Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

16-06-24

18:00
Υπάρχει κάποιο - μεγάλο με πολλούς γιατρούς στην Αττική - site να κάτσω με την ηρεμία μου να δω ποιος γιατρός και πότε έχει ραντεβού και να το κλείσω; Λέει και τιμές επίσκεψης;
Για ενδοκρινολογο το θέλω, στα ΙΚΑ δεν έχουν ούτε για πλάκα.
Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε γιατρούς και πάντα από το τηλέφωνο έκλεινα.
Τώρα που προέκυψε μαζική ανάγκη λέω να ενημερωθώ
Για ενδοκρινολογο το θέλω, στα ΙΚΑ δεν έχουν ούτε για πλάκα.
Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε γιατρούς και πάντα από το τηλέφωνο έκλεινα.
Τώρα που προέκυψε μαζική ανάγκη λέω να ενημερωθώ

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

16-06-24

18:54
Έκλεισα από doctoranytime, καλό μου φάνηκε!

17-06-24

07:46
Ναι αυτό θα σου έλεγα κι εγώ απλά από δική μου εμπειρία οι κριτικές εκεί είναι όπως του σκρουτζ, δέχονται μόνο τις καλές και για να σε αφήσουν να γράψεις κακή κριτική περνάς από χίλια κύματα και συνήθως απλά δεν την αφήνουν. Αν κοιτάξει κάποιος το doctoranytime θα θεωρήσει πως οι γιατροί στην Ελλάδα είναι όλοι αγγελικά πλασμένοι. Το μόνο θετικό είναι οτι πράγματι δε χρειάζεται να παίρνεις τηλέφωνα και οτι ξέρεις από πριν τί θα πληρώσεις.Έκλεισα από doctoranytime, καλό μου φάνηκε!
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

17-06-24

12:08
Εγώ όταν έκλεινα ραντεβού με γιατρό διασταύρωνα με τις κριτικές στο google του κάθε γιατρού αν υπήρχαν.Ναι αυτό θα σου έλεγα κι εγώ απλά από δική μου εμπειρία οι κριτικές εκεί είναι όπως του σκρουτζ, δέχονται μόνο τις καλές και για να σε αφήσουν να γράψεις κακή κριτική περνάς από χίλια κύματα και συνήθως απλά δεν την αφήνουν. Αν κοιτάξει κάποιος το doctoranytime θα θεωρήσει πως οι γιατροί στην Ελλάδα είναι όλοι αγγελικά πλασμένοι. Το μόνο θετικό είναι οτι πράγματι δε χρειάζεται να παίρνεις τηλέφωνα και οτι ξέρεις από πριν τί θα πληρώσεις.
Antonia Alexandra
Νεοφερμένο μέλος
Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

17-06-24

12:19
Καλησπέρα.
Ειναι συγκεντρωμενοι ολοι οι ιδιωτες γιατροι οπου ειναι συμβεβλημενοι με τον Εοππυ.
Τα μηνιαια ραντεβου ειναι 200.
Στη τελευταια στηλη σου αναγραφει ποσα ραντεβού εχουν κλειστει.Καποιοι ειναι εντιμοι κι κλεινουν μεσω Εοππυ κάποιοι αλλοι προκειμενου να πληρωσεις επισκεψη σου λενε οτι δεν εχουν(κι ας φαινεται ότι εχουν διαθεσιμα)Η απαντηση τους ειναι οτι δεν εχει ενημερωθει το σύστημα!
Σε οποιο γιατρο καλεσεις να τονισεις οτι θες ραντεβού μεσω Εοππυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Scandal
Διαχειριστής

