~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Call house
Ε τι τώρα, lupus θα 'ναι.
Απίστευτα εκνευριστικό πάντως, αν είναι αληθινό.
(ξέρετε, το ότι δείχνει ένα βίντεο τον ίδιο άνθρωπο να κάνει κάτι 34567854 φορές στον ίδιο χώρο και την ίδια στάση, δεν σημαίνει ότι είναι αληθινό - ούτε είναι απαραίτητο ότι όλες οι ειδήσεις στην τηλεόραση είναι αληθινές, καθώς πολλά κανάλια ψαρεύουν νέα από το internet.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικα ειναι θλιβερο...και δεν νομιζω να ειναι θεμα αλλεργιας πχ στις γατες οπως ειπωθηκε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantine10346
Δραστήριο μέλος

Ε τι τώρα, lupus θα 'ναι.
Απίστευτα εκνευριστικό πάντως, αν είναι αληθινό.
(ξέρετε, το ότι δείχνει ένα βίντεο τον ίδιο άνθρωπο να κάνει κάτι 34567854 φορές στον ίδιο χώρο και την ίδια στάση, δεν σημαίνει ότι είναι αληθινό - ούτε είναι απαραίτητο ότι όλες οι ειδήσεις στην τηλεόραση είναι αληθινές, καθώς πολλά κανάλια ψαρεύουν νέα από το internet.)
Do an MRI to confirm it!
Orestes
Δραστήριο μέλος

Do an MRI to confirm it!
Μαγνητική τομογραφία λέγεται για εμάς τα αλλοδαπά....
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Orestes
Δραστήριο μέλος

Θα της μείνει μόνιμο?
Όχι μωρέ τικ είναι... Κάποια στιγμή θα το κόψει...

stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θυμαμαι που χτυπουσα 10-12 φταρνισματα συνεχομενα πολλες φορες και αν δεν επαιρνα αντιισταμινικο το βραδυ θα με ξεκανε τελειως.Μιλαμε για 60-70 φταρνισματα τη μερα και κοντευα να τρελαθω,ποσο μαλλον 12000..!!Πως ειναι δυνατον να κομηθει το βραδυ χωρις αεριο υπνου ?
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Κρίμα πάντως

stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ξέρεται ότι το φτέρνισμα είναι σαν μια μικρή ανακοπή. Δηλαδή για αυτό το 1 δευτερόλεπτο που φτερνίζεσαι σταματάνε να δουλεούν όλα τα όργανα του σώματός σου!!
Κρίμα πάντως. Ας επλίσουμε να μην της μείνει μόνιμο.
Aν αυτο που λες ηταν αληθεια,θα ημουν στα θυμαρακια εδω και πολλα χρονια

Αν επισης ισχυε οτι ολα τα οργανα σταματανε να λειτουργουν τοτε,στα 12 φταρνισματα,θα ειχα βγαλει ολο τον αερα που ειχα μεσα στο σωμα μου,μιας και τα πνευμονια θα ειχαν αδρανοποιηθει

Το φταρνισμα που οφειλεται σε φυσιολογικους παραγοντες,γινεται οταν ο οργανισμος δεχεται ξενο σωμα ή βακτηριδιο και με αυτον τον τροπο το απωθει.Στην περιπτωση μου ο οργανισμος εκλαμβανει την σκονη με τα ακαραια,τη μουχλα και την αγριαδα ως μικροβια.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

και πως αντέχει?????????????:!:
τη λυπάμαι, ειλικρινά

-----------------------------------------
Το ξέρεται ότι το φτέρνισμα είναι σαν μια μικρή ανακοπή. Δηλαδή για αυτό το 1 δευτερόλεπτο που φτερνίζεσαι σταματάνε να δουλεούν όλα τα όργανα του σώματός σου!!
Κρίμα πάντως. Ας επλίσουμε να μην της μείνει μόνιμο.
σοβαρά??? είναι επιστημονικά εξακριβωμένο αυτό????
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

σοβαρά??? είναι επιστημονικά εξακριβωμένο αυτό????
δεν είμαι σίγουρος πάντως έτσι έχω ακούσει. Και σκεφτείται όμως λίγο. Όταν φτερνιζόσαστε μετά δεν ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιά σας; Άρα για αυτό το δευτερόλεπτο ή τα κλάσματα του δευτερολέπτου σταμάτησε να λειτουργεί.
Θα ψάξω πάντως και θα σας πω σίγουρα...

georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aν αυτο που λες ηταν αληθεια,θα ημουν στα θυμαρακια εδω και πολλα χρονια
Αν επισης ισχυε οτι ολα τα οργανα σταματανε να λειτουργουν τοτε,στα 12 φταρνισματα,θα ειχα βγαλει ολο τον αερα που ειχα μεσα στο σωμα μου,μιας και τα πνευμονια θα ειχαν αδρανοποιηθει
Το φταρνισμα που οφειλεται σε φυσιολογικους παραγοντες,γινεται οταν ο οργανισμος δεχεται ξενο σωμα ή βακτηριδιο και με αυτον τον τροπο το απωθει.Στην περιπτωση μου ο οργανισμος εκλαμβανει την σκονη με τα ακαραια,τη μουχλα και την αγριαδα ως μικροβια.
Πφφ ερασιτέχνες... Εμένα το ρεκόρ μου είναι 14

Lita Athens
Δραστήριο μέλος

δεν είμαι σίγουρος πάντως έτσι έχω ακούσει. Και σκεφτείται όμως λίγο. Όταν φτερνιζόσαστε μετά δεν ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιά σας; Άρα για αυτό το δευτερόλεπτο ή τα κλάσματα του δευτερολέπτου σταμάτησε να λειτουργεί.
Θα ψάξω πάντως και θα σας πω σίγουρα...
το ότι αυξάνονται οι παλμοί δεν σημαίνει ότι η καρδιά σταματά!!!
από την άλλη, όμως, δεν είμαι και γιατρός για να ξέρω...
η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...
το διάβασα και τρόμαξα...:what::what::what:
πάντως, ααααααααααν ισχύει, τότε θα εξηγεί και το "γειτσες" ή "γειά σου" (με ετυμολογία από το "υγεία") που λένε όταν κάποιος φταρνίζεται...
madness
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.