Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται!
Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ!
Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα(με την καλή την έννοια)
Μα δε διαφωνώ είναι ένα αρωματισμένο νερό που κάνει όλα όσα λες. Απλά είναι υπερβολικά ακριβές πιστεύω, μακάρι να μην ήταν. Έχω αρκετά ευαίσθητη μύτη πάντως και έτσι οι περισσότερες μου φέρνουν αναγούλα. Μπορεί να αντιπαθήσω κάποιον μόνο και μόνο από την κολόνια του. (ναι ξέρω, πολύ αντικειμενικά κριτήρια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ ότι είναι ακριβά, αλλά γενικά αντίστοιχο με τα καλά κρασία και τα κρασιά με 2 ευρώ.
Εμένα γενικά ας πούμε τα φθηνά αρώματα ελάχιστες φορές με κάνουν να νιώθω ότι φοράω άρωμα.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

χθες απλωνα ενα πουκαμισο του μωρο μου που μολις ειχε βγει απο το πλυντηριο κ ακομα μυριζε η κολωνια του

io-io
Διάσημο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

- angel
zimitrouli
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

true_love
Νεοφερμένο μέλος

Fox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καθημερινά χρησιμοποιώ Dolce and Gabban, το Armani Code Black και στην κορυφή αυτόν και κλασικό το Acqua Di Gio.
Ένα νέο άρωμα που μου κάνανε δώρο πρόσφατα και επίσης έχω ξεχωρίσει είναι το Unforgivable by Sean John (ελαφρύ και μεθυστικό).
Αυταααα...!

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

τελευταια ερωτευτηκα το amour της kenzo τελεια απλα

Guest 990498
Επισκέπτης

Jason93
Δραστήριο μέλος

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η κολόνια που λατρεύω είνα η HYPNOSE της Lancome... Είναι κάτι παραπάνω πό υπέροχη...

--
αχ παιδιά χίλια συγγνώμη δεν πρόσεξα πριν ότι απαγορεύονται τα γκρικλιιις...δεν θα επαναληφθεί..σορυυυ

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Διαφωνώ με όποιο τρόπο γίνεται!
Πάντα όταν φοράω ένα άρωμα γίνεται εγώ!
Οι άνθρωποι μου με ξέρουν από τη μυρωδιά μου και αν ξεχάσω κάτι δικό μου σε σπίτι το σπίτι μυρίζει σαν εμένα(με την καλή την έννοια)
Μπας και είσαι δίδυμη αδερφή μου;

Αποκλείεται να βγω απο το σπίτι χωρίς άρωμα. Άβαφτη, άλουστη, με χάλια ρούχα μπορεί. Χωρίς άρωμα αποκλείεται .. και είναι το σήμα κατατεθέν μου!

zanin
Διάσημο μέλος

πάντως καλό θα ήταν να μην βάζατε τις κολόνιες στο δέρμα σας, αλλά στα ρούχα σας. μια γνωστή μου δούλευε στην λανκομ και μου είπε πως δεν είναι όσο αθώα φαίνονται, πόσο μάλλον οι χύμα και αυτές που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε φοράω.![]()
πως γίνεται βρε παιδιά να μη φοράτε κολόνια...

ούτε ο φίλος μου φοράει και δε μου αρέσει καθόλου αυτό...

εγώ έχω 2-3 και αλλάζω....lacoste: touch of pink, DKNY, tommy hilfiger: summer cologne....
Niyia
Διάσημο μέλος

Μπας και είσαι δίδυμη αδερφή μου;
Αποκλείεται να βγω απο το σπίτι χωρίς άρωμα. Άβαφτη, άλουστη, με χάλια ρούχα μπορεί. Χωρίς άρωμα αποκλείεται .. και είναι το σήμα κατατεθέν μου!![]()
+1
παρομοίως...το άρωμά μου με χαρακτηρίζει από χλμ...

κ επίσης, το άρωμα που φοράω τα τελευταία 4 χρόνια είναι το Light Blue D&G κ το I love love Moschino το οποίο έχει την ίδια ακριβώς μυρωδιά κ κρατάει πολύ περισσότερο στο δέρμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.