18-06-24

14:55
Λοιπόν, έκλεισα ένα ραντεβού "απλή επίσκεψη" (περιλαμβάνεται εξέταση και συνταγογράφηση"), στα 40 EUR.
Θέλω να ρωτήσω αν, αφού μου γράψει την όποια εξέταση (αίματος, υπέρηχο κτλ) θυρεοειδούς, αν όταν τις ολοκληρώσω και πάω να τις δείξω θα μου ζητήσει άλλα 40 EUR επίσκεψη.
Ρωτάω εγκυκλοπαιδικά, φυσικά όταν μου τις γράψει από κοντά θα τη ρωτήσω.
Στο doctoranytime δεν υπάρχει κάποια επιλογή στα 0 EUR.
Άρα ίσως πρέπει να κλείσω τηλεφωνικά μετά. Θα τα ξεδιαλύνω, απλά ρωτάω σαν προετοιμασία.
Στον γαστρεντερολόγος πριν λίγο καιρό μου είχε πει η γραμματέας του "όταν είναι να φέρεις τις εξετάσεις να τις δούμε, θα μου το πεις στο τηλέφωνο και δεν θα πληρώσεις κάτι".
Θέλω να ρωτήσω αν, αφού μου γράψει την όποια εξέταση (αίματος, υπέρηχο κτλ) θυρεοειδούς, αν όταν τις ολοκληρώσω και πάω να τις δείξω θα μου ζητήσει άλλα 40 EUR επίσκεψη.
Άρα ίσως πρέπει να κλείσω τηλεφωνικά μετά. Θα τα ξεδιαλύνω, απλά ρωτάω σαν προετοιμασία.
Στον γαστρεντερολόγος πριν λίγο καιρό μου είχε πει η γραμματέας του "όταν είναι να φέρεις τις εξετάσεις να τις δούμε, θα μου το πεις στο τηλέφωνο και δεν θα πληρώσεις κάτι".

18-06-24

15:36
Τις εξετάσεις θα τις στείλεις με μέιλ ή θα πεις στο κέντρο που θα τις κάνεις να τις στείλουν στο γιατρό με μέιλ, δε θα πας ξανά.
Scandal
Διαχειριστής

18-06-24

15:44
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Τις εξετάσεις θα τις στείλεις με μέιλ ή θα πεις στο κέντρο που θα τις κάνεις να τις στείλουν στο γιατρό με μέιλ, δε θα πας ξανά.
Κι αν θέλει περαιτέρω εξετάσεις ή να με συμβουλέψει κάτι ή να μου συνταγογραφήσει χάπια;
Μου φαίνεται πολύ απρόσωπο να τα κάνω αυτά εξ αποστάσεως.
Τουλάχιστον ας έχουν ειδικά δωρεάν ραντεβού γι' αυτές τις περιπτώσεις όπως έχει και ο γαστρεντερολόγος μου (ο οποίος βέβαια ζήτημα να έχει e-mail, είναι μεγάλος σε ηλικία και τις σημειώσεις σε τετράδιο τις κρατάει).
Και η παθολόγος μου μου έλεγε να πάω από εκεί να τις δείξω τις αίματος και δεν με χρέωνε, τώρα που το θυμήθηκα.

18-06-24

15:58
Θα μιλήσετε στο τηλέφωνο και θα στα πει και θα σου γράψει ό,τι χρειάζεται.Κι αν θέλει περαιτέρω εξετάσεις ή να με συμβουλέψει κάτι ή να μου συνταγογραφήσει χάπια;
Αυτά που έχετε να πείτε θα τα πείτε όταν πας στο ραντεβού το οποίο στην τιμή περιλαμβάνει και ό,τι συνταγογράφηση ή παραπεμπτικό χρειαστεί.Μου φαίνεται πολύ απρόσωπο να τα κάνω αυτά εξ αποστάσεως.
Εσύ όταν σου γράψει τις εξετάσεις ρώτα τη, να σας στείλω τα αποτελέσματα με μέιλ και να τα πούμε στο τηλέφωνο;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

18-06-24

16:07
Εμενα η παθολογος μου, ενα 30άρι μου πηρε για 2 δουλειες (3 πρακτικά, τη μια την αφησαμε στη μεση), μια εκ των οποιων ηταν εξετασεις αιματος κλπ φουλ. Δε μου πηρε επίσκεψη. Επίσκεψη μου έπαιρναν ορθοπαιδικοί, ξαπλώστε τεντώστε καντε δειχτε , ξέρεις μια κανονική εξέταση.Λοιπόν, έκλεισα ένα ραντεβού "απλή επίσκεψη" (περιλαμβάνεται εξέταση και συνταγογράφηση"), στα 40 EUR.
Μπορει να ειναι φαρμακειο τα λεφτα στους γιατρούς, αλλά δεν ειναι όλοι "περάσατε το κατωφλι 80 ευρω"
Κι εγω εχω δει το doctoranytime αλλα εν τελει δεν εχω κλεισει ποτε απο κει. Πάντα κοιταω και τα google reviews ασχετα αν δεν τα θεωρω κι οτι καλύτερο, με την εννοια οτι αν δω κατι εξόφθαλμα αρνητικο για να προσέχω, θα φανει εκει παρά στο doctoranytime που πιο πολύ όπως προειπώθηκε φαίνεται και λιγο curated - skewed to the positives σε εξτριμ βαθμό.
Scandal
Διαχειριστής

