Κολώνιες και αρώματα

pleasuresexoticperfumebyesteelauder34oze-1.jpg
xin_02100417140336722543139.jpg
nd10106-1.jpg
Pure%20Poison.jpg

Προτιμώ αυτές...:D To exotic pleasures οχι και πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HugoXX2ozW-1.jpg
ειναι τελειια...!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alien by Thierry Mugler... Είναι θάνατος!!!

Εγώ προσωπικά καμία.Δεν μου αρέσει να μυρίζω κάτι ξένο,δεν ξέρω γιατί αλλά το αποφεύγω και με απωθεί κιόλας η μεγάλη ποσότητα και στους άλλους.

Αλλά στις γυναίκες αυτή που με ξετρελαίνει είναι η Poison νομίζω.Πραγματικά μεθυστική και μαγευτική.

Toν χειμώνα:
NINA20RICHI20NINA-1.jpg

Kαι το καλοκαίρι:
4863019206_f8900bb882-1.jpg

heart-1.gif
heart-1.gif

Δεν είναι τίποτα το τρομερό,ούτε και έψαξα πολύ για να τις βρώ,αλλά με τρέλανε αυτό το ιδιαίτερο άρωμα που έχουν και οι δύο από την πρώτη στιγμή. :redface:

Τελευταία επεξεργασία:
J'adore;)

Eclat D'arpege...απλά τέλεια :)
eclatdarpege.jpg

Έχω λύσσα με τα αρώματα γενικά:),μ'αρέσουν και δοκιμάζω κατά καιρούς πολλά...:D
...Αλλά αυτά που δε λείπουν ποτέ και με χαρακτηρίζουν είναι:clapup::
1.
Lancome Hypnose Eau de Parfum,
hypnose.jpg
2.DKNY Cashmere Mist Eau de Toilette,
DKNY_CashmereMist-W500.jpg
3.Victoria's Secret Very Sexy Now The Beauty of Brazil &
33370Very Sexy Now The Beauty of Brazil.jpg
4.Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pink Sugar Perfume.jpg

Λοιπόν, πέρασα σήμερα από τα χόντος και δοκίμασα το flowerbomb από Victor&Rolf. Απλά καταπληκτικό δεν έχω λόγια. Το απόγευμα που πήγα μια μια επίσκεψη, με το που μπήκα στο σπίτι με ρώτησαν κατ΄ευθείαν τι φοράω και μυρίζω τόσο ωραία.(είχα ψεκαστεί αρκετά μπορώ να πω).
Το μόνο "μειονέκτημα" ας πούμε είναι η τιμή του. Τα 100ml κοστίζουν 140€. Αχ....Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να το αγοράσω όταν τα χόντος θα έχουν έκπτωση 50%. Αν το πάρω είδηση αλλιώς.....είναι πολλά τα λεφτά Άρη
20083182321122877801-1.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό τον καιρό Bulgari Omnia (το καφέ) και D&G Light Blue (εδώ και 2-3 χρόνια σταθερή αξία).
Θέλω όμως να δοκιμάσω την Million Lady από Paco Rabbane.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jesus! Εγώ θέλω να πάρω αυτή
bos_boss_orange_edt_women.jpg

Την είχα δοκιμάσει πριν καιρό και είχα κολλήσει.

Έχει βγει και για άντρες παρόμοιο.:redface:

Μεγάλος έρωτας τα αρώματα, ίσως το μοναδικό υλικό αγαθό που θα μπορούσε να με κάνει να θεωρηθώ εξαρτημένη.

Από τη 2α γυμνασίου σταθερή αξία η The One των D&G. Ούτε και ξέρω πόσα μπουκαλάκια έχω αδειάσει.

DSC03129-1.jpg

Όταν με πιάνουν τα ρομαντικά μου (σπάνια δηλαδή/γι αυτό είναι γεμάτο ακόμη) φοράω τη Mademoiselle της Chanel.

DSC03132-1.jpg

Ιδιαίτερα έντονη μου φαίνεται η no5 της Chanel, οπότε την αποφεύγω και τη χρησιμοποιεί η μάνα μου. -.-

DSC03135-1.jpg

Τέλος, καινούργια ανακάλυψη και εθισμός από τα Χριστούγεννα η Lady Million της Paco Rabanne.

DSC03143-1.jpg

<3

Βlack XS.....Και η αντρική και η γυναικεία είναι....:inlove:

Ιδιαίτερα έντονη μου φαίνεται η no5 της Chanel, οπότε την αποφεύγω και τη χρησιμοποιεί η μάνα μου. -.-

χριστίνα παδί μουυυυυυυυυυυυυυυυ
πάλι μου σούφρωσες την κολόνια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mpinelik::mpinelik::mpinelik:

eau de mashalil' :P

Και εγώ έχω κόλλημα με τις κολλόνιες!!!
τώρα τελευταια φοράω αυτη ...την είχα παρει για μια φιλη μου ως δώρο και μετα μου άρεσε και την πήρα και για εμένα
j_lo_live_deseo_wom__42562_zoom.jpg

Λοιπόν το καλοκαίρι τη dolce gabbana και το χειμώνα τη miss dior και την burverry !δεν θυμάμαι ακριβώς!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
laliqueencrenoirepourelleparfemovavoda-1.jpg

L2520De2520Lolita2520Lempicka25202520Per-1.jpg

GURMISW_AEDT-1.jpg

Guerlain-insolence-500x500.jpg

Αυτά τα τέσσερα ΘΕΙΚΑ αρώματα........

Τον τελευταιο καιρο φοραω την Hypnotic poison , Dior... <3 !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back