American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.591 μηνύματα.

21-07-25

22:10
Τόση ώρα που γράφω για χειμερινά και καλοκαιρινά δε με προσέχεις...5 ψεκασιές Sauvage Elixir στο δόξα πατρί για τιμωρία!![]()
Μια τελευταία ερώτηση επειδή ξέχασα να την κάνω πριν. Ποιο θεωρείς το καλύτερο άρωμα της σειράς ADG, δεδομένου ότι το Profumo έγινε discontinued?? Γενικά στις κριτικές βλέπω ότι στην κορυφή τοποθετούν το Profundo EDP ή το Parfum 2024, όμως θα ήθελα και την δικιά σου γνώμη.
Πέρσι αγόρασα το Parfum όμως δεν με εντυπωσίασε ούτε σε διάρκεια ούτε σαν άρωμα.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.

21-07-25

22:16
Πάντως για την Pino Silvestre δίκιο είχε, πως σου 'ρθε αυτή η ξεχασμένη απ' το Θεό μπαρμπαδίλα;Eν τω μεταξυ θυμαμαι μια τυπισσα στα Χόντος και πηγαίνω, λέω καλημέρα σας, θα ήθελα ένα μπουκαλάκι Πίνο Σιλβέστερ. "Μα καλέ μου είναι χειμωνιάτικο". Το ξέρω. Θέλω ενα πίνο σιλβέστερ. "Μα χρυσέ μου είναι πολύ βαρύ "το ξέρω. Για αυτό θελω να πάρω το Πίνο Σιλβέστερ. "Έχουμε καλύτερα αρώματα που αρμόζουν στην άνοιξη, καλοκαίρι". "Δεν αντιλέγω αλλά εγώ θέλω το πίνο σιλβέστερ. "Μα είσαι πολύ νεαρός είναι παππουδίστικο" Ωραία, μου αρέσει να μυρίζω σαν παππούς. Μπορώ να έχω το Πινο Σιλβέστερ; "Αυτό εδώ το άρωμα του Tommy G είναι φρέσκο, νεανικό καλοκαιρινό."
Καλά, αντε, δώστο μου αυτό.
Κατέληξα να πηγαίνω σπίτι με ένα άρωμα που μυρίζει σαν μαστίχα και λάστιχο. Γαμώ την μάνα της.

Κατά τ' άλλα α)γιατί πήγες Hondos γι' αγορά και β)ποιο Tommy G σου 'δωσε τελικά;
Αυτό:Μια τελευταία ερώτηση επειδή ξέχασα να την κάνω πριν. Ποιο θεωρείς το καλύτερο άρωμα της σειράς ADG, δεδομένου ότι το Profumo έγινε discontinued?? Γενικά στις κριτικές βλέπω ότι στην κορυφή τοποθετούν το Profundo EDP ή το Parfum 2024, όμως θα ήθελα και την δικιά σου γνώμη.
Πέρσι αγόρασα το Parfum όμως δεν με εντυπωσίασε ούτε σε διάρκεια ούτε σαν άρωμα.
Acqua di Giò Eau de Parfum Giorgio Armani κολόνια - ένα νέο άρωμα για άνδρες 2022
Από τα καλύτερα «υδάτινα» κι αυστηρά για τη μέρα και τους θερινούς μήνες (και στην @amarelia μάλλον θ' άρεσε

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.703 μηνύματα.

21-07-25

22:25
Tι να κάνω; Μου αρέσει...πως σου 'ρθε αυτή η ξεχασμένη απ' το Θεό μπαρμπαδίλα;

Eνα Valour EDT και ενα Moonlight Whispers EDP.Ποιο Tommy G πήρες;
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.125 μηνύματα.

21-07-25

22:30
Άντε να βάλω κι εγώ ενα καλοκαιρινό για τις κοπέλες
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.

21-07-25

22:33
Σέβομαι το «γούστο», αλλά ακόμη κι έτσι η Pino Silvestre του σήμερα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Pino Silvestre του 1955 (για τους νεότερους που δεν την ξέρουν πρόκειται για «θρυλικό» άρωμα, η Dior Sauvage της εποχής της) γι' αυτό και πωλείται στα 5-10 ευρώ πλέον (και δεν αρέσει σχεδόν σε κανέναν, trust me on that)...Tι να κάνω; Μου αρέσει...![]()
Και πόσα έδωσες και για τα δύο;Eνα Valour EDT και ενα Moonlight Whispers EDP.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.703 μηνύματα.

