life12
Πολύ δραστήριο μέλος

8υμασαι ονομα η ηταν τοπικο μαγαζι τησ περιοχησ σου??Πήγα πρόσφατα σ' ένα αρωματοπωλείο και αγόρασα ένα μπουκαλάκι με άρωμα καραμέλα. Έχω ερωτευτεί τη μυρωδιά αυτή!!Διαρκεί πολύ καιρό (Και ήταν και φθηνό - 2,80 τα 30ml -
)... Την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσω και ένα με cookies , αλλά αμφιβάλω αν θα μυρίζει ωραιότερα από την καραμέλα
....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος

8υμασαι ονομα η ηταν τοπικο μαγαζι τησ περιοχησ σου??![]()
Είναι ένα άκυρο στο Χαλάνδρι .... (ούτως ή άλλως με τα ονόματα δεν τα πάω καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι ένα άκυρο στο Χαλάνδρι .... (ούτως ή άλλως με τα ονόματα δεν τα πάω καλά)
αρα δεν προκειται να το βρω

orange crush
Δραστήριο μέλος

αρα δεν προκειται να το βρωοκ
![]()
Θα μπορούσα να σου δώσω οδηγίες , αν είσαι Αθήνα....ή να σου φυλάξω κανά μπουκάλι, αφού είσαι κι εσύ πρωτοετής Πάτρας

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα μπορούσα να σου δώσω οδηγίες , αν είσαι Αθήνα....ή να σου φυλάξω κανά μπουκάλι, αφού είσαι κι εσύ πρωτοετής Πάτρας![]()
α8ηνα δεν ειμαι

orange crush
Δραστήριο μέλος

α8ηνα δεν ειμαιτο 2ο γινεται
![]()
Θα το κανονίσουμε λοιπόν ...

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να περιγράψεις τη μυρωδια;Hypnotic poison - Dior
Δεν έχω βρει καλύτερο για μένα, μου ταιριάζει πολύ και δεν το βαριέμαι ποτέ

Πήγα πρόσφατα σ' ένα αρωματοπωλείο και αγόρασα ένα μπουκαλάκι με άρωμα καραμέλα. Έχω ερωτευτεί τη μυρωδιά αυτή!!Διαρκεί πολύ καιρό (Και ήταν και φθηνό - 2,80 τα 30ml -
)... Την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσω και ένα με cookies , αλλά αμφιβάλω αν θα μυρίζει ωραιότερα από την καραμέλα
....
Τα body shop πιο παλιά είχαν ένα body mist σκέτης βανίλιας και ακόμα έχει αλλά δεν ξέρω αν μοιάζει με το παλιό που είχε. Anw,δοκίμασε και τη βανίλια γιατί είναι το ίδιο γλυκιά.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τον χειμώνα φοράω άρωμα απο ένα σετακι που ειχε 4 αρώματα μεσα, της benefit.
Τωρα το καλοκαίρι φοράω άρωμα καρυδας απο τη Fresh Line και το light blue απο dolce & gabbana. Επισης, εχω βρει ένα τέλειο άρωμα απο το Zara, που μυρίζει σαν μανγκο και καλοκαιρινά φρούτα

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι πολυ ωραίο γιατί έχει απαλή μυρωδια και είναι διακριτικό.

Επίσης το white musk από τα body shop είναι φανταστικό
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης το white musk από τα body shop είναι φανταστικό[/QUOTE]
καλα αυτη ειναι 8εικη δεν παιζετε εχει τοσο τελειο αρωμα :inlove::inlove:
chester20080
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά να σας ρωτησω κι εγώ... Είμαι λιγο άσχετος από αρώματα, κολώνιες, κλπ και θα ήθελα μερικές πληροφορίεςΠοιά/ές θα μου προτεινατε από τις εμπειρίες σας?(ξέρω ότι είναι διαφορετικά στο κάθε δέρμα, αλλά λέμε τώρα γενικά) Ας πούμε αξίζουν τα λεφτά οι 1 million Paco rabanne,armani code,dsquared2 he wood,ck one,eternity,davidoff cool water,Dior Fahrenheit 32(και καμια κριτική πανω σε αυτές αν δε ζητάω πολλά
).Για το χειμώνα, βαριές και καλες ποιες θα λεγατε? Α,και τα αρωματοπωλεια που έχουν αρώματα τύπου ή χύμα είναι καλά, τι παιζει με αυτά?
8α σου πω ποιεσ μ αρεσουν να μυριζω εγω στα αγορια αν κ δεν 3ερω το στυλ σ κ τι προτιμασ...
davidoff cool water

