gregory nub
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος


Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ το καμα χτες δεν αντεξα με αυτην την συνταγηηηη!Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό) σοκο-κόλαση...μια σοκολατένια αμαρτία!
Ή αλλιώς γλυκό σαλάμι.
![]()
Συστατικά1/2 πακέτο βούτυρο
750gr μπισκότα πτι μπερ
1 1/5 φλυτζάνι τσαγιού άχνη
2 κουταλιές σούπας κακάο
125 γρ μαργαρίνη
1 φλυτζάνι του καφέ λικέρ
2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γάλα, το κακάο και το βούτυρο με το μίξερ.
![]()
- Σπάστε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια και ανακατέψτε τα με την κρέμα.
![]()
- Απλώνετε το μείγμα σε λαδόχαρτο ή σε άλλο αντικολλητικό χαρτί και το πλάθετε, έτσι ώστε να δημιουργηθεί σε σχήμα κορμού.
Επίσης, μπορείτε πριν το βάλετε στην κατάψυξη να επικαλύψετε την επιφάνεια με μερέντα.
- Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Οταν παγώσει το πασπαλίζετε από πάνω με ψιλοτριμμένο μπισκότο ή τρούφα. Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος


γινεται με λειωμενη κουβερτουρα ,για πιο μπιττερ γευση;Το έφτιαξα κι εγώ μόνο που αντί για λικέρ έριξα κονιάκ ή αν είχα πορτοκάλι θα τα βούταγα σε χυμό πορτοκάλι
και αντί για κακάο εγώ έβαλα σοκολάτα σκόνη και το πασπάλισα μετά από πάνω με σοκολάτα....
και προσθεσα κομμένα καρυδια και αμύγδαλα......
....και το έβαλα σε ταψάκι όποτε το έκοψα σε τριγωνακια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος




Δε θα μείνει ούτε ψίχουλο, σας το υπόσχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


Ναι γίνεται, θα είναι και πιο σκούρο το αποτέλεσμα όπως της θεματοθέτριας Drama Prinzessinγινεται με λειωμενη κουβερτουρα ,για πιο μπιττερ γευση;
απλά εμένα μου αρέσει πιο πολύ με σκόνη σοκολάτα drinking chocolate να είναι κι ανοιχτόχρωμο.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος



Χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος


εμένα μου αρέσει πιο πολύ με σκόνη σοκολάτα drinking chocolate να είναι κι ανοιχτόχρωμο....


...ήσαν κι αυτό μια κάποια λύσιςκορμός
στη λιγουρίτσα.
Θα το φτιάξω και θα βάλω φωτογραφία
του άδειου πιάτου, αμέ.

χαίρομαι που σας άρεσε
Σωραία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος



Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


όχι αυγά από τη στιγμή που δεν το ψήνεις σαν κεικΠολλοί βάζουνε μέσα και αυγά.
Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητα.
είναι επικίνδυνα τα ώμα αυγά, ειδικά για μικρά παιδιά
για σαλμονέλα κι αλλα βακτηρίδια......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος


Π.χ. σε αυτή τη συνταγή βάζει 2 κρόκους αβγών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος


περιμενω να μου φτιαξεις εσυ εναν ομωςΚαι ποιος δεν πεθαίνει για αυτόν.
Χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή μου.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος


εαν βαλουμε λειωμενη κουβερτουρα αλαζει κατι στις δοσολογιες;Ακριβώς. Αλλά σε μερικές υπάρχουν. =\
Π.χ. σε αυτή τη συνταγή βάζει 2 κρόκους αβγών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


Δεν μπορείς να βάλεις μόνο δυο κουταλιές λιωμένη κουβερτούρα αντι για δυο κουταλιές σκόνη κακάο θα βάλεις παραπάνω τόσο ώστε να δεις τη ζύμη κανονική (να μπορεί να δέσει με τα μπισκότα) και όχι υδαρή....εαν βαλουμε λειωμενη κουβερτουρα αλαζει κατι στις δοσολογιες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.