artemaki
Διάσημο μέλος

Μονο αμα ντρεπομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος

μονάχα με τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα τα καταφέρνω κάπως καλύτερα.Ίσως είναι θέμα αυτοπεποίθησης

νομίζω βέβαια ότι κρύβεται στο υποσυνείδητο γιατί μπορεί να συμβαίνει και σε κάποιον που θεωρεί ότι δεν έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης,ίσως πάλι να φταίει η έλλειψη άμεσης επικοινωνίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Και άτομα που δεν ξέρω τα κοιτάω στα μάτια όταν μιλάμε συνήθως. Ίσως όχι τόσο έντονα όμως. Εκτός κι αν ντρέπομαι. Τότε αποφεύγω

Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος

Eννοείται. Γι' αυτό συχνά έχω πρόβλημα με τους φίλους μου. Δεν μπορώ να μου μιλάει ο άλλος και να κοιτάει το πάτωμα ή να φοράει γυαλιά ηλίου. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, κι άμα κάποιος δε με κοιτάει στα μάτια.. απλά θα είναι δύσκολο να τα βρούμε.
Nαι ομως καποιοι οπως εγω δεν το κανουν επιτηδες(απαξιωτικα δλδ..)και δεν σε κοιτανε στα ματια.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Angelika J.
Νεοφερμένο μέλος

Σορρυ, αλλά αν ο άλλος φοράει γυαλιά ενώ μιλάμε, του ζητάω ευγενικά, αρχικά, να τα βγάλει και μετά να με κοιτάζει στα μάτια όταν μιλάμε.
Ειναι και θεμα αποψης αυτο..Η αληθεια ειναι οτι και μενα δεν μ'αρεσει οταν ο αλλος φοραει γυαλι και μου το παιζει αφ'υψηλου να πουμε κ ετσι..Αλλα το δευτερο θα ψυχολογουσα αν το κανει επιτηδες που δεν με κοιταει(π.χ. με θεωρει κατωτερη του!!!τοτε θα του μιλουσα αποτομα και τελος η συζητηση!!)αν δεν το κανει επιτηδες οκ συμβιβαζομαι..Ελλαττωματα ειν'αυτα..

moxa15
Διάσημο μέλος

εξαιρεση ειναι μονο οταν ειμαι εκνευρισμενος ή γενικα πωρωμένος με κατι,γενικα ρε παιδακι μου ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ!!!!
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

τον τελευταίο χρόνο όμως, τα φοράω συνέχεια (όχι όταν είμαι με άλλους!).. βλέπω τους άλλους στο λεωφορείο, στο δρόμο, και αισθάνομαι οτι επειδή είμαι η μόνη που δεν τα φοράω είμαι σαν γυμνή.. βλέπουν τα μάτια μου και γω τίποτα..
πάντως όταν μου μιλάνε δεν φοράω ποτέ... τα βγάζω κατευθείαν αλλα δεν καταλαβαίνουν.. και κοιτάω πάντα στα μάτια (μόνο όταν σκέφτομαι κατεβάζω το κεφάλι, για να μου ρχονται ιδέες..)
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατά κανόνα όμως, δεν κοιτώ τον άλλον στα μάτια, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ειλικρινής, πάντα είμαι, απλώς έτσι έχω συνηθίσει.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειδικα αν εχει μεγααλα ...ματια..

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Είμαι η μόνη που έχω τέτοιο κόλλημα? Δεν σας βγάζει εσάς όλο αυτό μια ανασφάλεια?
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αυτοί που λένε ψέμματα αγχώνονται.Συνήθως όχι, γιατί με αγχώνει.
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ορίστε; Δηλαδή εγώ τους λέω ψέματα;Αυτοί που λένε ψέμματα αγχώνονται.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και δεν κοιτανε ευθεια συνηθως ψευδονται.. ολα τα λαμογια οι πολιτικοι ετσι κανουν,,ψυχρο ΜΗ συγκεντρωμενο βλεμμα.
το ευθυ καθαρο βλεμμα λεει τα παντα..
και σε δουλειες ακομα φαινονται αυτα..
στην πρωτη συνεντευξη πχ..
alekossssss
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Paragontas7000
- johnsala
- louminis
- Unboxholics
- A350
- bibliofagos
- Μήτσος10
- Reader
- charmander
- Scandal
- Luludaki
- rafaela11
- touvlo
- Kate1914
- Forgetit
- χημεια4λαιφ
- melina_51
- Greenstar
- fourkaki
- Wanda
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- marww
- User2350
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Requiem
- Joji
- alexd99
- Fernando_A
- Meow
- jj!
- Ωρορα
- giannhs2001
- American Economist
- tsiobieman
- Εχέμυθη
- ThanasisR.
- tslef8
- Ariana2018
- Idontknoww
- Panos_02
- Appolon
- Johnny15
- Nickx
- MarcoReus
- kogba
- Κλημεντίνη
- Viedo
- Rene2004
- iminspain
- Mhtrogoal
- Konstantinos_m
- fretoe
- Μάρκος Βασίλης
- Miriam01
- betonieras
- Dogie
- Libertus
- panagiotis econ
- Jocaste
- Athens2002
- Έμμα
- ΘανάσοςG4
- DimitraA.
- orchidea
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.