμαι φαν του τάδε λογισμικού..(android or ios πλέον...)
Καλά...

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Μεχρι 300€ οι προτασεις μου ειναι Galaxy S3 και Xperia T (το οποιο εχω εγω). Αν εχετε λιγα παραπανω να διαθεσετε πηγαινετε στο Nexus 4. Το S4 mini χανει απο το S3 γιατι εχει χειροτερη οθονη (ουτε καν HD) και διπυρηνο επεξεργαστη αντι για τετραπυρηνο.
Guest 712911
Επισκέπτης

Μεχρι 300€ οι προτασεις μου ειναι Galaxy S3 και Xperia T (το οποιο εχω εγω). Αν εχετε λιγα παραπανω να διαθεσετε πηγαινετε στο Nexus 4. Το S4 mini χανει απο το S3 γιατι εχει χειροτερη οθονη (ουτε καν HD) και διπυρηνο επεξεργαστη αντι για τετραπυρηνο.
Αυτό το είχα σημειώσει και εγώ όταν κοιτούσα τα xperia.

Τέσπα, σ' ευχαριστώ πολύ και εσένα!

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αυτό το είχα σημειώσει και εγώ όταν κοιτούσα τα xperia.Πάλι είμαι σε δίλημμα γαμώ το...
![]()
Τέσπα, σ' ευχαριστώ πολύ και εσένα!![]()
Το S3 με το Τ ειναι περιπου ισαξια κι ας μην το παραδεχονται οι Samsung-fanboys. Στις μετρησεις επεξεργαστη το Τ παροτι διπυρηνο βγαζει καλυτερα νουμερα, ραμ εχουν την ιδια, καμερα το Τ εχει 13 εναντι 8, ειναι πιο ωραιο σχεδιαστικα, ειναι unibody κατασκευη και δν χαλαει σε 20 κομματια αν σου πεσει, οθονη εχουν και τα δυο HD σε 720p και ειναι και 60€ φθηνοτερο (οταν το πηρα εγω ηταν 100€ φθηνοτερο) 225 εναντι 285.
akikos
Επιφανές μέλος

To αντίστoixo κινητό της apple είναι το iPhone 4s είναι περίπου 80 - 100 ευρώ πιο ακριβό αλλά το δεύτερο, έχοντας καλύτερη ποιότητα κατασκευής, δικαιολογεί τη διαφορά στη τιμή.Στο μεσο χρηστη που θελει ενα κινητο γρηγορο για τηλεφωνα/μηνυματα και mobile internet το Android εχει επικρατησει καθως μπορεις να αποκτησεις εξαιρετικη συσκευη με τα μισα λεφτα απο το αντιστοιχο iPhone
DarthFederer
Διάσημο μέλος

To αντίστoixo κινητό της apple είναι το iPhone 4s είναι περίπου 80 - 100 ευρώ πιο ακριβό αλλά το δεύτερο, έχοντας καλύτερη ποιότητα κατασκευής, δικαιολογεί τη διαφορά στη τιμή.
Το 4s ηταν καλο αλλα οταν ηταν καινουριο, τωρα πλεον ειναι μικρο. Και οι 3,5'' σε συγκριση με τις 4,5'' HD εχουν τεραστια διαφορα στην καθημερινοτητα. Ειδικα οταν αυτα τα κινητα που παρα το μεγεθος της οθονης τους δν χαρακτηριζονται παντοφλα...
Το πρωτο που πρεπει να κανει καποιος ειναι να συγκρινει iOS και Android, τα μονα σοβαρα λειτουργικα που κυκλοφορουν στην αγορα. Το Android για καποιον σχετικα καινουριο στα Smartphones που δν εχει ορεξη να τα πολυψαξει μπορει να ειναι λιγο περιπλοκο στην αρχη, το iOS ειναι πιο φιλικο στον αρχαριο χρηστη...
Αν καποιος αγορασει Windows Phone θα ηθελα να τον ρωτησω γιατι εκανε τη συγκεκριμενη επιλογη
Guest 712911
Επισκέπτης

Αριστοτέλης100
Νεοφερμένο μέλος

Νομίζω ναι.Τουλάχιστον το ίδιο έχω ακούσει κι' εγώ.Το δικό μου κινητό το φόρτιζα μία ημέρα πριν το χρησιμοποιήσω.Οταν αγοράσουμε ένα καινούριο κινητό πρέπει να το φορτίσουμε κανά 10ωρο και μετά να το χρησιμοποιήσουμε;![]()
Guest 712911
Επισκέπτης

Νομίζω ναι.Τουλάχιστον το ίδιο έχω ακούσει κι' εγώ.Το δικό μου κινητό το φόρτιζα μία ημέρα πριν το χρησιμοποιήσω.
Ok! Ευχαριστώ πολύ!!!

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Οταν αγοράσουμε ένα καινούριο κινητό πρέπει να το φορτίσουμε κανά 10ωρο και μετά να το χρησιμοποιήσουμε;![]()
Γνωστη ρηση των υπαλληλων στα μαγαζια που δν εχει κανενα νοημα. Μερικα κινητα ειναι και φορτισμενα ηδη οταν τα παιρνεις, οπως τα Apple. Ποτε δν εχω κανει αυτη τη 10ωρη φορτιση και ποτε δν ειχα προβλημα...
Guest 712911
Επισκέπτης

Γνωστη ρηση των υπαλληλων στα μαγαζια που δν εχει κανενα νοημα. Μερικα κινητα ειναι και φορτισμενα ηδη οταν τα παιρνεις, οπως τα Apple. Ποτε δν εχω κανει αυτη τη 10ωρη φορτιση και ποτε δν ειχα προβλημα...
Μου δείχνει ότι είναι γεμάτο.

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ όταν το πήρα ήταν γεμάτο και με είπαν να το αφήσω να μείνει από μπαταρία και να το βάλω κλειστό να φορτίσει 8 ώρες (αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Φυσικά εγώ μόλις έμεινε λίγη μπαταρία το έβαλα να φορτίσει κανονικά και τέλος. Και μια χαρά είναι το κινητόΟταν αγοράσουμε ένα καινούριο κινητό πρέπει να το φορτίσουμε κανά 10ωρο και μετά να το χρησιμοποιήσουμε;![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Εγώ όταν το πήρα ήταν γεμάτο και με είπαν να το αφήσω να μείνει από μπαταρία και να το βάλω κλειστό να φορτίσει 8 ώρες (αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Φυσικά εγώ μόλις έμεινε λίγη μπαταρία το έβαλα να φορτίσει κανονικά και τέλος. Και μια χαρά είναι το κινητό![]()
Eγώ πάλι το άφησα να φορτίσει!

Εχουμε εγγύηση προς το παρόν!

Gate4
Επιφανές μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Οχι και το 9ωρο αρκειΟταν αγοράσουμε ένα καινούριο κινητό πρέπει να το φορτίσουμε κανά 10ωρο και μετά να το χρησιμοποιήσουμε;![]()
Guest 712911
Επισκέπτης

Οχι και το 9ωρο αρκει
Τι 9 τι 10;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.