American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.329 μηνύματα.
Τα Ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) εδώ και μερικά χρόνια βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική δυσκολία, με την εταιρεία να καταγράφει σταθερά ζημιές και μείωση του μεριδίου αγοράς της. Έως αποτελέσματα η εταιρεία προχωράει σε κλείσιμο 204 καταστημάτων και σε κατάργηση έως 1,500 θέσεις εργασίας, με στόχο την επιστροφή στην κερδοφορία.
Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 4,000 εργαζόμενους ενώ το δίκτυο καταστημάτων της ανέρχεται σε 500 σε όλη την Ελλάδα. Το θέμα έφτασε στην Ελληνική βουλή μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις.
www.tovima.gr
www.kathimerini.gr
www.dnews.gr
Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 4,000 εργαζόμενους ενώ το δίκτυο καταστημάτων της ανέρχεται σε 500 σε όλη την Ελλάδα. Το θέμα έφτασε στην Ελληνική βουλή μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις.
Αυτά είναι τα ΕΛΤΑ που κλείνουν - Θύελλα αντιδράσεων, τι απαντά η κυβέρνηση | ΤΟ ΒΗΜΑ
Ενημέρωση για 240 «λουκέτα» στα ΕΛΤΑ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Αντιδράσεις και από βουλευτές της ΝΔ - «Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις» λέει ο Πιερρακάκης
Λουκέτο σε 204 καταστήματα σε όλη τη χώρα βάζουν τα ΕΛΤΑ
Αποτελούν το 45% του ταχυδρομικού δικτύου – Τα 40 βρίσκονται στην Αττική.
Τέλος εποχής για τα ΕΛΤΑ: Πώς θα καταβάλλονται συντάξεις κι επιδόματα - 1.500 οι χαμένες θέσεις εργασίας - Dnews
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το αιφνιδιαστικό «λουκέτο» σε 204 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα: Χωρίς υπηρεσίες ταχυδρομείου, αλλά και διανομής συντάξεων κι επιδομάτων χιλιάδες πολίτες. Ο «ξαφνικός θάνατος» σε πάνω από 200 καταστήματα ΕΛΤΑ προκαλεί έντονες αντιδράσεις μεταξύ πολιτώ...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.438 μηνύματα.
Τα ΕΛΤΑ έχουν τη χειρότερη φήμη σε σχέση με τους ιδιώτες ανταγωνιστές. Επίσης θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν και να βάλουν lockers.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.329 μηνύματα.
Τα ΕΛΤΑ έχουν τη χειρότερη φήμη σε σχέση με τους ιδιώτες ανταγωνιστές. Επίσης θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν και να βάλουν lockers.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν μείνει κολλημένα στο προηγούμενο αιώνα όπου ήταν μονοπώλιο και δεν τους απειλούσε κανείς. Δυστυχώς όταν δεν βελτιώνεις τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρεις στους πελάτες σου, αργά ή γρήγορα θα βγεις από την αγορά. Το μόνο στενάχωρο είναι ότι θα μείνουν άνεργοι τόσοι άνθρωποι, αυτό σκέφτομαι βασικά.
Προσωπικά την καλύτερη εμπειρία σε courier την έχω από την ACS, όσες φορές συνεργάστηκα μαζί τους ήταν ok.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.284 μηνύματα.
Χαιρομαι που κλεινουν.Δεν ξερω για τα αλλα..αλλα τα ελτα στο λουτρακι ειναι για τον πουτσο.
Το ξυνουν ολη μερα..ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ...αλλα κυριως..,Ο σκατομαλακας ταχυδρομςο μπερδευει συνεχως τις πολυκατοικιες και κυριως δεν μας στελνει ειδοποιησεις.Ειχα ειδοποιηση για δικαστηριο για την μαλακο αδελφη μου που κανει ασφαλιστικα να μην πουλησω το σπιτι που μου εδωσε στην διαθηκη η μανα μου..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ..και τα ελτα ποτε δεν μου εφεραν διαφορες ειδοποησεις.ΞΕΦΤΥΛΕς ΛΕΜΕ.Κια ο ταχυδρομος συνεχως χρονια τωρα οταν τον βλεπουμε ,,γαιτι δεν κανει τιποτα και οταν θυμαται παραδιδει κατι..να κανει λαθη.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ ΞΥΝΟΑΡΧΙΔΙΩΝ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΤΕΣ.
Το ξυνουν ολη μερα..ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ...αλλα κυριως..,Ο σκατομαλακας ταχυδρομςο μπερδευει συνεχως τις πολυκατοικιες και κυριως δεν μας στελνει ειδοποιησεις.Ειχα ειδοποιηση για δικαστηριο για την μαλακο αδελφη μου που κανει ασφαλιστικα να μην πουλησω το σπιτι που μου εδωσε στην διαθηκη η μανα μου..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ..και τα ελτα ποτε δεν μου εφεραν διαφορες ειδοποησεις.ΞΕΦΤΥΛΕς ΛΕΜΕ.Κια ο ταχυδρομος συνεχως χρονια τωρα οταν τον βλεπουμε ,,γαιτι δεν κανει τιποτα και οταν θυμαται παραδιδει κατι..να κανει λαθη.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ ΞΥΝΟΑΡΧΙΔΙΩΝ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΤΕΣ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool