Κρίση στο Ισραήλ 2023-2024

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,819 μηνύματα.
Σε αυτό έχεις δίκιο (η κλασσική περίπτωση όπου το χαλασμένο ρολόι θα δείξει δύο φορές τον χρόνο την ώρα σωστά.) Δεν υπάρχει "κρίση στο Ισραήλ", αλλά κρίση ("κρισάρα", για την ακρίβεια) στη Μ. Ανατολή, με απειλές από όμορα και αλλά κράτη ότι θα συμμετάσχουν στον πόλεμο, αν το Ισραήλ κάνει χερσαία επίθεση. Ο ορισμός της κρίσης, δηλαδή.

"Με πολύ βίαιο τρόπο και καθόλου -εννοείται- ειρηνικό." Μάλιστα... Λες και ένας"πολύ βίαιος τρόπος" θα μπορούσε να είναι ειρηνικός.

Τι να απαντήσεις σε αυτό τώρα; Να σπαταλήσεις φαιά ουσία για μια τέτοια ερώτηση. Τέλος πάντων, επειδή υπάρχουν και αναγνώστες που διαβάζουν το θέμα... Η Αλ Κάιντα έκανε κάλεσμα για εκδίκηση απέναντι στις χώρες της Δύσης και τους συμμαθητές του Ισραήλ. Πόσες διαδηλώσεις γίνονται σε ευρωπαϊκό έδαφος με πάρα πολλούς μουσουλμάνους (και όχι μόνο) να απειλούν (ευθεως) την κοινωνική ειρήνη και συνοχή της Ευρώπης. Της ηπείρου μας. Μουσουλμάνοι μάρκαραν σπίτια Εβραίων (στην ήπειρό μας) με το άστρο του Δαυίδ (τακτική των ναζί.) Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές προέβησαν ήδη σε δύο τρομοκρατικές ενέργειες, αμέσως μετά τα γεγονότα στο Ισραήλ (Γαλλία και Βέλγιο.) Μάλλον τελείως τυχαία όλα τα παραπάνω, καμία σχέση με τον πόλεμο.
Nai....ναι καλε....ασχετα πραγματα ειναι με το παλαιστινιακο...εδω βεβαια μιλαμε για αμερικανικο εδαφος..ακομα πιο μακρια.Θα μου πεις ακομα δνε ξερουμε τα κινητρα...ναι....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...


Δολοφόνησαν την επικεφαλής εβραϊκής συναγωγής στο Ντιτρόιτ

Δολοφονημένη έξω από το σπίτι της στο Ντιτρόιτ, βρέθηκε χθες η επικεφαλής εβραϊκής συναγωγής Isaac Agree, Σαμάνθα Γουόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS Detroit, η 40χρονη Σαμάνθα Γουόλ- επικεφαλής της συναγωγής και σύμβουλος στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος- μαχαιρώθηκε πολλές φορές και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει επίσης το κίνητρο πίσω από την στυγερή δολοφονία, η οποία επιβεβαιώθηκε από την εβραϊκή κοινότητα μέσω ανάρτησης σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και θλιμμένοι στο άκουσμα του αδόκητου χαμού της Σαμάνθα Γουόλ, προέδρου του συμβουλίου μας. Επί του παρόντος, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά θα τις κοινοποιήσουμε όταν είναι διαθέσιμες», αναφέρει η ανακοίνωση της εβραϊκής συναγωγής.

«Η Σαμ ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», έγραψε η γενική εισαγγελέας του Μίσιγκαν, η Ντέινα Νέσελ, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X, ενώ «συντετριμμένη» δήλωσε και η Ελίσα Σλότκιν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν το θύμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

Και να πεις ντροπη τωρα σε αυτους που, ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΔΙΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΙΝΑΙ,τσαμπα πληκτρολογημα.
 

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης @Πουπουλίνα και @Samael ενδιαφέρουσα η διαφωνία σας για το πως πρέπει το Ισραήλ να σκοτώσει τους Παλαιστίνιους στη Γάζα. Το να μην τους σκοτώσει καθόλου δεν παίζει σαν σενάριο έτσι?
Την ίδια απορία είχα και ομολογώ διαβαζω έκπληκτη τα επιχειρήματα ...

Νομίζω έχουμε χάσει λίγο την αντίληψη τι εστι πυρινικη βόμβα και το αντίκτυπο αυτής σε βάθος χρόνου για την ανθρωπότητα :/:
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,937 μηνύματα.
Οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν πια να συμβιώσουν με τους Ισραηλινούς, ούτε να αφομοιωθούν.
Δεν μπορούν επίσης να γεννοκτονηθούν - ή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο - αφού οι μουσουλμάνες γεννοβολούν πολύ περισσότερο.
Η μόνη λύση για τους ίδιους τους Ισραηλινούς είναι να δώσουν κράτος στους Παλαιστίνιους και να βάλουν μετριοπαθείς τεχνοκράτες να το τρέξουν.
Αυτό θα έπρεπε να το ξεκινήσουν οι Ισραηλινοί, ακόμα και χωρίς, για την ώρα, συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν συνεχίσουν έτσι αργά ή γρήγορα θα καταστραφούν κοινωνικά και οικονομικά.
Το πρόβλημα είναι ότι τους κυβερνάει ακόμα ο Νετανιάχου και η άκρα δεξιά που προτιμάνε να χρηματοδοτούν τη Χαμάς παρά να παραχωρήσουν την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Ο άκρατος εθνικισμός τους έχει πιπιλήσει το μυαλό ότι μπορούν να επιβληθούν διά της ισχύς των όπλων.
Μ@λ@κίες.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,819 μηνύματα.

Οι Παλαιστίνιοι ανακοίνωσαν ότι έλαβαν νέες προειδοποιήσεις από τον στρατό του Ισραήλ να απομακρυνθούν από το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας προς το νότιο, με την προσθετή προειδοποίηση ότι αν δεν το πράξουν, ενδέχεται να θεωρηθούν υποστηρικτές «τρομοκρατικής οργάνωσης».

Το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε με φυλλάδια τα οποία έφεραν το όνομα και τον λογότυπο των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων και εστάλη μέσω ηχητικών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων στη Γάζα.

«Επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Γάζας. Η παρουσία σας βόρεια της Γουάντι Γάζα θέτει τη ζωή σας σε κίνδυνο. Όποιος επιλέξει να μην φύγει από τη βόρεια Γάζα (προς τις περιοχές) νότια της Γουάντι Γάζα ενδέχεται να ταυτοποιηθεί ως συνεργός τρομοκρατικής οργάνωσης», αναφέρει το φυλλάδιο.


Το Ισραήλ βομβαρδίζει συνεχώς τον παλαιστινιακό θύλακα μετά την επίθεση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου, ενώ έχει συγκεντρώσει στρατεύματα και εξοπλισμό κοντά στα σύνορα με τη Γάζα ενόψει χερσαίας επιχείρησης εκεί.

Οι ισραηλινές αρχές έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας να μετακινηθούν προς τον νότο, αν και οι Παλαιστίνιοι δήλωσαν ότι μέχρι τώρα δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα θεωρηθούν υποστηρικτές «τρομοκρατών», αν δεν το πράξουν. Εξάλλου εξήγησαν ότι το ταξίδι προς νότο εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο εν μέσω αεροπορικών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσαν ότι από τις ισραηλινές επιδρομές έχουν πληγεί και περιοχές στο νότιο τμήμα του θύλακα.

Στη χθεσινή του ανακοίνωση ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι «αυξάνουμε τα χτυπήματα για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο για τα στρατεύματά μας ενόψει της επόμενης φάσης»

Το Ισραήλ εκκενώνει 14 περιοχές κοντά στα σύνορα με το Λίβανο – Κατηγορεί τη Χεζμπολάχ ότι «σέρνει τον Λίβανο στον πόλεμο»​


Οι αρχές του Ισραήλ πρόσθεσαν 14 κοινότητες στο σχέδιο εκκένωσης του βόρειου τμήματος της χώρας, σύμφωνα με σημερινή κοινή ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας και του στρατού.

Οι κοινότητες που περιλαμβάνονται στο σχέδιο, που έχει την έγκριση του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ, βρίσκονται κοντά στη μεθόριο με τη Συρία και τον Λίβανο.

«Η Χεζμπολάχ επιτίθεται και σέρνει τον Λίβανο σε έναν πόλεμο από τον οποίο δεν θα έχει κανένα όφελος, αλλά από τον οποίο κινδυνεύει να χάσει πολλά», προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Τζόναθαν Κόρνικους σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Η ένταση στη μεθόριο μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου οξύνθηκε περαιτέρω χθες Σάββατο μετά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν, στη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν έξι μαχητές της Χεζμπολάχ.

Ο παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ έκανε λόγο από την πλευρά του για τον θάνατο ενός μέλους του.

Από την ισραηλινή πλευρά, ο στρατός ανακοίνωσε ότι τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Εξάλλου δύο Ταϊλανδοί εργάτες γης επίσης τραυματίστηκαν.

«Το κράτος του Λιβάνου είναι πραγματικά έτοιμο να διακινδυνεύσει ό,τι έχει απομείνει από τη λιβανέζικη ευημερία και κυριαρχία προς όφελος τρομοκρατών της Γάζας, του Ισλαμικού Κράτους της Γάζας;», διερωτήθηκε ο Κόνρικους.

«Είναι ένα ερώτημα το οποίο πρέπει να θέσουν οι λιβανέζικες αρχές και στο οποίο πρέπει να απαντήσουν», πρόσθεσε.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,712 μηνύματα.
Βοήθεια στο Ισραήλ στέλνει η Βρετανία.


Όσο αφορά την στάση του ΚΚΕ δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα κόμμα που έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας- Τουρκίας θα έμενε ουδέτερο καθώς το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του :whatever: :whatever: .

 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,519 μηνύματα.
Άραξε ρε μπρο, χαλλλαρα. Απλά δεν θεωρώ πως ως Έλληνες θα έπρεπε να λέμε το επιχείρημα «αφού για αιώνες δεν ήταν εκεί». Ε εμείς τι πήγαμε να κάνουμε το 1821 τότε; Αφού για αιώνες ήσαν οθωμανικά εδάφη και εμείς μία μειονότητα. Ως Πόντιος το εβραϊκό ζήτημα με δημιουργεί μία πολυπλοκότητα στο μυαλό διότι με δίδει ελπίδα. Αν αυτός ο λαός μετά από τόσους ατελείωτους αιώνες κατόρθωσε να παλιννοστήσει στα εδάφη του, γιατί όχι τότε και εμείς που από το 1923 (de jure) είμαστε ξεσπιτωμένοι να μην γυρίσουμε στα σπίτια μας; Η Τραπεζούντα είναι το σπίτι μου (για να σε φέρω ένα προσωπικό παράδειγμα).


Μόνο που εμείς εχουμε ένα ξεφτισμένο ανθελληνικό προτεκτορατο για κράτος πρώτον, και δεύτερον δεν έχουμε την στήριξη από τις μεγάλες δυνάμεις που απολαμβάνει το Ισραήλ.


Το Ισραήλ ιδρύθηκε με δυτική πρωτοβουλία γι ακριβώς αυτό τον απώτερο λόγο: για έλεγχο της μέσης Ανατολής και επιβολής δυτικών συμφερόντων.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,712 μηνύματα.
Άλλη μια Μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση θέλει να αιματοκυλίσει την περιοχή. Δυστυχώς τα πράγματα κλιμακώνονται ενώ καθημερινά μπαίνουν στο παιχνίδι όλο και περισσότεροι.

 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,175 μηνύματα.
Μόνο που εμείς εχουμε ένα ξεφτισμένο ανθελληνικό προτεκτορατο για κράτος πρώτον, και δεύτερον δεν έχουμε την στήριξη από τις μεγάλες δυνάμεις που απολαμβάνει το Ισραήλ.
Συμφωνώ. Όμως και εντός της Ελλάδος οι περισσότεροι έχουν τις "υπο-πατρίδες" τους. Οι νησιώτες, οι Κρήτες, οι Μακεδόνες, οι Αθηναίοι κ.λπ. Μόνον εμείς οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες και οι Κωνσταντινουπολίτες είμαστε χωρίς τόπο.
Το Ισραήλ ιδρύθηκε με δυτική πρωτοβουλία γι ακριβώς αυτό τον απώτερο λόγο: για έλεγχο της μέσης Ανατολής και επιβολής δυτικών συμφερόντων.
Επίσης συμφωνώ. Όπως άλλως τε και για αυτό το λόγο οι σύμμαχοι ηθέλησαν να ιδρύσουν μια Ελληνική Αυτοκρατορία σε βάρος της τότε φιλογερμανικής Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όχι γιατί συγκινήθηκαν από τον αιώνιο αγώνα της Ελλάδος για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου ελληνισμού. Όμως ο Κεμάλ ήξερε να ελίσσεται τόσο καλά που απλά στράφηκαν προς αυτόν..
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,712 μηνύματα.
Ακόμα μια φρικαλεότητα των τρομοκρατών κατά του Ισραήλ.


 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,175 μηνύματα.
Ακόμα μια φρικαλεότητα των τρομοκρατών κατά του Ισραήλ.


Έπιασε τόπο το διάγγελμα του Biden κατά της ισλαμοφοβίας και του αντισημιτισμού :laugh:
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,519 μηνύματα.
Συμφωνώ. Όμως και εντός της Ελλάδος οι περισσότεροι έχουν τις "υπο-πατρίδες" τους. Οι νησιώτες, οι Κρήτες, οι Μακεδόνες, οι Αθηναίοι κ.λπ. Μόνον εμείς οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες και οι Κωνσταντινουπολίτες είμαστε χωρίς τόπο.

Επίσης συμφωνώ. Όπως άλλως τε και για αυτό το λόγο οι σύμμαχοι ηθέλησαν να ιδρύσουν μια Ελληνική Αυτοκρατορία σε βάρος της τότε φιλογερμανικής Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όχι γιατί συγκινήθηκαν από τον αιώνιο αγώνα της Ελλάδος για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου ελληνισμού. Όμως ο Κεμάλ ήξερε να ελίσσεται τόσο καλά που απλά στράφηκαν προς αυτόν..

Δεν φταίγαν τόσο οι ξένοι όσο οι αιώνιες ενδοελληνικες διενέξεις και η έλλειψη ρεαλιστικού σχεδίου στην Ανατολή.

Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον το πως θα ήταν ο χάρτης της Μέσης Ανατολής μετά απ αυτό και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η κατάντια και της ασημαντης τότε Τουρκίας που θα ηταν απλα ενα απλό ισλαμιστικό μικρό σουλτανάτο( όπως τα πολλά αλλά στην περιοχή).
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,937 μηνύματα.
Τώρα και σχολείο του ΟΗΕ. Μήπως κι αυτό το βομβάρδισε η Χαμάς;


 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,741 μηνύματα.

Οχι αλλά αντίποινα.. Οχι άλλοι άμαχοι βορά
των πολιτικων που ακολουθούνται

προειδοποίησε σήμερα την Χεζμπολάχ κατά του ανοίγματος ενός δεύτερου πολεμικού μετώπου με το Ισραήλ, δηλώνοντας ότι αν αυτό συμβεί, θα επιφέρει ισραηλινές επιδρομές ως αντίποινα με “ασύλληπτο” μέγεθος, που θα προκαλέσουν “καταστροφή” στο Λίβανο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το 40% ήταν παιδιά
Τα αθώα θύματα είναι πάντα θύματα, αλλά στην περίπτωση των παιδιών η γενοκτονία περνάει σε άλλο επίπεδο


 
Τελευταία επεξεργασία:

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Δεν μπορούν επίσης να γεννοκτονηθούν - ή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο - αφού οι μουσουλμάνες γεννοβολούν πολύ περισσότερο.
Ρε πάτε καλά κάποιοι η το έχετε χάσει τελείως?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το αγαπημένο σας κράτος του Ισραήλ που υπερασπίζετε και το αντιμετωπίζετε σαν κάτι άλλο από τη δολοφονική, γενοκτονική οντότητα που είναι βομβάρδισε ΣΧΟΛΕΙΟ. Ναι ΣΧΟΛΕΙΟ. Με παιδιά μέσα
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,964 μηνύματα.
Δεν μπορούν επίσης να γεννοκτονηθούν - ή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο - αφού οι μουσουλμάνες γεννοβολούν πολύ περισσότερο.
Απαράδεκτο να λες δημοσίως ότι δεν πειράζει που πεθαίνουν παιδιά αφού θα γεννηθούν αλλά. Ντροπή.
Βομβάρδισαν και την τρίτη πιο αρχαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στον κόσμο.
Όπως καταλαβαίνεις δεν τους νοιάζουν μόνο οι Χαμάς, αλλά οποίος μένει στην Γάζα ανεξαιρέτως θρησκείας.
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,218 μηνύματα.
Το αγαπημένο σας κράτος του Ισραήλ που υπερασπίζετε και το αντιμετωπίζετε σαν κάτι άλλο από τη δολοφονική, γενοκτονική οντότητα που είναι βομβάρδισε ΣΧΟΛΕΙΟ. Ναι ΣΧΟΛΕΙΟ. Με παιδιά μέσα
Διαβαζε ρε μαν τι λεει ο αλλος πριν τον παραθεσεις ελεος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απαράδεκτο να λες δημοσίως ότι δεν πειράζει που πεθαίνουν παιδιά αφού θα γεννηθούν αλλά. Ντροπή.
Βομβάρδισαν και την τρίτη πιο αρχαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στον κόσμο.
Όπως καταλαβαίνεις δεν τους νοιάζουν μόνο οι Χαμάς, αλλά οποίος μένει στην Γάζα ανεξαιρέτως θρησκείας.
Καλα μυωπια εχετε
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,964 μηνύματα.
Διαβαζε ρε μαν τι λεει ο αλλος πριν τον παραθεσεις ελεος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Καλα μυωπια εχετε
Ρε συ ζουκοβ ειλικρινά, μιλάμε για έναν πληθυσμό ο οποίος δεν έχει επίσημο στρατό, οπότε δεν θα έχει και τέτοιο εξοπλισμό σε βόμβες, και αν είχε, σιγά μην τα χαλούσε όλα στον ίδιο του τον εαυτό.

Το Ισραήλ έχει μεγάλο συμφέρον να τους ξεφορτωθεί από την Γάζα. Αυτο ήθελαν χρόνια.
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,819 μηνύματα.
Τώρα και σχολείο του ΟΗΕ. Μήπως κι αυτό το βομβάρδισε η Χαμάς;


Ναι ναι..εξαιρετικα αξιοπιστη πηγη.
Θα πω κατι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Κατι που οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι ΣΗΜΕΡΑ ελεγαν στην ερτ.

ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΛΠ.
Ειναι γνωστο και περα πασαν αμφιβολιαν οτι το πρωτο θυμα σε εναν πολεμο ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ .
Συνεση και αφηστε λιγο τον χρονο να δειξει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..οσο μπορει να φανει.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ/
Ειδικα απο κατι πηγουλες Χ και Ψ και της θειας μου της μαριγουλας ο μπαρμπας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top