18-06-24

16:19
Ναι αυτό που λέτε στο doctoranytime το παρατήρησα κι εγώ.
Βροχή τα 5 αστέρια στις κριτικές, σε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς, όπου κι αν κοιτάξεις. Και μιλάμε πολλές φορές για 300+ κριτικές.
Κανένας με 4 αστέρια.
Προφανώς οι γιατροί πληρώνουν και κάποια συνδρομή για να βρίσκονται στο doctoranytime κι αυτό τους προστατεύει από αρνητικές κριτικές.
Anyway το thread το άνοιξα όταν είχα διαβάσει ένα πολύ παλιό προτεινόμενο παρά δίπλα θέμα περί γιατρών και πληρωμών.
Θα τη ρωτήσω ευθέως στο πρώτο ραντεβού πως θα το προχωρήσουμε.
Είναι και μακριά από το σπίτι μου η γιατρός.
Βροχή τα 5 αστέρια στις κριτικές, σε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς, όπου κι αν κοιτάξεις. Και μιλάμε πολλές φορές για 300+ κριτικές.
Κανένας με 4 αστέρια.
Προφανώς οι γιατροί πληρώνουν και κάποια συνδρομή για να βρίσκονται στο doctoranytime κι αυτό τους προστατεύει από αρνητικές κριτικές.
Anyway το thread το άνοιξα όταν είχα διαβάσει ένα πολύ παλιό προτεινόμενο παρά δίπλα θέμα περί γιατρών και πληρωμών.
Antonia Alexandra
Νεοφερμένο μέλος
Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

18-06-24

16:42
finddoctors.gov.grΛοιπόν, έκλεισα ένα ραντεβού "απλή επίσκεψη" (περιλαμβάνεται εξέταση και συνταγογράφηση"), στα 40 EUR.
Σε συνεχεια του μηνυματος μου για τους συμβεβλημενους ιδιωτες γιατρούς, εδω μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε γιατρους στο Ικα (Μ.Υ.)σε οποιαδηποτε περιοχη θελεις
δεν ειναι απαραίτητο να ειναι στη περιοχη που μενεις.
Κωδικους taxisnet & ΑΜΚΑ θελει να συμπληρωσεις .Εμφανιζει ημερες κι ωρες κι κλεινεις ραντεβού. Οτι κάνουν τα 5ψηφια τηλ δηλαδη.
Αναφορικα με την ερώτηση σου εξαρταται απο το/τη γιατρο.
Η παθολογος που εχω ως οικογενειακη γιατρο δεχεται καθημερινα 16 βιβλιαρια χωρις ραντεβου,οποτε πας το πρωι περιμενεις,κι τις απαντησεις τις βλεπει δωρεαν.Εαν πας ιδιωτικα πληρωνεις 10 ευρω.
Ο οικογειακος γιατρος της μαμας μου (παθολογος) ποτε δεν εχει ραντεβου μεσω Εοππυ,επισκεψη πληρωνεις 40 ευρω κι ξαναπαιρνει χρηματα για να δει εξετασεις.
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

16:49
Είχα πάει μια φορά σε έναν γιατρό από αυτό το site και δε μου έκανε καμία τρομερή εντύπωση.Ναι αυτό θα σου έλεγα κι εγώ απλά από δική μου εμπειρία οι κριτικές εκεί είναι όπως του σκρουτζ, δέχονται μόνο τις καλές και για να σε αφήσουν να γράψεις κακή κριτική περνάς από χίλια κύματα και συνήθως απλά δεν την αφήνουν. Αν κοιτάξει κάποιος το doctoranytime θα θεωρήσει πως οι γιατροί στην Ελλάδα είναι όλοι αγγελικά πλασμένοι. Το μόνο θετικό είναι οτι πράγματι δε χρειάζεται να παίρνεις τηλέφωνα και οτι ξέρεις από πριν τί θα πληρώσεις.
Τουναντίον θα έλεγα.
Πρέπει να το έχω ξαναχρησιμοποιησει άλλη μια φορά, αλλά δε θυμάμαι με σιγουριά. Μάλλον, θα με είχε αφήσει, επίσης, αδιάφορη για να μην το θυμαμαι...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό το να ξαναπαιρνουν χρήματα για να δουν εξετάσεις μπορούμε να το αποφύγουμε;
Παλιά, θυμάμαι, πλήρωνα μόνο όταν μου έγραφαν εξετάσεις.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

