Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τι θα επιλέγατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τη μούρη με τον καιρό τη συνηθίζεις

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τείνω σαφώς προς το δεύτερο. Απλά το Siemens μόλις βγήκε και με τρώει η τσέπη!
Φωτογραφίες εδω:
https://www.gsmarena.com/benq_siemens_ef81-pictures-1412.php
https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-pictures-1485.php
Το θέμα όμως είναι γενικό, συνεχίστε εσείς να λέτε τις απόψεις σας και να ψηφίζετε ελεύθερα, σα να αγοράζατε εσείς οποιαδήποτε άλλα!
ΥΓ: Τα λίνκς τα έβαλα σε κώδικα για να μην είναι ενεργά. (στο redirection εννοώ)

Βεβαια εαν το κινητο παρα ειναι ασχημο ή σαν τουβλο (π.χ. το sharp 903

Παντως και τα δυο που δειχνεις valder ειναι πολυ ομορφα και παροτι το benq ειναι πιο στυλατο-μουρατο, το αλλο εχει απιστευτο "εσωτερικο" κοσμοχωρις να χανει τρομερα σε μφανιση...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Tεινω περισοοτερο προς τα χαρακτηριστικα, γιατι (περαν γενικα της μανιας μου) ετσι βαριεμαι πιο δυσκολα το κινητο.![]()
Βεβαια εαν το κινητο παρα ειναι ασχημο ή σαν τουβλο (π.χ. το sharp 903), ε τοτε 1000 φορες να παρω ενα με μερικες ελλειψεις.Το καλο με τα κινητα πλεον ειναι οτι υπαρχει τετοια γκαμα, που μπορεις να διαλεξεις ετσι ωστε να συμβιβαστεις με οσο το δυνατον περισσοτερα και απο εμφανιση και απο τεχνικα χαρακτηριστικα.
Παντως και τα δυο που δειχνεις valder ειναι πολυ ομορφα και παροτι το benq ειναι πιο στυλατο-μουρατο, το αλλο εχει απιστευτο "εσωτερικο" κοσμοχωρις να χανει τρομερα σε μφανιση...
Είχα ενα πρόβλημα με το 3650. Τρύπαγαν οι τσέπες μου! (Ναι! Κι όμως!) Γι αυτό είχα μια μικρή επιφύλαξη ως προς τα ογκώδη κινητά.

Καλά το 903, τούβλο μεν αλλά έχει καλή κάμερα και με 2χ οπτικό (!) ζούμ. Και το Ν93 έχει κάμερα στα 3,2 ΜΡ και φοράει φακούς Carl-Zeiss αλλά είναι γκουμούτσα ολκής!
Εξαρτάται και τι ζητάς... Καλά, μόλις αγοράσω το ενα από τα 2 θα ησυχάσω!

ΥΓ: Ρε συ, τι υπογραφή είναι αυτή; Δε μπορώ να αντισταθώ να την κοιτάζω!

Τοτε σε θεμα φορητοτητας σαφως υπερτερει το ef81!

Καλα το N93 ειναι πολυ κορυφη, αλλα οντως ψιλοτουβλακι...180γραμμαρια ειναι αυτα!!!

ΥΓ-Προσωπικα το να ειναι λιγο μεγαλουτσικο δεν με ενοχλει.Γι' αυτο και κατα μπορει να χτυπησω το N71 μεσα στο καλοκαιρι.
adespoto
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τo Qtek 2020 σιγουρα δεν θεωρειτε μουρατο αλλα μου αρεσει ....
Απλως θελω απο το κινητο να ασχοληθηκε καποιος idustrial design ...
cuto
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Έχω το ίδιο κινητό εδώ και (μην φρικάρετε) 4 χρόνια.Ακόμη και αυτά που μου δίνονται με την επιδότηση τα χαρίζω σε γνωστούς.
Το έχω βολευτεί απίστευτα για μένα είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και δυστυχώς θα πρέπει κάποια στιγμή να το αλλάξω γιατί πλέον δυσκολεύομαι να βρω αξεσουαρ του ας πούμε ράγισε η πρόσοψη της οθόνης και αναγκάστηκα να παραγγείλω κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία.
Nana
Δραστήριο μέλος

Η γκαμα των μοντελων ειναι τετοια που μας επιτρεπει να τα συνδιασουμε και τα δυο στον μεγιστο βαθμο εαν το επιλεξουμε.
Απλως μερικες φορες τα μουρατα κινητα ειναι τοσο μουρατα που μας κανουν να ξεχνουμε οτιδηποτε αλλο.
Ειναι σαν να σαν να παω εγω για ποτο με την

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μιλαμε για 95% ιδιες λειτουργειες και μονο διαφορετικη εμφανιση.
Τα καπακια εχουν αλλαξει και η δευτερη καμερα.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αλλα ενα κινητο που δεν θα μου αρεσε καθολου εξωτερικα δεν θα το επερνα αλλα ουτε θα επερνα καποιο που στερει απο θεμα χαρακτηριστικων. Κινητα υπαρχουν πολλα, οποτε αποκλειεται να μην εβρισκα καποιο που να μου "παει" σε ολα!

Jason93
Δραστήριο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.