crazyhelen
Διάσημο μέλος

Κάλεσα την εταιρία που είμαι συνδρομήτρια και δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν με βεβαιότητα, γι'αυτό και ρωτάω εσάς. Χρειάζομαι επιβεβαιωμένη απάντηση, διότι σκέφτομαι για αρχή να στείλω επιστολή διαμαρτυρίας στη συγκεκριμένη εταιρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Το ξαναλέω δεν είμαι 100% σίγουρη ε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:112 χωρίς κάρτα, ΜΟΝΟ
Απαντάς στην bunny, αλλά εμένα που καίγομαι μ'αφήνεις στην απέξω....
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικα αυτο που ξερω (το εχω δει γραμμενο σε χαρτι καταστηματος VODA αν δεν κανω λαθος) ειναι οτι και χωρις την καρτα sim οι αριθμοι εκτκτης αναγκης ειναι το
112 ουσιατικα το οποιο πραγματοποιειτε και χωρις την sim!!!!
Τωρα αν καλεσεις χωρις την sim πατωντας να κανει κληση sos καλει αυτοματα το 112 και σε συνδεει με αστυνομικο τμημα, λιμενικο ή πυροσβεστικη ή ΕΚΑΒ αναλογα με την περιπτωση σου..
Λογικά χτυπάει στο κοντινότερο κέντρο διαμεταγωγής της εταιρίας μέσω της οποίας γίνεται η κλήση.Εκτος και αν χτυπαει σε καποια "κεντρικα".
EDIT:
Και για του λογου το αληθες οριστε απο το επισημο site της vodafone:
Αν βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...
...καλέστε απευθείας από το κινητό σας, χωρίς χρέωση, τις παρακάτω υπηρεσίες:
100 Αμεση Δράση Αστυνομίας
108 Αμεση Δράση Λιμενικού Σώματος
109 Δίωξη Ναρκωτικών
166 Κέντρο 'Αμεσης Βοήθειας
191 Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης Πυρκαγιών
199 Πυροσβεστική Υπηρεσία
112 Πανευρωπαϊκός Αριθμός Επειγόντων Περιστατικών Ο αριθμός 112 είναι ένας ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτατης ανάγκης που μπορείτε να καλέσετε από τα 15 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κλήση στο 112 μπορεί να γίνει χωρίς πρόθεμα, χωρίς κάρτα SIM στο τηλέφωνο και η κλήση δρομολογείται ανάλογα με το είδος της ανάγκης στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό ή το ΕΚΑΒ. Προϋπόθεση είναι να υπάρχει κάλυψη από οποιονδήποτε operator.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Ελπίζω ανάμεσα στα μέλη του e-steki να υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ υπάλληλος της εταιρίας του κινητού μου, προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει και όλους τους υπόλοιπους, που δεν ξέρουν τι να απαντήσουν στους πελάτες τους!

Σε κατι τετοια Ελενακι ειμαστε Ελλαδισταν...ετσι απλα!

Και να πεις οτι τους ζητησες κατι τρομερο!Στο δικο τους το site υπαρχε και ειναι κατι βασικο και που εχει μενει αμεταβλητο!
Δηλαδη τα ξερουμε ατομα που δεν δουλευουμε εκει και δεν τα ξερουν οι ιδιοι οι υπαλληλοι;

Οριστε το link:https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040206&vars=0000000000
Ελενακι παρτους τηλεφωνο και δωστους το link μπας και τα μαθουν για τους επομενους εστω!

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Τωρα.....σωθηκες!!!![]()
Σε κατι τετοια Ελενακι ειμαστε Ελλαδισταν...ετσι απλα!![]()
Και να πεις οτι τους ζητησες κατι τρομερο!Στο δικο τους το site υπαρχε και ειναι κατι βασικο και που εχει μενει αμεταβλητο!
Δηλαδη τα ξερουμε ατομα που δεν δουλευουμε εκει και δεν τα ξερουν οι ιδιοι οι υπαλληλοι;![]()
Οριστε το link:https://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040206&vars=0000000000
Ελενακι παρτους τηλεφωνο και δωστους το link μπας και τα μαθουν για τους επομενους εστω!![]()
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.....
Υ.Γ. Ντεν εχω vodafone καρντιά μου!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Μπορείς να καλέσεις το 112 από οποιαδήποτε συσκευή ΚΑΙ χωρίς SIM.
Για λόγου το αληθές προσπαθήστε με κλειδωμένο πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε συσκευή να πληκτρολογίσετε το 112.Θα δείτε ότι σας το επιτρέπει και μπορείτε να το καλέσετε άμεσα

To θέμα είναι να μην σου συμβεί κακό,αν σας τύχει το 112 είναι υπεραρκετό να θυμάστε για αριθμός έκτακτης ανάγκης.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Σωστός!!Αρχική Δημοσίευση από emufear:Και σε 911 καλούν τα περισσότερα κινητά με κλειδωμένο πληκτρολόγιο (= το 112 της Αμερικής)

Ποτέ δεν μου έμεινε στο μυαλό αυτό το περίεργο 911...πάντα ανάποδοι αυτοί οι αμερικάνοι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.