narciso rodriguez

one million

για μενα αυτεσ ειναι οι top αντρικεσ

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πουλάνε το άρωμα χύμα και πάντα σε πολύ καλύτερη τιμή. Σε γενικές γραμμές αν πας σε κάποιο που έχει καλή φήμη και καλή ποιότητα σε συμφέρει διότι έχει την ίδια διάρκεια με το αυθεντικό και όπως σου είπα έχεις προφανώς οικονομικό "όφελος".Α,και τα αρωματοπωλεια που έχουν αρώματα τύπου ή χύμα είναι καλά, τι παιζει με αυτά?

Για το τι αρώματα μας αρέσουν δεν μπορώ να κρίνω προσωπικά σε ανδρικά γούστα μου φαίνονται όλες βαριές.

Αυτά.

chester20080
Επιφανές μέλος

Ναι,κι εγώ έχω ακούσει πως όντως τα έχουν πολύ πολύ φθηνότερα.Εντάξει για τη διαρκεια,ομως είναι ίδιας ποιότητας με τα επώνυμα, ίδια μυρωδιά/νότες/συστατικά? Τότε γιατί όλος ο κόσμος δεν αγοράζει από εκεί αλλά ακόμα προτιμά τα ακριβά επώνυμα? What's the catch?Πουλάνε το άρωμα χύμα και πάντα σε πολύ καλύτερη τιμή. Σε γενικές γραμμές αν πας σε κάποιο που έχει καλή φήμη και καλή ποιότητα σε συμφέρει διότι έχει την ίδια διάρκεια με το αυθεντικό και όπως σου είπα έχεις προφανώς οικονομικό "όφελος".![]()

ΥΓ.:Στη Θεσσαλονίκη βρήκα ενα που λέγεται "Άρωμα Ονείρου" (https://www.aromaoneirou.gr) λίγο πάνω απο την Αριστοτέλους, μάλλον είναι λογικά αρκετά αξιόπιστο...(όπως κι ένα άλλο εκεί κοντά κι ένα στη Ροτόντα

chester20080
Επιφανές μέλος

Σε ευχαριστω, θα το έχω υπ'οψιν... Και καμια καλή για το χειμώνα? Κλινω προς 1 million και he wood...8α σου πω ποιεσ μ αρεσουν να μυριζω εγω στα αγορια αν κ δεν 3ερω το στυλ σ κ τι προτιμασ...
davidoff cool water
![]()
narciso rodriguez
![]()
one million
![]()
για μενα αυτεσ ειναι οι top αντρικεσ![]()
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

εγώ το μόνο που χρησιμοποιώ είναι ένα cien aftershave του lidl τώρα δε ξέρω τι λέτε συνεχίστε

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερο κόλλημα με κολώνιες..καλοκαίρι δε φοράω ποτέ και χειμώνα σπάνια..όσες έχω είναι δώρατελικά τα αρώματα τα παίρνουν στα σοβαρά πολλοί περισσότεροι απ' όσο νόμιζα..
εγώ το μόνο που χρησιμοποιώ είναι ένα cien aftershave του lidl τώρα δε ξέρω τι λέτε συνεχίστε![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

chester20080
Επιφανές μέλος

Και συμφωνώ ότι κορυφαία είναι και η Burberry London (For Men).

Όπως εξαιρετική είναι και η Armani Code Black.

Επίσης, η 1 Million του Paco Rabanne είναι όντως πολύ γλυκιά και βαριά, αλλά αρκετά καλή, εμένα μου άρεσε. Αν ενοχλεί το πόσο γλυκιά είναι, η 1 Million Dollar είναι λιγότερο γλυκιά αλλά το ίδιο έντονη.
Επίσης μια άλλη απορία μου.Υπάρχει πρόβλημα να φοράμε άρωμα ενώ έχουμε deodorant?Δηλαδή επικαλύπτεται το άρωμα και γίνεται ένας χαμός? Ποιά η λύση? Deodorant άοσμο? Πού έχουν τέτοια? Ή αν βάζω λίγο σχετικα δε θα υπάρχει πρόβλημα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.