Johnny15
Επιφανές μέλος

Την έχω εγώ. Το καλό είναι ότι το άρωμα μένει πάνω σου για αρκετές ώρες και μυρίζε ωραία ( αν και αυτό είναι υποκειμενικό).
Πήγαινε σε ένα κατάστημα να την δοκιμάσεις και αν σ'αρέσει πάνω σου, πάρε την
Την έχεις αυθεντική ή από αρωματοπωλείο που τη φτιάχνουν;
Παιδιά πάρτε την Luna Rossa είναι τέλεια.
Αν θυμηθώ θα τη δοκιμάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Αυθεντική. Πάντως όσες έχω από αρωματοπωλείο και είναι απομιμήσεις, όσον αφορά την μυρωδιά δεν έχουν τεράστια διαφορά απλά δεν έχουν την διάρκεια που έχει η αυθεντική.Την έχεις αυθεντική ή από αρωματοπωλείο που τη φτιάχνουν;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Το τελευταίο χρόνο φοράω το Ultraviolet Paco Rabanne, πολύ δύσκολα να το άλλαζα, νομίζω εκεί είμαι και ταιριάζει χειμώνα καλοκαίρι![]()
Πήρα επίσης το Gucci Eau de Parfum II και με έχει απογοητεύσει πολύ η διάρκειά του.

Μυρίζει ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΑ, αλλά μόνο για λίγη ώρα, καμία σχέση με το ultraviolet που μυρίζει όλη μέρα.
Βέβαια, παίζει ρόλο και το δέρμα μας αν διαρκεί ένα άρωμα ή όχι, η εποχή, η ζέστη ή το κρύο κτλ κτλ..
αλλά νταξ
American Economist
Επιφανές μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ παίρνω κάποιο και πριν το 3μηνο το χω βαρεθεί και ανυπομονώ να τελειώσει.
Τώρα χρησιμοποιώ το black opium YSL το οποίο μαρεσει πολύ και επόμενη αγορά θα είναι σίγουρα το dolce vita Dior.
Donatella
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικα το ανδρικο αρωμα που μου αρεσει πολυ ειναι η Prada η κλασσικη for men. Τελειο αρωμα

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό -.-
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει επίσης και η γνωστή πρόληψη/δυσειδαιμονία, οτι δεν πρέπει να κάνει ως δώρο άρωμα ο ένας στον άλλον, γιατί το ζευγάρι χωρίζει.
Ισχύει και τουμπαλινείως; Άμα θες να χωρίσεις με τον άλλο στα σβέλτα και ανώδυνα, μπορείς να το επισπεύσεις και ευοδώσεις χαρίζοντας ένα παρφιούμ;

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήθελα να δω αν λειτουργεί καταλάβατε;;
Τελικά το πάμε για γαμο

Και εγώ είχα πάρει στον φίλο μου άρωμα πριν χρόνια γιατί τα πηγαίναμε σκατα και ήθελα να χωρισοουμε
Ήθελα να δω αν λειτουργεί καταλάβατε;;
Τελικά το πάμε για γαμο![]()
Έπρεπε να κάνεις το "ή παντρευόμαστε ή χωρίζουμε" αλλά αυτό είναι απ'το άλλο θέμα!

Με το καλό!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Είπα να πρωτοτυπήσω μη ξαναπάρω το ίδιο (ultraViolet), ελπίζω να μη το βαρεθώ γρήγορα

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Wicked by Victoria's Secret.

rayost
Νεοφερμένο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι το fragrantica.com.
Το Sauvage είναι πολύ ωραίο άρωμα, καθόλου συνηθισμένο, είναι ένα άρωμα που μένει.
Άν και τα αρώματα είναι μια εντελώς υποκειμενική υπόθεση και από δέρμα σε δέρμα μυρίζουν διαφορετικά εμένα μαρέσουν αυτά :

rayost
Νεοφερμένο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

rayost
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.