underwater
Περιβόητο μέλος

Έχετε τέτοιες εμπειρίες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μισή μου ζωή ανομολόγητα συναισθήματα (εκατέρωθεν), η άλλη μισή ύπνος

Giovanna
Επιφανές μέλος

το ξεπερασα μετα απο 5 χρονια.. απιστευτο, τον ειχα δει μονο μια φορα στη ζωη μου..!
Scandal
Διαχειριστής

Επειδή με έχει σημαδέψει περίεργα και για διάφορους άλλους λόγους πιστεύω πως θα περάσουν χρόνια ακόμα μέχρι να ξεκολλήσω (το ότι θα τον θυμάμαι για πάντα και έντονα είναι σίγουρο).
Πολύπλοκα πράγματα... μερικές φορές νομίζεις ότι έχεις τρελαθεί...
-petros
underwater
Περιβόητο μέλος

Άλλοι 2 είναι 2 παιδιά που έχω γνωρίσει από την αδερφή μου. Ο ένας έχει την φήμη του πανάσχημου, εγώ τον βλέπω τέλειο. Και οι 2 πολύ ψαγμένοι και με χιούμορ. Μένουν εκτός Ελλάδας αν και Έλληνες. Ο ένας κιόλας δουλεύει τα καλοκαίρια εκεί που μένει το Γίδι. Γιδάκι θα με φιλοξενήσεις βρε?

Να τον παρακολουθήσω;;;
underwater
Περιβόητο μέλος

Καλέ έλα καλέ!!
Να τον παρακολουθήσω;;;
Τώρα έχει φύγει προς βορρά. Αλλά του χρόνου το καλοκαίρι θα σου αναθέσω mission impossible.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Είδατε τι συμβαίνει στον κόσμο;

Τουλάχιστον τώρα πια απλά αυτοσαρκάζομαι.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

The story of my life.Νομίζω πως πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει! Άτομα που τους έκαναν κλικ και που όμως για κάποιο λόγο ποτέ δεν έγινε κάτι. Και ακόμα κι όταν βρίσκονται σε σχέση, μια συνάντηση στον δρόμο ή κάτι που ακούν από γνωστό για το τι κάνει το κόλλημα τους δημιουργεί ένα ονειροπόλο ύφος και διάθεση "τι θα γινόταν αν?".
Έχετε τέτοιες εμπειρίες?

Τα οποία θεωρώ ότι τα 'χω ξεπεράσει πλέον.

Άλλα πιο εύκολα, άλλα πάλι ήθελαν τον χρόνο τους. Αλλά πλέον κατάφερα να αφήσω το παρελθόν πίσω μου.

underwater
Περιβόητο μέλος

και να τον σκεφτώ από χθες το βράδυ!

Vkey
Επιφανές μέλος

Τα κολλήματά μου ευτυχώς κρατάνε το πολύ κανένα μήνα αν κι έχω κολλήσει άγρια κοντά χρόνο με κάποιον

Κατά ένα μαζοχιστικό τρόπο ποτέ δεν κόβω επαφή (βασικά εκείνοι, εγώ είμαι αρκετά εγωίστρια ώστε να σηκώσω το τηλέφωνο και να τους πάρω) οπότε τους ξεπερνώ απομυθοποιώντας τους μιας και συνεχίζω να τους ζω

Μμμ...μάλλον με ένα κόλλημα μπορεί και να έχω- τι θα γινόταν αν... Από την άλλη προτιμώ να ζω στο παρόν και να είμαι καλά εδώ...όταν δεν είμαι τότε το ψιλοψαχουλεύω το όλο θέμα και μιλάω με το μεγάλο μου κόλλημα (νι κάνω πρώτη την κίνηση

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάντως καταλήγω τελικά στο ότι η ιστορία δεν χτίζεται με "αν" και ξεκολλάω.Μμμ...μάλλον με ένα κόλλημα μπορεί και να έχω- τι θα γινόταν αν...

Vkey
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως καταλήγω τελικά στο ότι η ιστορία δεν χτίζεται με "αν" και ξεκολλάω.![]()
Είπαμε Γιωργάκι...όταν δεν είμαι καλά και δεν έχω κανέναν στην ζωή μου... τότε πρέπει κάποιον να σκέφτομαι, έτσι για να κουράζω το μυαλουδάκι μου

Οπότε αν και...

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως καταλήγω τελικά στο ότι η ιστορία δεν χτίζεται με "αν" και ξεκολλάω.![]()
Η ιστορία χτίζεται από "κολλημένους", το ίδιο και η επιστήμη και η θρησκεία.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Θεος!Η ιστορία χτίζεται από "κολλημένους", το ίδιο και η επιστήμη και η θρησκεία.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Και άλλο ένα, αρκετά σοβαρό κόλλημα το περνάω ακόμη... εδώ και 1 χρόνο συνεχόμενα όλο λέω ότι δε θα ξαναμιλήσω σε αυτό το άτομο αλλά είμαι τοσο κολλημένη που τελικά όλο το αντίθετο κάνω.... αν και το πιο πιθανό ειναι ότι πλέον τελείωσε και ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω επιτέλους αποφαση...
Περίεργα τα κολλήματα!

Χμ.... κολλήματα.... ένα μόνιμο το έχω με έναν φίλο μου, που αν και ξέρω πως δεν πρόκειται να γίνει τιποτα, πάντα ζω με την σκέψη όταν τον βλέπω "τι θα γινόταν αν"...
Και άλλο ένα, αρκετά σοβαρό κόλλημα το περνάω ακόμη... εδώ και 1 χρόνο συνεχόμενα όλο λέω ότι δε θα ξαναμιλήσω σε αυτό το άτομο αλλά είμαι τοσο κολλημένη που τελικά όλο το αντίθετο κάνω.... αν και το πιο πιθανό ειναι ότι πλέον τελείωσε και ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω επιτέλους αποφαση...
Περίεργα τα κολλήματα!
Χαχα δικιά μου είσαι εσύ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.