Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Χθες στις 23:59 Ο Micro έγραψε: #1 Χθες στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Με έχει πιάσει τρομερή θλίψη σήμερα Click για ανάπτυξη... είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.443 μηνύματα. Σήμερα στις 00:12 Ο giannhs2001: #2 Σήμερα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:23 Ο Micro έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:23 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Skiyo έγραψε: #4 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Click για ανάπτυξη... Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:39 Η Kate1914 έγραψε: #5 Σήμερα στις 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Με έχει πιάσει τρομερή θλίψη σήμερα Click για ανάπτυξη... είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.443 μηνύματα. Σήμερα στις 00:12 Ο giannhs2001: #2 Σήμερα στις 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:23 Ο Micro έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:23 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Skiyo έγραψε: #4 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Click για ανάπτυξη... Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:39 Η Kate1914 έγραψε: #5 Σήμερα στις 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:23 Ο Micro έγραψε: #3 Σήμερα στις 00:23 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Skiyo έγραψε: #4 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Click για ανάπτυξη... Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:39 Η Kate1914 έγραψε: #5 Σήμερα στις 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Skiyo έγραψε: #4 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Click για ανάπτυξη... Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:39 Η Kate1914 έγραψε: #5 Σήμερα στις 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ρε φίλε το είχα δει από τον loukanikopita που κάνει γαμάτη σάτυρα. Εκαψα όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με τις μλκιες τους. Η αξύριστη παράτησε το ένα λέσι για να πάει στο ακόμα μεγαλύτερο λέσι με ακραία λιγδα και μπιχλα. Δεν παλεύονται ρε μλκ. Χρειαζόμαστε έναν παγκόσμιο πόλεμο, τέλος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός που θα βιώσει η γενιά μας , συναγωνίζεται εποχές hayate nicktron helena Click για ανάπτυξη... Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:39 Η Kate1914 έγραψε: #5 Σήμερα στις 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:41 Ο Micro έγραψε: #6 Σήμερα στις 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό και εμένα μου το είπαν όταν μου περιέγραφαν την όλη φάση και ευχόμουν να μην τους μάθαινα ποτέ. Αυτό που με ξεπερνάει είναι πρώτον, ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν με τη θέλησή τους, και δεύτερον, ότι είτε ψέμα είτε αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν δεσμευμένοι, σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.569 μηνύματα. Σήμερα στις 00:49 Η Kate1914 έγραψε: #7 Σήμερα στις 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν νομίζω να ισχυεί , στο συνδρομητικό τους λένε ακραία σιχαμένα πράγματα για να είναι αδέρφια Click για ανάπτυξη... Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.033 μηνύματα. Σήμερα στις 00:59 Ο Micro έγραψε: #8 Σήμερα στις 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, γενικά υπήρχε μια συζήτηση όταν μου τα περιέγραφαν σχετικά με αυτό, με όλους να προσπαθούν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχθεί κάποια θεωρία. Ειλικρινά χαίρομαι που δεν τους ξέρω καν , από το λίγο που μου τους έδειξαν αηδίασα. Απλά γιατί; Και η φάση είναι ότι δηλαδή τι, τα κάνουν όλα τα για views; Δε τους νοιάζει ότι έχουν γίνει ρεζίλι πανελληνίως ξέρω 'γω; Τέσπα, πολύ σοβαρή συζήτηση πιάσαμε τώρα, αλλά ναι Click για ανάπτυξη... Απ'οτι φαίνεται δεν τους νοιάζει , εδώ που τα λέμε έχουν αποκτήσει και φαντικούς θαυμάστες Τέλος πάντων , εγώ τους βάζω στην κατηγορία της ορεινής μέλισσας . Δεν θεωρώ ότι έχουν πλήρη διανοητική διαύγεια , οπότε δεν το αναλύω και πολύ