21-07-25

22:37
Δε θυμάμαι. Μαζί με ένα πινέλο ξυρίσματος και ένα πράσινο σαπούνι ξυρίσματος προράσο πρέπει να ήτανε γύρω στα 40-50 ευρώ..Και πόσα έδωσες και για τα δύο;![]()
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το Lattafa που σου έλεγα πριν, τωρα που θα φθινοπωριασει (ελπίζω συντομα, δεν αντεχω αλλο καλοκαιρι).
Γενικά, δεν ασχολιόμουν με αρώματα, φόραγα axe παλιά και μετά κατι str8 που μου κάνανε δώρα. Δε ξερω τι να ψάξω, που να το ψάξω κλπ
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

21-07-25

22:48
Πωωω...σου γ@μησε τα σώψυχα!Δε θυμάμαι. Μαζί με ένα πινέλο ξυρίσματος και ένα πράσινο σαπούνι ξυρίσματος προράσο πρέπει να ήτανε γύρω στα 40-50 ευρώ..
Μην αγχώνεσαι, εδώ θα είμαστε να τα λέμε, δε θα σε χρεώσουμε!Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το Lattafa που σου έλεγα πριν, τωρα που θα φθινοπωριασει (ελπίζω συντομα, δεν αντεχω αλλο καλοκαιρι).

Το Khamrah είναι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα κι εφόσον μιλάμε γι' Αθηναϊκό χειμώνα, για 1-1,5 μήνα και αν!Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το Lattafa που σου έλεγα πριν, τωρα που θα φθινοπωριασει (ελπίζω συντομα, δεν αντεχω αλλο καλοκαιρι).

Αν θες κάτι σε Lattafa στη φάση που είσαι για φθινόπωρο κ.λπ. θα σου πρότεινα αυτό ως οικονομική λύση (που φοριέται και τώρα και «σκοτώνει»):
Lattafa Asad Zanzibar Eau de Parfum 100ml | Skroutz.gr
Δες κι αυτό που είναι μακράν ο καλύτερος κλώνος της Creed Aventus (πιο ακριβό όμως) και πιο versatile:
Al Haramain L'Aventure Eau de Parfum 100ml | Skroutz.gr
nearos
Επιφανές μέλος

21-07-25

22:51
Γαμώτο...Το Khamrah είναι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα κι εφόσον μιλάμε γι' Αθηναϊκό χειμώνα, για 1-1,5 μήνα και αν!![]()
Αυτό σίγουρα το έχω δεί στο μαγαζί με τα αραβικά αρώματα που σου είχα πει τις προάλλες.Αν θες κάτι σε Lattafa στη φάση που είσαι για φθινόπωρο κ.λπ. θα σου πρότεινα αυτό ως οικονομική λύση (που φοριέται και τώρα και «σκοτώνει»):
Lattafa Asad Zanzibar Eau de Parfum 100ml | Skroutz.gr
Θα το πάρω και (όταν το πάρω

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

21-07-25

22:59
Σιγά μωρέ, οι μισοί Έλληνες αυτό φοράνε για βράδυ το χειμώνα, βάλε τίποτ' άλλο!Γαμώτο...

Τ' άλλα που πήρες απ' το Hondos εν τω μεταξύ γιατί δεν τα πας πίσω;
Αυτό το άρωμα πάντως ομολογώ πως μ' έχει μπερδέψει πάρα πολύ, ενώ έχει λεβάντα καρύδα κ.α. που το κάνουν καλοκαιρινό έχει επίσης και βανίλια θυμίαμα κ.α. που στο dry down το κάνουν πιο βαρύ και η άποψή μου είναι πως μπορεί να φορεθεί και χειμώνα για «καλό»!Αυτό σίγουρα το έχω δεί στο μαγαζί με τα αραβικά αρώματα που σου είχα πει τις προάλλες.
Θα το πάρω και (όταν το πάρω) θα σου πω εντυπώσεις.
Κάποιοι λένε ότι μοιάζει με το JPG Le Beau αλλά δε συμφωνώ, είναι πολύ «ιδιαίτερο» με ξεχωριστό χαρακτήρα κι αρκετά underrated (στα 15€-20€ που πωλείται είναι γ@μώ τ' αρώματα)...εφόσον το 'χει και σ' αυτό το μαγαζί πήγαινε να το δοκιμάσεις να δεις αν σ' αρέσει και πως performάρει στο δέρμα σου, μην το πάρεις στα τυφλά!
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.785 μηνύματα.

