Κολώνιες και αρώματα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Τι άποψη έχετε για την Dior Homme Intense; Τη "δοκίμασα" προχθές και μου φάνηκε πολύ ωραίο το άρωμά της. Βέβαια δεν είναι για καθημερινή χρήση π.χ. στη σχολή, νομίζω είναι αρκετά έντονη. Για αυτό τον σκοπό έχω την σπανιότατη και πρωτότυπη Sauvage EDT. :lol:

Την έχω δοκιμάσει, δεν την έχω όμως αγοράσει. Στο δέρμα μου ειχε διάρκεια 6-7 ώρες που είναι OK, όμως δεν φτάνει τις 9 ώρες της Bleu De Chanel Eau De Parfum που έχω ως επίσημο άρωμα. Στις κριτικές διαβάζω σχετικά καλά σχόλια, ενώ στο Skroutz τις δίνουν 4.3/5 που είναι πολύ υψηλή βαθμολογία. Γενικά θεωρώ ότι αξίζει σαν αγορά, αν και θα σου έλεγα να κοιτάξεις και την Bleu De Chanel, είτε την EDP που αγόρασα εγώ είτε την EDT αν δεν θέλει να δώσεις πάνω από €100 που στοιχίζει η EDP και η Parfum. Βέβαια στο Notino βρίσκεις καλύτερες τιμές σε όλα τα αρώματα. Μετά δες και σε Paco Rabane One Million Royal, αν και είναι αρκετά έντονο άρωμα όπως όλη η σειρά One million.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Τι άποψη έχετε για την Dior Homme Intense;
Την έχω δοκιμάσει, δεν την έχω όμως αγοράσει.
Λοιπόν για την πιτσιρικαρία του forum που ξέρετε πόσο σας αγαπάω:
Al Wataniah Kayaan Classic Eau de Parfum 100ml | Skroutz.gr
95%+ ίδια μυρωδιά με τη Dior Homme Intense, καλύτερο performance, πολύ καλύτερη τιμή...you're welcome!;)

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Λοιπόν για την πιτσιρικαρία του forum που ξέρετε πόσο σας αγαπάω:
Al Wataniah Kayaan Classic Eau de Parfum 100ml | Skroutz.gr
95%+ ίδια μυρωδιά με τη Dior Homme Intense, καλύτερο performance, καλύτερη τιμή...you're welcome!;)
Έχει ανοίξει ένα μαγαζί με αραβικά αρώματα κοντά στο σπίτι μου και είχα περάσει σε μια δόση και παίζει να το είχα δει.
Μου δώσανε ένα δείγμα (όχι αυτού του αρώματος, γενικά) και ήτανε απίστευτο αλλά είναι πολύ γλυκό και δυνατό

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Έχει ανοίξει ένα μαγαζί με αραβικά αρώματα κοντά στο σπίτι μου και είχα περάσει σε μια δόση και παίζει να το είχα δει.
Μου δώσανε ένα δείγμα (όχι αυτού του αρώματος, γενικά) και ήτανε απίστευτο αλλά είναι πολύ γλυκό και δυνατό
Αυτό είναι αυστηρά για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου και του χειμώνα και για συγκεκριμένες περιστάσεις (π.χ. ραντεβού με νεαρές κοπέλες που θα αισθάνονταν μεγαλύτερη οικειότητα με κάτι πιο γλυκό και «λουλουδάτο»)...

Υ.Γ. Αν δε σου είναι κόπος στείλε μου σε p.m. τα στοιχεία του μαγαζιού, μ' ενδιαφέρει!;)
Στις κριτικές διαβάζω σχετικά καλά σχόλια, ενώ στο Skroutz τις δίνουν 4.3/5 που είναι πολύ υψηλή βαθμολογία.
Μη δίνετε μεγάλη βάση σε κριτικές (γενικότερα) όσον αφορά τ' αρώματα...παράδειγμα:
The Most Wanted Parfum Azzaro κολόνια - ένα νέο άρωμα για άνδρες 2022
The Most Wanted Azzaro κολόνια - ένα άρωμα για άνδρες 2021
Αυτά τα δύο έχουν υψηλότερη βαθμολογία ακόμη κι από κορυφαία designer αρώματα αυτού του τύπου όπως π.χ. Le Male Elixir ή Spicebomb Extreme ΑΛΛΑ αν τα δοκιμάσετε θα διαπιστώσετε πως και ιδιαίτερα ποιοτικά δεν είναι και ελάχιστα διαρκούν και προβάλλουν!:rolleyes:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
@American Economist θα την πάρεις; Μονο 199$, είναι μοναδική ευκαιρία 😂

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα για άρωμα γυναικείο ? ... Για ηλικία 25-30. 🥹 ♥️

Μπάτζετ απεριόριστο

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα για άρωμα γυναικείο ? ... Για ηλικία 25-30. 🥹 ♥️

Μπάτζετ απεριόριστο
Δε χρειάζεται «απεριόριστο» budget, κράτα τα για κάνα ταξίδι ή/και κάνα γκόμενο:
Yara Candy Lattafa Perfumes άρωμα - ένα νέο άρωμα για γυναίκες 2024
Δε θα το βρεις στην Ελλάδα, μπαίνεις ebay το παραγγέλνεις μ' ένα 20άρικο και μυρίζεις όπως μια στις 1.000.000 Ελληνίδες...you're welcome!