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 12:33 Ο Paragontas7000: #9 Σήμερα στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 13:15 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εγώ δε τους παρακολουθώ, αλλά κυκλοφορούν φήμες ότι είναι αδέρφια και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά πόσο διεστραμμένοι πρέπει να είναι αυτοί για να το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.883 μηνύματα. Σήμερα στις 13:10 Ο ultraviolence: #10 Σήμερα στις 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τελικα γυρισες απο την κυπρο ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:36 Επειδη τους εβλεπα καθημερινα πριν χρονια στο κυλικειο της σχολης, εχω να πω οτι οντως ειναι ζευγαρι με σοβαρα θεματα και οι δυο. Ειδικα η κοπελα εχει φαει τρομερη εκμεταλευση απο το κωλοπαιδο τον βασιλη και δεν βγαινει πλεον στα γιαννενα,απο την ντροπη της.Πολλα βιντεο ειναι χωρις ουσιαστικα την συγκαταθεση της και χωρις να εχει δει το τελικο μονταζ. Μη δινετε αξια σε αυτα τα σκουπιδια, γιατι η κατασταση ειναι αρκετα αρρωστημενη. Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 13:19 Ο Paragontas7000: #11 Σήμερα στις 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τις προάλλες με έβγαλε ένα τικ τοκ βίντεο που έλεγε αυτή μπροστά στην κάμερα ότι "έπαιζε κάτω από την κουβέρτα" ενώ ήταν η γιαγιά της στο ίδιο δωμάτιο και ότι ως έφηβη έβαζε καρότα, χαχανιζοντας. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν ήταν με τη συγκατάθεση της όλα αυτά. Διαφορετικά δεν θα τα έλεγε πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #12 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός..... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωτο βιντεο τους που βλεπει η κοπελα ειναι. Το λεει και η ιδια και δες και αντιδρασεις της - και τη γλωσσα σωματος της . Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι εχει θεματα η κοπελιτσα, μη παιρνεις στα σοβαρα οτι λεει. Εχω φιλο συμμαθητη της , απο τοτε φερονταν περιεργα και ο αλλος την εκμεταλευεται. Click για ανάπτυξη... Αφου γαμάει και αυτός.....
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 14:07 Ο Paragontas7000: #13 Σήμερα στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Αφου γαμάει και αυτός..... Click για ανάπτυξη... Αυτος φιλε ντεβιλ καθαριζει κανα 6ρι το μηνα καθαρα. Στην υγεια των κοροιδων και της κοπελιτσας που εκμεταλευεται.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.176 μηνύματα. Σήμερα στις 14:15 Ο Πάνθηρας!: #14 Σήμερα στις 14:15 Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις. Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμεις με τόσες ευθύνες και 12 χρ. προϋπηρεσια ... με δυσκολία φτάνουμε τα 2. και το τηλεφωνο ανα πάσα στιγμή βαράει ...ωράριο δεν έχεις. Απλα εισαι σπίτι να ξέρεις.
Kougami Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kougami δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 395 μηνύματα. Σήμερα στις 14:38 Ο Kougami έγραψε: #15 Σήμερα στις 14:38 Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.296 μηνύματα. Σήμερα στις 15:03 Η touvlo έγραψε: #16 Σήμερα στις 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: είναι το διαζύγιο των askioannina , μας έχει επηρεάσει όλους Click για ανάπτυξη... ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.594 μηνύματα. Σήμερα στις 15:18 Η amarelia έγραψε: #17 Σήμερα στις 15:18 ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο τίτλος ήδη από μόνος του είναι brain fart, αρνούμαι να μάθω λεπτομέρειες για το ποιές είναι αυτές οι ηγετικές μορφές.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. Σήμερα στις 15:21 Ο Paragontas7000: #18 Σήμερα στις 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Memetchi Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Scandal Memetchi Entropy24 charmander Paragontas7000 Kafkinos fockos fourkaki Ωρορα ROM32 giannhs2001 abyssiniancat Kate1914 camil Dr. Gl. Luminous Libertus taketrance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kougami: Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να βρίσκει κόσμος αστείο και διασκεδαστικό τέτοιου είδους content. Μηδέν αισθητική παιδεία πραγματικά (και νοημοσύνη άμα κάποιος στηρίζει οικονομικά τέτοιες αηδίες). Και από την άλλη κόσμος, μεροκαματιάρης με δουλειά που προσφέρει έργο στην κοινωνία να δυσκολευέται να ζήσει. Click για ανάπτυξη... Μπεσα ακομα και για εμενα που μ αρεσει το ανεργο χιουμορ , αυτοι δεν βλεπονται.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.002 μηνύματα. Σήμερα στις 15:54 Ο Skiyo έγραψε: #19 Σήμερα στις 15:54 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο? 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ρε παιδιά, για ποιο πράμα μιλάτε; Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά δε θες να μάθεις, καλά είσαι στη άγνοια σου.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 525 μηνύματα. Σήμερα στις 15:56 Ο Entropy24: #20 Σήμερα στις 15:56 Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο?
Βάλαμε χθες το live του αφυπνιστή στο Bluetooth speaker του αυτοκινήτου. Peak ανεργία. Πέρα από την πλάκα, ποιος δίνει 1€ για να βλέπει τον γατούλη να μιλάει για την γατούλα λες και είναι σε μπουρδέλο?