Κολώνιες και αρώματα

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.185 μηνύματα.
@Jack of Spades ερώτηση αν ξέρεις να μου απαντήσεις. Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω την Burberry Hero, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και θέλω να την προσθέσω στη συλλογή μου. Αξίζει θεωρείς σαν άρωμα;;

Μιλάω για το EDP και για το νέο Parfum Intense, όπου είναι και αυτές με τις καλύτερες κριτικές.​
Τι πάει να πει «αν»;
Εννοείται πως ξέρω, ακόμα δε με μάθατε (έχω τις 3 από τις 4);:lol:

Αν και είναι από τις σειρές αρωμάτων που το ένα με το άλλο δεν έχουν μεγάλες αρωματικές διαφορές (πράγμα σπάνιο στο σύγχρονο fragrance industry που συνήθως βλέπεις π.χ. Dior Sauvage EDT «μπλε» καλοκαιρινό άρωμα και Dior Sauvage Elixir βαρύ πιπεράτο) νομίζω κι εγώ ότι το EDP είναι το καλύτερο (φαίνεται κι από τ' ότι το refill bottle του παίζει στην υψηλότερη τιμή στην αγορά σε σχέση με τα bottles των άλλων)...

Αν και βραδινό άρωμα, το EDP προσωπικά το έχω ως ένα από τ' αρώματα «για κάθε περίσταση» όταν πιάνουν τα κρύα (όταν είμαι Θεσσαλονίκη και πιο πάνω εννοείται, γιατί Αθήνα δεν παίζει αυτό)...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.533 μηνύματα.
Τι πάει να πει «αν»;
Εννοείται πως ξέρω, ακόμα δε με μάθατε (έχω τις 3 από τις 4);:lol:

Αν και είναι από τις σειρές αρωμάτων που το ένα με το άλλο δεν έχουν μεγάλες αρωματικές διαφορές (πράγμα σπάνιο στο σύγχρονο fragrance industry που συνήθως βλέπεις π.χ. Dior Sauvage EDT «μπλε» καλοκαιρινό άρωμα και Dior Sauvage Elixir βαρύ πιπεράτο) νομίζω κι εγώ ότι το EDP είναι το καλύτερο (φαίνεται κι από τ' ότι το refill bottle του παίζει στην υψηλότερη τιμή στην αγορά σε σχέση με τα bottles των άλλων)...

Αν και βραδινό άρωμα, το EDP προσωπικά το έχω ως ένα από τ' αρώματα «για κάθε περίσταση» όταν πιάνουν τα κρύα (όταν είμαι Θεσσαλονίκη και πιο πάνω εννοείται, γιατί Αθήνα δεν παίζει αυτό)...

Το EDP έχει καλή διάρκεια και υψηλό projection γενικά;; Θέλω να έχει υψηλό projection να πω την αλήθεια.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.185 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.533 μηνύματα.
Ναι, σκοτώνει!;)
Ψάξε το σετ που έχει και travel spray (refillable κι αυτό) και μόλις το δεις στα 60-70 ευρώ χτύπα το!

Μια τελευταία ερώτηση. Το Parfume Intense 2025 αξίζει ή όχι;; Ρωτάω καθώς με ενδιαφέρει το ισχυρό projection να πω την αλήθεια.​

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Μια τελευταία ερώτηση.​
Κάνε όσες θες, δε θα σε χρεώσω!:lol:
Το Parfume Intense 2025 αξίζει ή όχι;; Ρωτάω καθώς με ενδιαφέρει το ισχυρό projection να πω την αλήθεια.​
Είναι αυτό που αποκλίνει περισσότερο από τ' άλλα της σειράς, δεν τρελάθηκα με το πως μυρίζει ούτε έχει κάνα μεγάλο projection, μπορώ να πω ότι το Parfum μ' άρεσε/προβάλλει περισσότερο (παίζει και σε πολύ καλές τιμές τελευταία απ' ότι έχω δει, μάλλον λόγω της κυκλοφορίας του Intense)...για μένα:

Hero EDP > Hero Parfum > Hero EDT > Hero Parfum Intense

Χρήστες Βρείτε παρόμοια