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δε χρειάζεται «απεριόριστο» budget, κράτα τα για κάνα ταξίδι ή/και κάνα γκόμενο:
Δε θα το βρεις στην Ελλάδα, μπαίνεις ebay το παραγγέλνεις μ' ένα 20άρικο και μυρίζεις όπως μια στις 1.000.000 Ελληνίδες...you're welcome!
Το έχει κ το νοτινο καλέ

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Όταν το 'ψαχνα εγώ δεν υπήρχε πουθενά...καλέ!:P
Και πάλι με μεταφορικά βγαίνει κάνα 35άρι+, δεν υπάρχει λόγος, εκτός αν είναι βιαστικό!;)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
1733902045479.jpeg

Μου τό φερε χθς ο Αη Βασίλης. Βέβαια ζητησα το eau de toilette kai έφερε το eau de parfum. Τα μπέρδεψε ο καημένος. Δεν πειράζει, θα βάζω λιγότερο. Είναι άρωμα από το 2014, δηλ παλιό, αλλά διακριτικό, λίγο λουλουδάτο και πολύ αέρινο
Δε μ΄αρέσει καθόλου, όταν μπαίνεις σε κλειστό χώρο, να μυρίζεις έντονα. Μ΄αρέσει να είσαι διακριτικά αρωματισμένος, τόσο όσο να μπει ο άλλος στην περιέργεια να σε πλησιάσει, να βεβαιωθεί πως η ωραία μυρωδιά είναι δική σου. Μ΄αρέσει να χορεύεις με τον καβαλιέρο και να του έρχεται μια αρωματική αύρα, δίχως να του σπάει τη μύτη. ;) :inlove:
¨{Δε θα ξεχάσω τη μαία στο 2ο παιδί μου, που φορούσε ένα απαίσιο άρωμα και μύριζε ο θάλαμος και είχα τον πόνο μου, είχα και το εκνευριστικό άρωμα.
Γιαυτό λέμε <τόσο όσο>}
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παίζει να πήγαινα Δημοτικό όταν κυκλοφόρησε!:P
τα καλά αρώματα είναι διαχρονικά:give_rose:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

τα καλά αρώματα είναι διαχρονικά:give_rose:
Αν κρίνω από κάτι π.χ. Versace Blue Jeans ή Cool Water, μάλλον όχι!:P
Ίσα ίσα που π.χ. ένα από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα που 'χω μυρίσει ποτέ πλέον είναι discontinued (ξέρετε ποιο)...

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Με αγχώνει λίγο που είναι τόσο φτηνό... Γι' αυτό έβαλα ηλικίες και μπάτζετ... Με τη σκέψη να μην μυρίζω σαν έφηβη που πήρε άρωμα απο το σουπερ μάρκετ 🥲

Αν το στηρίζεις ωστόσο θα σε ακούσω και θα το αγοράσω, κάτι θα ξέρεις για να το λες

Θενκς

Jadore αγαπημενο!
Καλό είναι το jadore αλλά νομίζω το χάλασαν... Και mugler που μύρισα τελευταία σε κατάστημα, μου φάνηκε "φτηνό".

Από αυτά που προτείνει ο Economist το La vie est belle το έχω!

Το Libre θα παω να το ξαναμυρίσω, δεν το θυμάμαι.

Τώρα φοράω το Si απο Armani , όταν αξιώνομαι να βάλω άρωμα δηλαδή και δεν βάζω απλά ενυδατική + αποσμητικό+ body mist.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Με αγχώνει λίγο που είναι τόσο φτηνό... Γι' αυτό έβαλα ηλικίες και μπάτζετ... Με τη σκέψη να μην μυρίζω σαν έφηβη που πήρε άρωμα απο το σουπερ μάρκετ 🥲

Αν το στηρίζεις ωστόσο θα σε ακούσω και θα το αγοράσω, κάτι θα ξέρεις για να το λες

Θενκς

Καλό είναι το jadore αλλά νομίζω το χάλασαν... Και mugler που μύρισα τελευταία σε κατάστημα, μου φάνηκε "φτηνό".

Από αυτά που προτείνει ο Economist το La vie est belle το έχω!

Το Libre θα παω να το ξαναμυρίσω, δεν το θυμάμαι.