21-07-25

23:42
Είχα γράψει προ καιρού αυτό.Τα στάνταρ μου αρώματα είναι τα εξής : Candy από Prada
Billie Eilish το 1
Poison κόκκινο από Dior
Libre από YSL
Ακόμη ισχύει.
Το παραθέτω, ώστε να δείτε λίγο το γούστο μου.
Αν έχετε κάποια έξτρα πρόταση, καλοδεχούμενη.
Από Σεπτέμβρη θα ήθελα να προσθέσω κάνα δυο στη συλλογή.
Αν και με πιάνει σε κάποιες συνθήκες φοράω μόνο ένα συγκεκριμένο και μετά να κολλάω και να τα αφήνω όλα. Συνδέω πολύ τα αρώματα με καταστάσεις.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

21-07-25

23:48
@yorkie Dior Poison «κόκκινα» υπάρχουν 5-6 αρώματα, ποιο απ' όλα;

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.785 μηνύματα.

21-07-25

23:52
Εδώ είσαι@yorkie Dior Poison «κόκκινα» υπάρχουν 5-6 αρώματα, ποιο απ' όλα;![]()
Για χειμώνα και αρκετά βράδυ το συγκεκριμένο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Hypnotic Poison Dior άρωμα - ένα άρωμα για γυναίκες 1998
Hypnotic Poison από Dior είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Hypnotic Poison κυκλοφόρησε το έτος 1998. Το Hypnotic Poison έχε...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

22-07-25

00:00
Το link πάντως παραπέμπει στο EDT του 1998, λάθος εκ παραδρομής να υποθέσω;Εδώ είσαι View attachment 150403
Για χειμώνα και αρκετά βράδυ το συγκεκριμένο
![]()
Hypnotic Poison Dior άρωμα - ένα άρωμα για γυναίκες 1998
Hypnotic Poison από Dior είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Hypnotic Poison κυκλοφόρησε το έτος 1998. Το Hypnotic Poison έχε...www.fragrantica.gr
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

22-07-25

00:07
Δεν το δα, έχεις δίκιο.Το link πάντως παραπέμπει στο EDT του 1998, λάθος εκ παραδρομής να υποθέσω;
Βασικά έχουν μπλέξει τις εκδόσεις.
Δες εδώ, παρήγγειλα πριν 7 μήνες από hondos, το λινκ ήταν και είναι αυτό.
Δεν παίρνω EDT, αλλά με μπέρδεψε το αρωματοπωλείο λόγω μπουκαλιού.
Το μπουκάλι αντιστοιχεί στο λινκ από hondos.
Το πρώτο που έβαλα, με το φιογκακι στην κορυφή δεν υπάρχει στην έκδοση του μπουκαλιού που παίρνω.
Με αφορμή την παρατήρησή σου, βλέπω ότι η έκδοση με το φιογκακι διαφοροποιείται σε άλλα σάιτ, παρόλο που επίσης δεν είναι EDT.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για σήμα επετειακό ή για extrait αυτό με το φιογκάκι.
Τσέκαρε, όπως και να έχει, τις νότες όπως αναφέρονται στο λινκ από hondos.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.125 μηνύματα.

22-07-25

00:12
Καλό το hypnotic αλλά νομίζω έχει κορεστεί αρκετά δηλαδή υπήρχε διάστημα πριν χρόνια που το μύριζα παντού.
το miss dior cherie μου άρεσε πιο πολύ
www.fragrantica.gr

Miss Dior Cherie Eau de Parfum Dior άρωμα - ένα άρωμα για γυναίκες 2011
Miss Dior Cherie Eau de Parfum από Dior είναι ένα Φρουτενιο Συπρε άρωμα για γυναίκες. Miss Dior Cherie Eau de Parfum κυκλοφόρησε το έτος 2011....
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

22-07-25

01:09
In any case, νομίζω ότι έχουν πολυφορεθεί αυτά...έχω «φρέσκιες» προτάσεις, αλλά είναι κυρίως γι' αρώματα φρουτώδη όπως π.χ. το παρακάτω (που μυρίζει μάνγκο)...Δεν το δα, έχεις δίκιο.
Βασικά έχουν μπλέξει τις εκδόσεις.
Δες εδώ, παρήγγειλα πριν 7 μήνες από hondos, το λινκ ήταν και είναι αυτό.
Δεν παίρνω EDT, αλλά με μπέρδεψε το αρωματοπωλείο λόγω μπουκαλιού.
Το μπουκάλι αντιστοιχεί στο λινκ από hondos.
Το πρώτο που έβαλα, με το φιογκακι στην κορυφή δεν υπάρχει στην έκδοση του μπουκαλιού που παίρνω.
Με αφορμή την παρατήρησή σου, βλέπω ότι η έκδοση με το φιογκακι διαφοροποιείται σε άλλα σάιτ, παρόλο που επίσης δεν είναι EDT.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για σήμα επετειακό ή για extrait αυτό με το φιογκάκι.
Τσέκαρε, όπως και να έχει, τις νότες όπως αναφέρονται στο λινκ από hondos.
My Way Ylang Giorgio Armani άρωμα - ένα νέο άρωμα για γυναίκες 2024
...κι εσένα δε σε κόβω να θες να μυρίζεις φρουτολαχταριστούλα, για δάγκωμα κ.λπ.!

