Zed
Διάσημο μέλος

Αυτήν τη στιγμή πάντως, αν έπαιρνα κινητό, προσωπικά θα κοίταζα δύο πράματα: το Z10 της Blackberry που έχει πέσει στα 250€ και είναι πλέον ευκαιρία (κι ας παραμένει φτωχό το store της) και το LG G2 που έχει σαρώσει κυριολεκτικά στην κατηγορία του (μια ματιά στις κριτικές αρκεί).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

Από τα LG δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις, η αλήθεια είναι! Στα ίδια λεφτά με το G2 βρίσκω το HTC One Mini που το έχω λατρέψει. Προτιμότερο δεν είναι; Το Z10 θα το κοιτάξω! Δεν κοίταξα καθόλου Blackberry... thanks!Από μένα δεν θα πάρεις και τόσο αντικειμενική άποψη, καθώς είμαι fan της HTC. Μου αρέσει πολύ το UI της και το Sense από τις πρώτες του εκδόσεις.
Αυτήν τη στιγμή πάντως, αν έπαιρνα κινητό, προσωπικά θα κοίταζα δύο πράματα: το Z10 της Blackberry που έχει πέσει στα 250€ και είναι πλέον ευκαιρία (κι ας παραμένει φτωχό το store της) και το LG G2 που έχει σαρώσει κυριολεκτικά στην κατηγορία του (μια ματιά στις κριτικές αρκεί).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Από τα LG δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις, η αλήθεια είναι! Στα ίδια λεφτά με το G2 βρίσκω το HTC One Mini που το έχω λατρέψει. Προτιμότερο δεν είναι; Το Z10 θα το κοιτάξω! Δεν κοίταξα καθόλου Blackberry... thanks!
Φυσικα και οχι, το G2 ειναι ενα τηλεφωνο-ναυαρχιδα με πολυ καλα χαρακτηριστικα και εξαιρετικη αυτονομια. Το One Mini ειναι ενα τηλεφωνο για να γεμισει το κενο στην αγορα (οπως και τα Galaxy Mini)
KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

Με απογοήτευσες...χααχχααχα! Και μου άρεσε τόσο πολύ!!! Θα κοιτάξω και το LG τότε! Ευχαριστώ για τα "φώτα" σας παιδιά!Φυσικα και οχι, το G2 ειναι ενα τηλεφωνο-ναυαρχιδα με πολυ καλα χαρακτηριστικα και εξαιρετικη αυτονομια. Το One Mini ειναι ενα τηλεφωνο για να γεμισει το κενο στην αγορα (οπως και τα Galaxy Mini)

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδιά έχω το galaxy s4 και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε πώς γίνεται να μην ακούγετε ο ήχος όταν βγάζω φωτογραφία ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι ευχαριστώ
το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να το βαλεις στο αθορυβο. νομιζω ετσι δεν ακουγεται. αλλιως, ψαξε στις ρυθμισεις της καμερας και πατα απενεργοποιηση του ηχου.

Guest 990498
Επισκέπτης

El Salazar
Νεοφερμένο μέλος

παιδιά έχω το galaxy s4 και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε πώς γίνεται να μην ακούγετε ο ήχος όταν βγάζω φωτογραφία ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι ευχαριστώ
Απορώ γιατί αγοράζετε αυτό το μαντζαφλάρι

Εγώ πάντως έχω εδώ και 3 χρόνια το Xperia X8 της Sony Ericsson και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,εν αντιθέσει με όσους αγόρασαν το xperia mini,το οποίο απ'ό,τι έμαθα τους βγήκε ελαττωματικό.

cha0s
Περιβόητο μέλος

Απορώ γιατί αγοράζετε αυτό το μαντζαφλάριΣαν σανίδα του σερφ είναι.
Εγώ πάντως έχω εδώ και 3 χρόνια το Xperia X8 της Sony Ericsson και είμαι αρκετά ευχαριστημένος,εν αντιθέσει με όσους αγόρασαν το xperia mini,το οποίο απ'ό,τι έμαθα τους βγήκε ελαττωματικό.![]()
Απ' όλα τα smartphones π είχα (vodafone smart II, Nokia C5-03, Nokia N73, Xperia J, Xperia U, xperia mini, galaxy s3mini κ.α)
το xperia mini ήταν το αγαπημένο μου. Αν δε χαλούσε η μπαταρία, θα το κρατούσα μέχρι σήμερα 100%. Δεν είχε κολλήσει ποτέ και δούλευε άψογα. Είναι πάρα πολύ μικρό και βολικότατο.

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Απορώ γιατί αγοράζετε αυτό το μαντζαφλάριΣαν σανίδα του σερφ είναι.
Για αυτο κυκλοφορουν διαφορα μεγεθη, για να αγοραζει ο καθενας οτι (νομιζει πως) τον καλυπτει

peplin123
Νεοφερμένο μέλος

AnnaGeorgiou
Νεοφερμένο μέλος

Τις τελευταίες εβδομάδες αναζητούσα κινητά τηλέφωνα για να ανανεώσω το συμβόλαιο κινητής και να πάρω την επιδότηση.
Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα το Samsung Galaxy S5 το οποίο με εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του και τις δυνατότητες που έχει.
1 πράγμα με απασχολεί και δεν έχω προβεί σε αγορά.
Είναι όντως τόσο καλό; Είναι αρκετά καινούργιο και δεν έχω βρει πολλά άτομα που το έχουν να μάθω την εμπειρία τους.
Μήπως κάποιος το έχει για να μου πει;
Ευχαριστώ πολύ
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι ολίγον για πέταμα.Το core είναι ολίγον για πέταμα...
Είναι τεράστιο κινητό (για όποιον έχει μικρό χέρι ξέρει τι εννοώ) και γενικά το θεωρώ κινητό του πολύς θόρυβος για το τίποτα.

AnnaGeorgiou
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- bbb
- Maria23667
- Paragontas7000
- fourkaki
- Unboxholics
- chester20080
- Wonderkid
- fmarulezkd
- korlef
- AggelikiGr
- synthnightingale
- A350
- Kate1914
- American Economist
- Paladin
- Εριφύλη
- Joji
- Hecticism
- rafaela11
- taketrance
- fockos
- Nameless Ghoul
- Reader
- bibliofagos
- Μήτσος10
- phleidhs
- Indiana Jones
- giannhs2001
- Memetchi
- gademis
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
- P.Dam.
- charmander
- Johnny15
- hirasawayui
- Jack of Spades
- Εχέμυθη
- Ilma
- johnsala
- Viedo
- camil
- Ροβερτα
- T C
- Nefeli_
- Nickx
- Κλημεντίνη
- Mt73
- louminis
- SlimShady
- Citylights
- VasoGrimes
- tslef8
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- panagiotis econ
- Rene2004
- GiorgosAsi
- jj!
- harry akritas
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.