Κολώνιες και αρώματα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Η ελκτική δύναμη της αρετής του χαραχτήρα μου υπερνικά την απωστική δύναμη του φθηνού αρώματος που φοράω :P
Έξοχο.-

Σκέφτομαι εκτός από την Bleu De Chanel να τσεκάρω και την Versace Dylan Blue καθώς διαβάζω πολύ καλά σχόλια, είναι βέβαια EDT γεγονός που δεν θα του δίνει καμία φοβερή διάρκεια όπως τα EDP και Parfum. Έχετε καμία ιδέα παιδιά;; Σας έχω ζαλίσει λίγο το ξέρω.😂😂

View attachment 140247
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα το δοκιμασεις πριν πας στη Σανέλ.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα! Είμαι ολίγον τι άσχετη στα αρώματα, οπότε ζητάω τα φώτα σας😍 (ή τους προβολείς σας καλύτερα 🤣). Σε γυναικείο άρωμα δεν έχω βρει ακόμη αυτό το κάτι, όλα μου μυρίζουν κάπως λουλουδένια να το πω; Φρουτένια να το πω; Οπότε είπα να πάω σε αντρικό. Έτσι για τη δοκιμή. Ψάχνω κάτι σε ελαφρύ, που να έχει και διάρκεια. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα! Είμαι ολίγον τι άσχετη στα αρώματα, οπότε ζητάω τα φώτα σας😍 (ή τους προβολείς σας καλύτερα 🤣). Σε γυναικείο άρωμα δεν έχω βρει ακόμη αυτό το κάτι, όλα μου μυρίζουν κάπως λουλουδένια να το πω; Φρουτένια να το πω; Οπότε είπα να πάω σε αντρικό. Έτσι για τη δοκιμή. Ψάχνω κάτι σε ελαφρύ, που να έχει και διάρκεια. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Θα σου πω 3 που μου αρέσουν καθώς τα έχει η μητέρα μου και μια φίλη μου από το πανεπιστήμιο. Το αγαπημένο μου είναι το La vie est Belle όμως.

Type-Lancome-La-Vie-Est-Belle.jpg

xlarge_20200220155643_430ddc8e.jpeg

12803831-3554936818241008.jpg

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Θα σου πω 3 που μου αρέσουν καθώς τα έχει η μητέρα μου και μια φίλη μου από το πανεπιστήμιο. Το αγαπημένο μου είναι το La vie est Belle όμως.

View attachment 140257

View attachment 140259

View attachment 140260

Ευχαριστώ πολύ! Την J'adore την έχω δοκιμάσει, την είχε η μαμά μου. Τις άλλες δύο, θα τις δοκιμάσω όταν ξαναπάω στο κατάστημα 😍
Για αντρική σε ελαφριά μορφή, έχεις κάτι κατά νου;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ πολύ! Την J'adore την έχω δοκιμάσει, την είχε η μαμά μου. Τις άλλες δύο, θα τις δοκιμάσω όταν ξαναπάω στο κατάστημα 😍
Αν ψάχνεις δώρο για χθες, να σου πω οτι θέλω την Chanel Egoiste

1729362144176.png

American Economist

Επιφανές μέλος

Το La vie est Belle EDP είναι καταπληκτικό άρωμα για γυναίκες, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Τώρα για αντρικά αρώματα θα σου έλεγα το Light Blue της DG, ειναι αρκετά ελαφρύ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 140262

Chanel 😇😇

vanessa99

Δραστήριο μέλος

View attachment 140262

Αν βγαίνει σε δειγματάκι, σε έχω καλυμμένο 🤣🥰

Το La vie est Belle EDP είναι καταπληκτικό άρωμα για γυναίκες, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Τώρα για αντρικά αρώματα θα σου έλεγα το Light Blue της DG, ειναι αρκετά ελαφρύ.

Ευχαριστώ πολύ, θα τα δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις 😍

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Γνωρίζετε κάποιο άρωμα που να έχει μια άγρια αλλα ταυτόχρονα ηρεμη (οχι ήπια) μυρωδιά; Κι ας ειναι λουλουδατο αρκεί να μην δίνει τα vibes της άνοιξης. Τέτοια vibes δίνουν τα περισσότερα αρώματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Λοιπόν παιδιά, πήγα και δοκίμασα σήμερα την Bleu De Chanel EDP και Parfum ώστε να δω τι παίζει από διάρκεια και ένταση.

