Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια ποσες μερες κραταει?![]()
Μπορεί και μήνες..
Το σκόρδο με κλειστό μάτι και πάνω του?! έτσι το καταλαβαίνω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Έβγαζα κι εγώ στο γυμνάσιο και στο λύκειο έκανα επέμβαση, δεν είναι τίποτα...πήγαινε καλύτερα σε κάποιον καλό οφθαλμίατρο..τώρα οι αιτίες είναι πολλές, καλύτερα να σου τις πει ένας ειδικός..
επεμβαση;;

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι εδώ και δύο μέρες πονάει το μάτι μου -.- Είναι ελαφρός κόκκινο και έχει ένα άσπρο πράγμα, μικρό σε ποσότητα, στο δαχτυλίδι του ματιού, στο χρώμα. Στην αρχή υπέθεσα είναι καμιά τσίμπλα (από τις υγρές -.-) αλλά όχι... Μια φίλη μου είπε ότι μοιάζει σαν σπυράκι αλλά θα φύγει.
Τι μπορεί να είναι?! :S Είναι μέσα στο μάτι, στο χρώμα ένα γκρίζο πράγμα, σαν υγρή τσίμπλα να έχει κολλήσει ...
(Ελπίζω να μην αηδίασα κανέναν, άνθρωποι είμαστε, πολλά κυκλοφορούν, ειδικά στα δικά μου μάτια -.- .1 επιπεφυκίτιδα, 6 χαλάζια. Άντε να δούμε τι είναι και αυτό -.-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Αντι να ρωτας δεξια και αριστερα τι μπορει να ειναι, τρεξε σε οφθαλμιατρο ή εστω σε καποιο νοσοκομειο να δεις περι τινος προκειται. Μπορει να ειναι μολυνση. Οτι και να ειναι, το ματι ειναι δυσκολη περιοχη γι' αυτο οσο νωριτερα σε δει γιατρος, τοσο το καλυτερο. Περαστικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Χαλαζία, κριθαράκι και τέτοια δεν νομίζω να είναι, αυτά απ'ότι ξέρω εμφανίζονται στο βλέφαρο. Έχω βγάλει πολλά από αυτά επειδή χρησιμοποιώ και φακούς ποτέ όμως κάτι πάνω στο μάτι. Και η επιπεφυκίτιδα απ'ότι ξέρω είναι απλά μόλυνση του εξωτερικού χιτώνα του ματιού και εμφανίζεται με κοκκίνισμα, κάψιμο κτλ. όχι με σπυράκι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.