Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ιδού πιο πολλές πληροφορίες:
https://www.gsmarena.com/samsung_d900-1587.php
Υπόψην, υπάρχει μια μικρή έλλειψη στην περιγραφή. Το κινητό θα έχει ΚΑΙ Autofocus!
Και θα είναι και 12,9 χιλιοστά παχύ με 3 Mpixel κάμερα με φλάς και θα έχει και Document Viewer (Word, excel, powerpoint, pdf) και μπόλικη μνήμη θα έχει (80ΜΒ) και καρτούλα θα παίρνει και ωραίο θα είναι. Μόνο 3G δεν είναι, αλλά δεν με ενδιαφέρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ξέρουμε τιμή;
Οχι αλλά θα κάνει την εμφάνισή του τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο και θα μάθουμε τότε!

Guest 990498
Επισκέπτης

Αν και πλέον νομίζω πως λίγα κινητά με πληρότητα λειτουργιών είναι άσχημα. Νομίζω οι κατασκευαστές δίνουν και στους δύο τομείς έμφαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

υγ: άσχετα αν ποτέ δεν είχα.

[V]
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

για το δικο μου μπατζετ τουλαχιστον....
αρα μαλλον θα διαλεγα τη δευτερη επιλογη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.