Ξεκάθαρα για εμένα κερδίζει το Eau De Parfum (EDP) καθώς είναι πιο νεανικό και μυστήριο άρωμα, τουλάχιστον πάνω μου. Στην αρχή είπα ότι δεν μου αρέσει όμως όσο στεγνώνει στο δέρμα σου τόσο πιο ωραίο γίνεται. Αντίθετα το Parfum μου θυμίζει after shave ενώ όταν στεγνώνει δεν μου αρέσει τόσο πολύ, σίγουρα είναι καθαρά χειμωνιάτικο άρωμα ενώ το EDP είναι all season fragrance όπως το βλέπω. Μέχρι τώρα λοιπόν κερδίζει το EDP ξεκάθαρα, βέβαια πριν προχωρήσω σε αγορά θα δοκιμάσω επίσης τα Versace Blue Dylan και One Million Royal.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Γνωρίζετε κάποιο άρωμα που να έχει μια άγρια αλλα ταυτόχρονα ηρεμη (οχι ήπια) μυρωδιά; Κι ας ειναι λουλουδατο αρκεί να μην δίνει τα vibes της άνοιξης. Τέτοια vibes δίνουν τα περισσότερα αρώματα.
Κάπως έτσι, όπως το περιγράφεις, είναι αυτό...Αν τύχει, δοκίμασέ το...

IMG_20241021_210423.jpg

American Economist

Επιφανές μέλος

Λοιπόν σήμερα πήγα για ακόμη ένα test, αυτήν την φορά για το Hugo Boss Bottled Elixir parfum intense. Πολύ ωραίο άρωμα, δεν ξέρω αλλά μου βγάζει ένα πολύ business scent που παράλληλα είναι μεθυστικο. Δεν ξέρω προς το παρών μου αρέσει λίγο περισσότερο από το Bleu de chanel EDP, θα τσεκάρω βέβαια την διάρκεια του πρώτα.

@Valder @Jack of Spades σας το προτείνω παιδιά, θεωρώ ότι αξίζει μια δοκιμή.

qj0iiel5ykb4 (1).jpg

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Λοιπόν σήμερα πήγα για ακόμη ένα test, αυτήν την φορά για το Hugo Boss Bottled Elixir parfum intense. Πολύ ωραίο άρωμα, δεν ξέρω αλλά μου βγάζει ένα πολύ business scent που παράλληλα είναι μεθυστικο. Δεν ξέρω προς το παρών μου αρέσει λίγο περισσότερο από το Bleu de chanel EDP, θα τσεκάρω βέβαια την διάρκεια του πρώτα.

@Valder @Jack of Spades σας το προτείνω παιδιά, θεωρώ ότι αξίζει μια δοκιμή.

View attachment 140545
...μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder...
Όπως και να 'χει thanks για την πρόταση!:)

Πωωω το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω ήταν αυτό :laugh:
Το πρώτο ποιο ήταν;:rolleyes:
Σκέφτομαι εκτός από την Bleu De Chanel να τσεκάρω και την Versace Dylan Blue καθώς διαβάζω πολύ καλά σχόλια, είναι βέβαια EDT γεγονός που δεν θα του δίνει καμία φοβερή διάρκεια όπως τα EDP και Parfum. Έχετε καμία ιδέα παιδιά;; Σας έχω ζαλίσει λίγο το ξέρω.😂😂
Αυτή χρησιμοποιώ κυρίως για «σούρτα φέρτα» κατά τους θερινούς μήνες (όπου αποδίδει και καλύτερα), έχει το καλό ότι μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και σχεδόν σε κάθε περίσταση (κατά την άποψή μου η 2η πιο versatile της αγοράς απ' όσες ξέρω μετά την Acqua di Gio Profumo) κι από άρωμα έχει λίγο από Bleu de Chanel, λίγο από Dior Sauvage κ.λπ. (έχει ΠΑΡΑ πολλές νότες), ωραία κι αρρενωπή...αλλά αν θες διάρκεια EDP έχε κι ένα atomizer μαζί σου γιατί για παραπάνω από 2-3 ώρες δεν είναι!;)
Για το Ντυλαν δεν εχω ιδία άποψη ΑΛΛΑ εχω ακουσει πως ειναι πιο πανω απο το BDC σε VFM
Όταν η Bleu de Chanel πάει στην καλύτερη 150€ τα 150ml και με τα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις και ν' αγοράσεις ΔΥΟ μπουκάλια Dylan Blue των 200ml τότε δεν τίθεται καν θέμα...

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Λοιπόν αύριο θα κάνω μια δοκιμή στις Dior Sauvage EDP και YSL Y EDP, είναι η τελευταία δοκιμή που κάνω πριν προχωρήσω σε αγορά. Μέχρι τώρα με έχει κερδίσει η Boss Bottled elixir parfum, η οποία έχει ένα μοναδικό άρωμα.

Αν @Valder @Jack of Spades έχετε κάποια άποψη για τα αρώματα που σας ανέφερα (Y EDP και Sauvage EDP) μου λέτε.🙂🙂

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Δε θυμάμαι εαν είχα κάνει κάτι παρόμοιο, αλλιώς με συγχωρείτε.
Υπάρχει κανένα άρωμα αντρικό που έχει ενα παππουδίστικο στύλ; Mashallah

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Δνε αστειεύομαι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια