OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ το ξέρω εκείνοι που έχουν το μυαλό τους, είχαμε πετείχει κάποιον κάποτε με την κοπέλα του αγγαλίτσες φιλάκια γουτσου και μου λέει ο φίλος μου τον βλέπεις αυτόν; σε 2-3 μήνες παντρέυετε εχτές μαζί του είμουν με φώναξε για ένα γρήγορο, ειναι απο τους καλύτερους πελάτες μου....![]()
Πές μου ποιος φτέει τώρα; η άμοιρη κοπέλα τι φτέει;
LOL αυτόν στην παραλία λες έτσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κρίμα ρε γμτ.

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά υπάρχει κάτι που αγνοούμε. Όταν δύο γυναίκες είναι επί... το έργον δεν περιμένουν κατ' ανάγκην έναν τρίτο επιβήτορα. Το κάνουν γι' αυτές και μόνο.
Κρίμα ρε γμτ.![]()
Στις τσόντες πάντως σχοδόν πάντα ερχεται και ο πιτσαράς από τη Βιλγαρία και τις αρχίζει και τις δυο στισ πίτσες

mania
Επιφανές μέλος

LOL αυτόν στην παραλία λες έτσι?![]()
Ναι αυτόν. Μια χαρά ήταν με την κοπέλα του, δεν ειδα να αγχώνετε καθόλου

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Sorry για την κακιά γλώσσα, πιπέρι...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Α) Να το μάθω απο άλλον. Την απιστία μπορεί να τη συγχωρώ, το ψέμα όχι.
Β) Να με εκθέσει. Πχ να πηδήξει μια συνάδελφο λίγο πριν βγούμε για φαγητό μαζί και μετά να με κοιτάει αυτή και να σκέφτεται "χαχα, το ζώον". Αν με απατήσει ποτέ θα ήθελα να είναι με άτομο που δεν με γνωρίζει και δεν ξέρει απολύτως τίποτα για μένα.
Vkey
Επιφανές μέλος

Β) Να με εκθέσει. Πχ να πηδήξει μια συνάδελφο λίγο πριν βγούμε για φαγητό μαζί και μετά να με κοιτάει αυτή και να σκέφτεται "χαχα, το ζώον". Αν με απατήσει ποτέ θα ήθελα να είναι με άτομο που δεν με γνωρίζει και δεν ξέρει απολύτως τίποτα για μένα.
Αυτό γιατί εγώ το έχω διαβάσει κάπου αλλού

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαχα ναι γράφει μια τέτοια ιστορία στο Cosmopolitan Μαίου, απο εκεί πήρα την ιδέαΑυτό γιατί εγώ το έχω διαβάσει κάπου αλλού![]()
![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Χαχα ναι γράφει μια τέτοια ιστορία στο Cosmopolitan Μαίου, απο εκεί πήρα την ιδέα![]()
χαχαχα....Κι εγώ την διάβασα

Α) Να το μάθω απο άλλον. Την απιστία μπορεί να τη συγχωρώ, το ψέμα όχι.
.
Mα βρε συ Μισέλ..και η απιστία στα ψέμματα δεν συγκατάλεγεται? Αφού απιστείς πίσω από την πλάτη του άλλου...Δεν το "δηλώνει" κανείς λίγο πριν να γίνει...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό που εννοώ είναι να μου το πει αμέσως μετά. Ή και αμέσως πριν, γιατί όχι; Του στυλ "Μπορώ σε παρακαλώ να κάνω σεξ με μια που γνώρισα και θα ήθελα πολύ να το κάνω;". Το ίδιο θα του έλεγα και εγώ σε ανάλογη περίπτωση. Αρκεί όπως είπα να είναι κάτι ΠΟΛΥ σπάνιο.Mα βρε συ Μισέλ..και η απιστία στα ψέμματα δεν συγκατάλεγεται? Αφού απιστείς πίσω από την πλάτη του άλλου...Δεν το "δηλώνει" κανείς λίγο πριν να γίνει...![]()

Αυτό που εννοώ είναι να μου το πει αμέσως μετά. Ή και αμέσως πριν, γιατί όχι; Του στυλ "Μπορώ σε παρακαλώ να κάνω σεξ με μια που γνώρισα και θα ήθελα πολύ να το κάνω;". Το ίδιο θα του έλεγα και εγώ σε ανάλογη περίπτωση. Αρκεί όπως είπα να είναι κάτι ΠΟΛΥ σπάνιο.
χμμμ...Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο και να το ζητήσω(που δεν παίζει) και να μου το ζητήσουνννν..ΝΟ WAY!!!

Απλά γιατί η απιστία είναι απιστία για μένααα....Δεν μπορώ να μοιραστώ κανέναννννν!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ο καθένας ορίζει διαφορετικά τις σχέσεις του.χμμμ...Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο και να το ζητήσω(που δεν παίζει) και να μου το ζητήσουνννν..ΝΟ WAY!!!
Απλά γιατί η απιστία είναι απιστία για μένααα....Δεν μπορώ να μοιραστώ κανέναννννν!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

χμμμ...Για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο και να το ζητήσω(που δεν παίζει) και να μου το ζητήσουνννν..ΝΟ WAY!!!
Και ποιος λέει οτι ο άλλος σου ανήκει για να τον μοιραστείς;
Δεν είναι κτήμα σου.

Οσοι μπορούν ας μπορούν...εμένα αυτή η λογική θα με έβγαζε έξω από τα ρούχα μου...για να μην μιλήσω για την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια, που θα είχαν κάνει φτερά...σαν αυτά της ALWAYS ένα πράγμα!

Και ποιος λέει οτι ο άλλος σου ανήκει για να τον μοιραστείς;
Δεν είναι κτήμα σου.
Δεν είπα ότι είναι κτήμα μου κανείς πειρατή μου....

Είναι όλα θέμα αντοχής και μη...Προφανώς και θα επιλέξω κάποιον ομοϊδεάτη μου!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά έχω αρκετή αυτοπεποίθηση για να μην τη χάνω απο τέτοια. Άλλωστε κατ'εμε η "μαγκιά" είναι στο να έχεις όσο το δυνατόν πιο ελεύθερο τον άλλον και να μην ΘΕΛΕΙ να πάει με άλλη.Είναι θέμα κτητικότητας πάνω από όλα!
Οσοι μπορούν ας μπορούν...εμένα αυτή η λογική θα με έβγαζε έξω από τα ρούχα μου...για να μην μιλήσω για την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια, που θα είχαν κάνει φτερά...σαν αυτά της ALWAYS ένα πράγμα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.