Το συνηθίζουν και στην Ασία αλλά κι εμείς το χουμε εντάξει στη διατροφή μας.
Εγώ λατρεύω τις γλυκές γεύσεις συνδυασμένες με αλμυρές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

αυτό που εννοείς είναι το κόκκινο ολόκληρο πιπέρι. Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς.

Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ναι Θάλεια.Γιώργο, δηλαδή το έψησες ,ουσιαστικά, για 2 ώρες στους 200βαθμούς;

Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ναι Θάλεια.Και 01h 45min αρκεί, αλλά μια χαρά γίνεται και στις 2h.
Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.
Μωρέ, εγώ όταν κάνω μπουτάκια στο φούρνο τα ψήνω για 2ώρες στους 180 και μετά για 5-10 λεπτά τα βάζω στους 200 για να αρπάξουν από πάνω. Δεν τα γυρνάω καθόλου δηλαδή.
Μάλλον ο δικός σου τρόπος θα τα κάνει πιο tasty.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα πώς το αφερεις?Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς.
Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.
μια φλουδα ειναι,διαλυεται στο φαι..
μονο που το αγγιξεις τριβεται σε σκονη..
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνειΌλα τα έφτιαξες εσύ; Καλά όλη μέρα μέσα στην κουζίνα ;![]()

και προχθες έλειπαν οι γονεις μου για να καθαρίσουν το φοιτητικό μου σπίτι οπότε έπρεπε να τους ετοιμάσω φαγητό....να έχουν έτοιμο όταν έρθουν σαν αντάλλαγμα για το καθάρισμα...

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνει![]()
Same here

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.