Κι επειδή όπως ξέρουν όσοι παρακολουθούν το thread δεν έχω σ' εκτίμηση τα γυναικεία αρώματα, παραθέτω δύο unisex Αραβικές προτάσεις (να ξεφύγουμε και λίγο απ' τα υπερτιμημένα designers...meh

Supremacy in Oud Afnan άρωμα - ένα άρωμα για γυναίκες και άνδρες 2021
Dubai Nights Umbra Armaf άρωμα - ένα νέο άρωμα για γυναίκες και άνδρες 2024
Δες κι αυτό (επίσης φραουλένιο με τριαντάφυλλο στη βάση) που κυκλοφόρησε πρόσφατα:Καλό το hypnotic αλλά νομίζω έχει κορεστεί αρκετά δηλαδή υπήρχε διάστημα πριν χρόνια που το μύριζα παντού.
![]()
Miss Dior Cherie Eau de Parfum Dior άρωμα - ένα άρωμα για γυναίκες 2011
Miss Dior Cherie Eau de Parfum από Dior είναι ένα Φρουτενιο Συπρε άρωμα για γυναίκες. Miss Dior Cherie Eau de Parfum κυκλοφόρησε το έτος 2011....www.fragrantica.gr
Si Passione Red Musk Giorgio Armani άρωμα - ένα νέο άρωμα για γυναίκες 2025
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

22-07-25

01:42
Πρέπει να είναι πάρα πολύ κοντά στα γούστα μου, γενικά η βάση πούδρα είναι απαραίτητη για μένα, τα σκέτα φρουτένια τα θεωρώ λίγο «φθηνά» ποιοτικά, δεν μου ταιριάζουν καθόλουΔες κι αυτό (επίσης φραουλένιο με τριαντάφυλλο στη βάση) που κυκλοφόρησε πρόσφατα:
Si Passione Red Musk Giorgio Armani άρωμα - ένα νέο άρωμα για γυναίκες 2025
περυσι τον χειμώνα φορούσα μονο αυτό αλλά το βαρέθηκα ήταν λίγο μονότονο απο ενα σημείο και μετά
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.045 μηνύματα.

22-07-25

07:26
πάντως, η αλλαγή αρώματος, μπορεί να φέρει σύγχυση σε ένα άτομο που σε έχει συνηθίσει με μια συγκεκριμένη μυρωδιά. μπορεί να νιώσει απόσταση και απώλεια οικειότητας. ειδικά, μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση. είναι κάτι που λειτουργεί ασυνείδητα πολλές φορές.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

22-07-25

13:58
Στη μακροχρόνια σχέση αν έχεις π.χ. 5 αρώματα για την ίδια περίσταση, απλά συζητάς με τον/την σύντροφο ποιο γουστάρει περισσότερο και μένεις σ' αυτό από ένα σημείο και μετά...αν είσαι βέβαια κάνας τύπος σαν εμένα που 'χει 9 ράφια αρώματα αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να γίνει!πάντως, η αλλαγή αρώματος, μπορεί να φέρει σύγχυση σε ένα άτομο που σε έχει συνηθίσει με μια συγκεκριμένη μυρωδιά. μπορεί να νιώσει απόσταση και απώλεια οικειότητας. ειδικά, μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση. είναι κάτι που λειτουργεί ασυνείδητα πολλές φορές.

adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.004 μηνύματα.

22-07-25

17:10
Δεν θυμάμαι ποσα χρόνια έχει από τότε που την ανακάλυψα(10 αν θυμάμαι) ...
ότι μετέπειτα δοκίμαζα πάντα ξαναγύριζα...
Τιποτα τυχαίο ακόμα και στο χρώμα...
Gucci Rush
ότι μετέπειτα δοκίμαζα πάντα ξαναγύριζα...
Τιποτα τυχαίο ακόμα και στο χρώμα...
Gucci Rush
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Greg25
- AggelikiGr
- taketrance
- American Economist
- Joji
- Luludaki
- Paragontas7000
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- SlimShady
- Reader
- rafaela11
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- johnsala
- touvlo
- Scandal
- Pyotr_Krasnov
- Kate1914
- Wonderkid
- Μήτσος10
- pistoli
- charmander
- Ilma
- Varus
- A350
- globglogabgalab
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Libertus
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.