Κοτόπουλο κοκκινιστό στο φούρνο με μακαρόνια

Gilda

Τιμώμενο Μέλος

Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,132 μηνύματα.
Άγγελε το κοτόπουλο με μέλι είναι κλασσική συνταγή. Πάτα στο google κοτόπουλο με μέλι και θα σου βγάλει τα άπειρα.
Το συνηθίζουν και στην Ασία αλλά κι εμείς το χουμε εντάξει στη διατροφή μας.
Εγώ λατρεύω τις γλυκές γεύσεις συνδυασμένες με αλμυρές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαλιδά

Περιβόητο μέλος

Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,160 μηνύματα.
Άγγελε,
αυτό που εννοείς είναι το κόκκινο ολόκληρο πιπέρι. Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς. :P

Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
Γιώργο, δηλαδή το έψησες ,ουσιαστικά, για 2 ώρες στους 200βαθμούς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Γιώργο, δηλαδή το έψησες ,ουσιαστικά, για 2 ώρες στους 200βαθμούς;
Ναι Θάλεια. :) Και 01h 45min αρκεί, αλλά μια χαρά γίνεται και στις 2h.

Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
Ναι Θάλεια. :) Και 01h 45min αρκεί, αλλά μια χαρά γίνεται και στις 2h.

Μία ώρα "ανάποδα", τα βγάζεις, τα γυρίζεις, βάζεις μακαρόνια ή κριθαράκι (κι αυτό το 'χω κάνει και βγήκε ωραίο) και μετά πάλι μέσα για άλλη μία ώρα.

Μωρέ, εγώ όταν κάνω μπουτάκια στο φούρνο τα ψήνω για 2ώρες στους 180 και μετά για 5-10 λεπτά τα βάζω στους 200 για να αρπάξουν από πάνω. Δεν τα γυρνάω καθόλου δηλαδή.
Μάλλον ο δικός σου τρόπος θα τα κάνει πιο tasty. :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Αυτό όταν το χρησιμοποιείς στα φαγητά, το αφαιρείς στο τέλος, όπως πχ τη δάφνη ή το ξυλάκι κανέλας.
Δεν το.. μασάς.

Εγώ το χρησιμοποιώ στο λεμονάτο ή στο ψητό του φούρνου γιατί δίνει υπέροχη γεύση και άρωμα . Μετά όμως το αφαιρώ.
καλα πώς το αφερεις?
μια φλουδα ειναι,διαλυεται στο φαι..

μονο που το αγγιξεις τριβεται σε σκονη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimitris001

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,608 μηνύματα.
το έφτιαξα και ήταν μοναδικό.......:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαλιδά

Περιβόητο μέλος

Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,160 μηνύματα.
Όλα τα έφτιαξες εσύ; Καλά όλη μέρα μέσα στην κουζίνα ; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimitris001

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7,608 μηνύματα.
Όλα τα έφτιαξες εσύ; Καλά όλη μέρα μέσα στην κουζίνα ; :P
κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνει:D
και προχθες έλειπαν οι γονεις μου για να καθαρίσουν το φοιτητικό μου σπίτι οπότε έπρεπε να τους ετοιμάσω φαγητό....να έχουν έτοιμο όταν έρθουν σαν αντάλλαγμα για το καθάρισμα...:P..αλλιως έπρεπε να καθαρίσω και εγώ....:whistle::whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαλιδά

Περιβόητο μέλος

Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σεφ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,160 μηνύματα.
κοιτα η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική ειναι μεγάλη αγάπη μου.....με ξεκουράζει και με ξεαγχωνει:D

Same here :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,240 μηνύματα.
Λέω να το δοκιμασω με ρύζι. Ελπίζω να μη με αποτρέψει κανείς...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top