Τώρα φοράω το Si απο Armani , όταν αξιώνομαι να βάλω άρωμα δηλαδή και δεν βάζω απλά ενυδατική + αποσμητικό+ body mist.
Πάντως υπάρχουν αρώματα καλά και πιο φτηνά, κυρίως για καλοκαίρι, ελαφριά, όπως το mexx με τον πάγο και όλα τα green tea Πάμφθηνα και πολύ ωραία, ελαφριά. Δεν ξέρω, τι σ΄αρεσει, αλλά εγω αυτά και τα δυο τα φορώ το καλοκαίρι, όταν προκόβω βέβαια

1733922033297.jpeg

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Θενκς
Το «δείγμα» μου μέχρι στιγμής είναι θετικό, σε 5 κοπέλες το 'χω κάνει δώρο και το γούσταραν όλες (οπότε λέω να το καθιερώσω πλέον ως «γυναικείο δώρο» και την επόμενη φορά να πάρω 5-6 τεμάχια να 'χω stock:lol:), προσωπικά μου αρέσει η μυρωδιά του σε αντίθεση με τα περισσότερα γυναικεία αρώματα που 'χω μυρίσει (την ξέρετε την άποψή μου για τα γυναικεία αρώματα και πόσο τα εκτιμώ:P) οπότε δε χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, με τόσα λεφτά άλλωστε είναι χαλαρό blind buy (μπορείς να το βρεις και σε μπουκαλάκι των 10ml στο ebay αλλά με 8-9 ευρώ που το πουλάνε δεν αξίζει, καλύτερα δώσε 20 ευρώ για τα 100ml κι αν δε σ' αρέσει το δίνεις σε καμιά φίλη σου;))...
Καλό είναι το jadore αλλά νομίζω το χάλασαν...
Δεν ξέρω κάποιο παλιό (καλό) άρωμα που δεν το 'χουν ρημάξει σε κάποιο από τα reformulations του, οπότε γενικά θεωρώ ότι και τα αρώματα (όπως όλα τα πράγματα στη ζωή) κάνουν κάποια στιγμή τον κύκλο τους...

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

(οπότε λέω να το καθιερώσω πλέον ως «γυναικείο δώρο» και την επόμενη φορά να πάρω 5-6 τεμάχια να 'χω stock:lol:), προσωπικά μου αρέσει η μυρωδιά του σε αντίθεση με τα περισσότερα γυναικεία αρώματα που 'χω μυρίσει (την ξέρετε την άποψή μου για τα γυναικεία αρώματα και πόσο τα εκτιμώ:P) οπότε δε χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, με τόσα λεφτά άλλωστε είναι χαλαρό blind buy (μπορείς να το βρεις και σε μπουκαλάκι των 10ml στο ebay αλλά με 8-9 ευρώ που το πουλάνε δεν αξίζει, καλύτερα δώσε 20 ευρώ για τα 100ml κι αν δε σ' αρέσει το δίνεις σε καμιά φίλη σου;))...
Χαχαχα πάνω απο όλα είναι μοναδικές για σένα 😂👌🏻 ακόμη και ιδιο δώρο απο το στοκ

Το έχω παραγγείλει, όταν έρθει θα σου κάνω review, θενκ γιου

Ποια είναι η άποψη σου για τα γυναικεία αρώματα? Δεν τη ξέρουμε...

Πάντως υπάρχουν αρώματα καλά και πιο φτηνά, κυρίως για καλοκαίρι, ελαφριά, όπως το mexx με τον πάγο και όλα τα green tea Πάμφθηνα και πολύ ωραία, ελαφριά. Δεν ξέρω, τι σ΄αρεσει, αλλά εγω αυτά και τα δυο τα φορώ το καλοκαίρι, όταν προκόβω βέβαια

View attachment 142599
Δεν το έχω προσέξει... Υπάρχει σε hondos/ sephora κτλ? Δεν είναι το στυλ μου γενικά αλλά δεν βλάπτει να τα δοκιμάσω αν παω σε κατάστημα....

touvlo

Διάσημο μέλος

Χαχαχα πάνω απο όλα είναι μοναδικές για σένα 😂👌🏻 ακόμη και ιδιο δώρο απο το στοκ

Το έχω παραγγείλει, όταν έρθει θα σου κάνω review, θενκ γιου

Δεν το έχω προσέξει... Υπάρχει σε hondos/ sephora κτλ? Δεν είναι το στυλ μου γενικά αλλά δεν βλάπτει να τα δοκιμάσω αν παω σε κατάστημα....
δεν ξέρω, τι πουλάει ο hondos. Μπες στη σελίδα του.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Αν κάποια καταφέρει να γίνει «μοναδική» θα πάρει το ανάλογο δώρο, μέχρι τότε Lattafa (που για τα λεφτά τους είναι αρωματάρες) και να λένε κι ευχαριστώ!:P
Εκτός αν γίνει «σούπα» κι αυτό (απ' ότι είδα πριν 2 βδομάδες το έβγαλαν και 2-3 σκρουτζομάγαζα) οπότε θα πάμε σ' άλλη επιλογή...
Ότι είναι υποδεέστερα και ψιλοαδιάφορα σε σχέση με τ' ανδρικά (για λόγους που 'χω αναπτύξει σε πιο παλιό post εδώ)...π.χ. κι αυτό που σου πρότεινα πολύ ωραίο μεν, έχει αυτή τη γλυκουλομυρωδιά ζαχαρωτού που κάνει τις γυναίκες που το φοράνε λαχταριστούλες για τους άντρες κ.ο.κ. αλλά δε συγκρίνεται σε longevity, projection κ.λπ. με το Asad ή το Asad Zanzibar που είναι ανδρικά αρώματα από την ίδια εταιρεία!

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια