Εδώ εννοείς μάλλον isiliel.

(Σε θυμήθηκα επειδή είχα αντίστοιχη σχεδόν εμπειρία.)
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω. Διαφωνώ ως προς τους λόγους που έγραψες ότι ακριβαίνει το εισιτήριο και μόνο ως προς αυτούς.
εεεελα μωρέ κι εσύ ,μη το παίρνεις προσωπικά

(στραβομάρα όμως, πραγματικά μέχρι που έκανες την υπόδειξη "πήδουσα" μια γραμμή και έβλεπα άλλο Nick... i checked twice

:stravomara: )
Οι ελεγκτές προφανώς ήταν ρατσιστές και εθνοπριαπίστηκαν βλέποντας τον 20χρονο Ασιάτη. Η εξουσιοφρενίτιδα δίνει και παίρνει, από το ελεγκτή στο λεωφορείο μέχρι τον μπάτσο της γειτονιάς όλοι νομίζουν ότι πιάνουν τον πάπα απ' τα @@.
Στην infamous διαδρομη Ζωγράφου-Βικτώρια, στο τρόλλευ με αριθμό 13 συγκεκριμένα έπεσα 2 φορές πάνω σε ελεγκτές που είχαν γράψει α) έναν διαμαρτυρόμενο παππού ακαθόριστα μεγάλης ηλικίας και σίγουρα έλληνα (κράδαινε ελληνική ταυτότητα, φώναζε ότι τόσα χρόνια που πληρώνει το κράτος ως έλλην πολίτης κτλ κτλ) β) έναν φοιτητή (της ΑΣΣΟΕΕ αν θυμάμαι καλά).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ αποτελέσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, cool man, να δίνουμε σε κάθε πράγμα τις διαστάσεις που έχει ν μην πάμε να τους κολλήσουμε και έξτρα χαρακτηριστικά εκεί που δεν υπάρχουν.
Είναι μερικοί λαοί μανιακοί με τους κανόνες. Εμείς είμαστε πιο αλέγκρο, μεσόγειοι, φιλόξενοι. Είναι δυνατόν να βγάζεις την μπρουτίλα σου σε έναν τουριστάκο που ξέμεινε από λεφτά στη γύρα του; Απλά χτυπήσανε ξανά τον πιο αδύναμο, για να ψαρώσουν οι άλλοι. Να δείξουν ότι το κράτος δουλεύει!
Συμφωνώ αλλά δεν του αποδίδω τα ρατσιστικά χαρακτηριστικά που του απέδωσες εσύ (βλέπε παραπάνω)
Ούτε κι εγώ συμφωνώ με τις λογικές του τσαμπατζή, αλλά το 1.40, τα ημερήσια των 3 και οι μηνιαίες των 35+ είναι πολλά λεφτά για τη γενιά των 500 ευρώ. Αυτοί θα έπρεπε να έχουν πάσο νεότητος και να κινούνται τσάμπα. Νεολαία που δεν κινείται είναι πατρίδα χωρίς μέλλον. Πόσο μάλιστα όταν πολλά από αυτά τα παιδιά είναι άνεργα και οι γονείς τους ζουν ολόκληρη την οικογένεια με μια σύνταξη. Δεν έχεις, δεν πληρώνεις, τελείωσε.
Περπατάς με τα πόδια τον δρόμο του γυρισμού στο τέλος του μήνα όταν ξέρεις ότι τον επόμενο θα πέσει το παραδάκι. Αν πρέπει κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, μια ζωή να περπατάς....ε κάπου, κουράζεσαι.
Με το τζάμπα διαφωνώ. Πιστεύω (δεν μπορώ να ξέρω) ότι μια "κάρτα νεότητας" με έκτπωση της τάξης του 75% θα γλύτωνε τα ΜΜΕ από πολλούς τζαμπατζήδες όμως.
Ελα ρε κουκλιτσα,πες τα!
Ειλικρινα ομως δε με φτανουν τα λεφτα για συντηρηση ενος αμαξιου,τα ποδια μου δε θα με κρατουν οταν φτασω απο γλυφαδα πατησια,οπως επισης θεωρω αυτοκτονια το να οδηγεις ποδηλατο στην πολη της αθηνας.
Αλλη προταση;
Αν δεν είσαι άπορη ή τέσπα πολύ χαμηλού εισοδήματος (οπότε επιστροφή στην παραπάνω πρόταση του parafernalia με την κάρτα νεότητας) προτίνω μετακόμιση στα πατήσια (είναι και πολύ πιο φτηνή η ζωή εκεί, τα ενοίκια έχουν πέσει--είμαι εδώ και μήνες σε πελάτη στα πατήσια και βλέπω πληθώρα ανοίκιαστων σπιτιών, στανταράκι κάτι θα βρεις) και ποδαράκια. Αν κάνεις τη διαδρομή επειδή δουλεύεις στα πατήσια==παίρνεις αμοιβή δοκίμασε να ...βγάλεις εισητήριο? Απαπα ντροπής πράγματα!
Ο και μην ακουω τωρα μαλακιες το οτι ταξιδευω με δικα σου λεφτα.
Ειπαμε.Και εγω φορους πληρωνω,και μαλιστα τα ποσα μου ερχονται μεγαλα γτι τα δηλωνω ολα [γαμω την ειλικρινια μου]
Πιστεψε με,δεν επομιζομαι κανενα κοπο σου.
Κι εγώ κι επιπλέον πληρώνω και εισητήριο. Τι θα κάνουμε τώρα, θα τη βγάλουμε να τη ..μετρήσουμε (την εντιμότητά μας και τα κερατιάτικα που δίνουμε δεξά ζερβά?)
Τελος οταν τρωω προστιμο δεν ενισταμαι καθολου.
fair. Πάλι καλά.
το επιχείρημα "δεν πληρώνω γιατί είναι νταβαζιλίκι", εξακολουθεί να είναι φαιδρό επιχείρημα ότι περιτύλιγμα και να του βάλεις. (diotima φορ γιου). Kαι προφανώς δεν μου το χρωστάς, ο καθένας κάνει την επιλογή του, και εφόσον δέχεται τις συνέπειες των πράξεών του με γειά του με χαρά του.
Φαντάζομαι ότι με την ίδια λογική δεν πρέπει να απολογηθώ γιατί θεωρώ κλέφτη όποιον δεν κόβει εισητήριο? Μήπως πρέπει να απολογηθώ εγώ για αυτό?
Και προφανώς κλέφτης δεν σημαίνει ...Άκης, αλλά η κλοπή έχει πολλές διαβαθμίζεις (παραπομπή στο λήμμα "μικροκλοπή") και ναι, η λαθρεπιβίβαση είναι μια μορφή αυτής!
Ειναι μεσημερι,ειμαι πτωμα,φορτωμενη με την τσανταρα του σχεδιου και τα χιλια δυο πραγματακια μεσα,φυσικα δεν εχω κοψει εισητηριο,και μπαινει μεσα θεος ελεγκτης γυρω στα 28[μαναρι σας λεω κοριτσια!!!].Ερχεται τον κοιτω μισοκοιμισμενη,μου χαμογελα και ρωτα για το εισητηριο.Απαντω ενα ψοφιο "τσου" και στεναχωριεται η φατσουλα του..."Γιατι βρε κοριτσι ΜΟΥ;Και εχω και τον αλλο...αναγκαστηκα θα σου κοψω κληση"."Μετα χαρας" τον ξαφνιαζω και ξαναπεφτω για υπνο.
Μετα απο ενα μηνακι,παω να πληρωσω τα 70 κατι μου ευρω [αν δεν απατωμαι],μπαινω στα κεντρικα,φτανω στο γραφειο και με υποδεχεται με ενα χαμογελο ως τα αυτια ο θειος που θα με εξυπηρετουσε."Τι θελεις το κοριτσι ΜΑΣ";.."Για κληση ηρθα" λεω και χαμογελω.Κατσουφιαζει αλλα δεν ξεχνα να μου θυμισει το ποσο ωραια ματια εχω [θενξ ντουντ] και ποσο αδικο ειναι οι ωραιες κοπελες να χρεωνονται.Φραση για πολλα....πολλα λολ.Αγχωνεται και με ρωτα αν εχω πασο,δικαιολογιτικο "καποιο χαρτι να μειωθει το ποσο",αφου "ειναι αρκετα δυσκολο να διαγραφει".Περισσοτερα λολ.Πληρωσα ΟΛΟ το προστιμο,ασχετα αν ειχα πασο [ρεσιντεντ φορ γιου!!].
Στη χωρα μας το γυναικειο χαμογελο και η ελληνικη υπηκοοτητα μετραν.
Γεια χαρα νταν.
Και τώρα επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις ένα παράδειγμα για να πεις το αυταπόδεικτο. Ότι το αισχρό είδος του "Ελληνάρα" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ζει και βασιλεύει. Επίσης 1+1=2.
@fockos: Για μια ακόμα φορά το γ@μησες.