Subject to change
e-steki.gr Founder

Στη ρουμάνα πήγαινε, και δεν εννοώ μικρότερη απο μένα, το εξήγησα παραπάνω.Σε μενα παει αυτο?? Καλα οταν φτασω την δικη σου ηλικια, το ξανασυζηταμε!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Μικρή εννοώ διότι ξέρω πολλούς που χρέη απέκτησαν σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία, όχι μικρότερη απο μένα![]()
Μα εγω μιλησα για την οικογενεια μου! Οχι για μενα προσωπικα...
εντιτ: σορρυ μπερδευτηκα! ακυρο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

[FONT="]Αν στερείσαι, βγαίνεις. Αλλά μη μου λέτε ότι δεν θέλετε να έχετε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης. [/FONT]
Ε ναι βρε παιδια! Κατι μπορει να σου τυχει! Το ικανοποιητικος μισθος σημαινει οτι νιωθεις μια ασφαλεια, εχεις μια καποια ποιοτητα ζωης.
Τελος παντων, για να μην παρεξηγηθω και επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο, τα δικα μου ποσοστα ειναι κατι τετοιο:
Προτίμηση: 80%
Χρήματα: 20%
Κύρος: ??%
Εργασία συγγενών/υπάρχουσες γνωριμίες: ??%
Γνώμη οικογένειας/γνωστών: ??%
Ευκολία σπουδών: ??%
Ποιότητα σπουδών: ??%
Ευκολία επαγγέλματος: ??%
Ευκολία εξεύρεσης θέσης εργασίας: ??%
Αξιοποίηση των ικανοτήτων σας: αυτο παει με την προτιμηση, γιατι προφανως θα προτιμησω κατι που αξιοποιει τις ικανοτητες μου, ετσι ωστε να ειμαι και καλυτερη στη δουλεια μου!
io-io
Διάσημο μέλος

σορρυ(ολο και πιο κατω παει το καρμα μου... τσ τσ...θελουν να με φιμωσουν...)[FONT="]
[/FONT]
Παρε και απο μενα μια

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αξιοποίηση των ικανοτήτων σας: αυτο παει με την προτιμηση, γιατι προφανως θα προτιμησω κατι που αξιοποιει τις ικανοτητες μου, ετσι ωστε να ειμαι και καλυτερη στη δουλεια μου!
Μην το λες, μπορεί σε κάτι άλλο να έχεις περισσότερο ταλέντο, να είχε φανεί απο μικρή ηλικία, να είχες διακρίσεις στο σχολείο και όλα αυτά τα ωραία και κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις οτι σου άρεσε μόνο και μόνο επειδή ήσουν καλή σε αυτό και οτι δεν είναι αυτό που ποθεί η καρδούλα σου...
io-io
Διάσημο μέλος

Μην το λες, μπορεί σε κάτι άλλο να έχεις περισσότερο ταλέντο, να είχε φανεί απο μικρή ηλικία, να είχες διακρίσεις στο σχολείο και όλα αυτά τα ωραία και κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις οτι σου άρεσε μόνο και μόνο επειδή ήσουν καλή σε αυτό και οτι δεν είναι αυτό που ποθεί η καρδούλα σου...
Για το εαυτο σου και τα μαθηματικα μιλας τωρα ε?

Ναι, ετσι ημουν κι εγω, και ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω μετανιωσει για την επιλογη μου! Αλλωστε, ακομα και αν μου τυχαινε αυτο, και το κατι αλλο που θα διαλεγα να κανω θα ηταν σιγουρα κατι που θα μπορουσα να κανω καλα!
Πιστευω γενικα οτι ενω ειναι δυνατον να εισαι καλος σε κατι που δεν σου αρεσει (απο φυσικο ταλεντο) ειναι αδυνατον να σου αρεσει κατι (οχι απλα θεωρητικα, οπως μου αρεσει η ηθοποιια ας πουμε, αλλα να σε γεμιζει ως επαγγελμα) στο οποιο δεν εισαι καλος!
Subject to change
e-steki.gr Founder

nikita13
Διάσημο μέλος

Ένας απόφοιτος του πολυτεχνείου, με ένα μάστερ, στην καλύτερη περίπτωση θα πάρει πρώτο μισθό 1100~1200 ευρώ καθαρά.
Νταξ δεν λέω..Έχεις δίκιο..Αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό.Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι..Αλλά όχι σε όλες..Ξέρω άτομα σε Ιντρακομ και Οτε που έχουν ξεκινήσει με 1500 και άνω..Είναι θέμα συγκυριών,τύχης και πολλών άλλων παραγόντων..
underwater
Περιβόητο μέλος

Προτίμηση: 30%
Χρήματα: 25%
Κύρος: 5%
Εργασία συγγενών/υπάρχουσες γνωριμίες: 5%
Γνώμη οικογένειας/γνωστών: 0%
Ευκολία σπουδών: 0%
Ποιότητα σπουδών: 0%
Ευκολία επαγγέλματος: 0%
Ευκολία εξεύρεσης θέσης εργασίας: 20%
Αξιοποίηση των ικανοτήτων σας: 15%
Εγώ σε μεγάλο βαθμό ακολούθησα τα γεγονότα για να βρω την δουλειά που έχω. Αλλά ας κάνω έναν υπολογισμό ποσοστών:

Προτίμηση: 40%
Χρήματα: 20%
Κύρος: 5%
Εργασία συγγενών/υπάρχουσες γνωριμίες: 0%
Γνώμη οικογένειας/γνωστών: 5%
Ευκολία σπουδών: 0%
Ποιότητα σπουδών: 0%
Ευκολία επαγγέλματος: 0%
Ευκολία εξεύρεσης θέσης εργασίας: 15%
Αξιοποίηση των ικανοτήτων σας: 15%
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.