Simos_Moss Νεοφερμένο μέλος Ο Σίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αθλητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 15:38 Ο Simos_Moss: #1 20-07-15 15:38 Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 16:43 Ο Bemanos έγραψε: #2 20-07-15 16:43 νομιζω οτι οσο υπαρχει ο ελεγχος κεφαλαίων δεν μπορεις να βγαλεις χρηματα εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 452 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 17:37 Ο Dmzk έγραψε: #3 20-07-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Simos_Moss: Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα,μόνο με google play ή κάρτα εξωτερικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:00 Ο giannhs2001: #4 06-04-24 16:00 Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:17 Ο Paragontas7000: #5 06-04-24 16:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: phleidhs Kate1914 fmarulezkd giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A back2967 taketrance Wonderkid Scandal American Economist jj! fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 16:43 Ο Bemanos έγραψε: #2 20-07-15 16:43 νομιζω οτι οσο υπαρχει ο ελεγχος κεφαλαίων δεν μπορεις να βγαλεις χρηματα εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 452 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 17:37 Ο Dmzk έγραψε: #3 20-07-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Simos_Moss: Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα,μόνο με google play ή κάρτα εξωτερικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:00 Ο giannhs2001: #4 06-04-24 16:00 Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:17 Ο Paragontas7000: #5 06-04-24 16:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: phleidhs Kate1914 fmarulezkd giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A back2967 taketrance Wonderkid Scandal American Economist jj! fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω οτι οσο υπαρχει ο ελεγχος κεφαλαίων δεν μπορεις να βγαλεις χρηματα εξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 452 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2015 στις 17:37 Ο Dmzk έγραψε: #3 20-07-15 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Simos_Moss: Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα,μόνο με google play ή κάρτα εξωτερικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:00 Ο giannhs2001: #4 06-04-24 16:00 Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:17 Ο Paragontas7000: #5 06-04-24 16:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: phleidhs Kate1914 fmarulezkd giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A back2967 taketrance Wonderkid Scandal American Economist jj! fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Simos_Moss: Σήμερα άνοιξαν οι τράπεζες, αλλά τι γίνεται με το "μπλόκο" των paysafe καρτών; Αν πάω σε ένα περίπτερο σήμερα, θα μπορώ να προμηθευτώ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα,μόνο με google play ή κάρτα εξωτερικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:00 Ο giannhs2001: #4 06-04-24 16:00 Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:17 Ο Paragontas7000: #5 06-04-24 16:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: phleidhs Kate1914 fmarulezkd giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A back2967 taketrance Wonderkid Scandal American Economist jj! fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:17 Ο Paragontas7000: #5 06-04-24 16:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο 14χρονος εαυτός μου που πήγε στο περίπτερο της Κατερίνης να πάρει paysafecard και έφαγε την απογοήτευση της ζωής του διότι τα είχαν κλείσει. Νομίζω το 2015 ήταν η χρονιά που μια ολόκληρη νεανική γενιά έμαθε να αντιμετωπίζει την απογοήτευση. Click για ανάπτυξη... Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 6 Απριλίου 2024 στις 16:20 Ο giannhs2001: #6 06-04-24 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Same. απειρα λεφτσ σε πεισειφ για σκιλ στο λολ. Click για ανάπτυξη... Μία φορά είχα αγοράσει μία δεκάευρη, και εγώ για skin στο lol. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έκλεισαν, οπότε δεν υπήρξε και καλλίτερα τελικά. Ήταν όμως μία καλή διέξοδος αφού τότε δεν είχαμε τραπεζικό λογαριασμό για να έχουμε paypal (όσοι είχαν γονείς που είχαν ήταν οι μουράτοι και εμείς τα καημένα χδ). Όταν ξανάνοιξαν μετά από καιρό και είχαμε μεγαλώσει πια για αυτά και ποτέ δεν ήταν το ίδιο αφού έπρεπε να ανοίξεις λογαριασμό με ΑΦΜ και τέτοια. Βρε ουστ, κρατική παρακολούθηση μέχρι και εκεί.