16:56
Είναι ανάλογα το γιατρό, οι περισσότεροι όμως δεν παίρνουν. Απλά τις στέλνεις ηλεκτρονικά και σου δίνουν περαιτέρω οδηγίες έτσιΛοιπόν, έκλεισα ένα ραντεβού "απλή επίσκεψη" (περιλαμβάνεται εξέταση και συνταγογράφηση"), στα 40 EUR.
Antonia Alexandra
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

17:11
Οι γιατροι πληρώνουν συνδρομη.Εχω εργαστεί σε εταιρεια τηλεγραμματειας στο παρελθόν.Ευχομαι να ειναι το 1 και μοναδικο ραντεβου σου σε ενδοκρινολογο κι μετα αχρειαστος να ειναι ο/η γιατρος.Ναι αυτό που λέτε στο doctoranytime το παρατήρησα κι εγώ.
Κανένας με 4 αστέρια.
Εαν τελικα καταληξειςοτι πρεπει να σε παρακολουθεί ενδοκρινολογος(το απευχομαι) υπαρχουν ομαδες στο facebook δημιουργημενες απο κατοίκους σε πολλες περιοχες.
Πχ:Εγω μενω στο Γαλατσι υπάρχει η ομαδα Galatai-Γαλατσι οπου μπορεις να κανεις καποια ερώτηση για γιατρους κι προσωπικες εμπειριες.Οποτε πιστευω οτι ανταποκρινονται περισσότερο στη πραγματικότητα τα σχολια κι οι προτασεις για γιατρους κι ειναι πιο εγκυρο απο τις κριτικες στο doctors anytime.Απλα για να εχεις μια ιδεα το λεω..εαν χρησιμοποιεις facebook φυσικα..η κορη μου μου λεει οτι πλεον ειναι παρωχημένο κι για τις γριες!Ειμαι κι μεγαλυτετη σε ηλικια!Ευχομαι ολα να πανε καλα
Scandal
Διαχειριστής

18-06-24

17:50
Λοιπόν, επειδή μου χτύπησε καμπανάκι αυτό που είπατε (ότι δηλαδή ενδεχομένως θα χρειάζομαι συστηματική παρακολούθηση και δεν θα επαρκεί το να πάω 1 φορά), έκλεισα σε άλλη γιατρό πιο κοντά στο σπίτι μου (πριν είχα κλείσει μόνο με γνώμονα το πιο σύντομο ραντεβού, γιατί έχω έντονη αδυναμία και μου έχουν πει ότι μπορεί να οφείλεται στον θυροειδή που δείχνουν οι εξετάσεις).
Με λίγη παρατηρητικότητα στο doctoranytime, βλέπω αυτό (που ΔΕΝ το έλεγε για την προηγούμενη γιατρό που είχα κλείσει) :
Άρα κομπλέ, και ίσως πιο φθηνά θα μου πάει και δεν θα πληρώσω για να δείξω τις εξετάσεις, με τη βούλα!
Θέλει ψάξιμο τελικά.
Με λίγη παρατηρητικότητα στο doctoranytime, βλέπω αυτό (που ΔΕΝ το έλεγε για την προηγούμενη γιατρό που είχα κλείσει) :
Άρα κομπλέ, και ίσως πιο φθηνά θα μου πάει και δεν θα πληρώσω για να δείξω τις εξετάσεις, με τη βούλα!
Θέλει ψάξιμο τελικά.
Antonia Alexandra
Νεοφερμένο μέλος

18-06-24

18:26
Ολα καλα λοιπον!Μη ξεχασεις να παρεις μαζι σου οτι προσφατες εξετασεις εχεις,καθως κι μια λιστα με τα φάρμακα κι το ιστορικο σου γενικα.Πρωτη φορα σε βλεπει!Χαρτι κι μολυβι επομενως με ερωτησεις κι αποριες..Λοιπόν, επειδή μου χτύπησε καμπανάκι αυτό που είπατε (ότι δηλαδή ενδεχομένως θα χρειάζομαι συστηματική παρακολούθηση και δεν θα επαρκεί το να πάω 1 φορά), έκλεισα σε άλλη γιατρό πιο κοντά στο σπίτι μου (πριν είχα κλείσει μόνο με γνώμονα το πιο σύντομο ραντεβού, γιατί έχω έντονη αδυναμία και μου έχουν πει ότι μπορεί να οφείλεται στον θυροειδή που δείχνουν οι εξετάσεις).
View attachment 133948
Θέλει ψάξιμο τελικά.
Ισως να σε αγχωνω με τα περι οργανωσης....συγγνωμη δεν εχω τετοια προθεση..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.