Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Για να σου προτείνουμε όμως πρέπει να ξέρουμε και το στυλ σου και επίσης, μακρύ ή κοντό;
Εγώ πχ άνετα θα φορούσα κάτι τέτοιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Να σου πω την αλήθεια και εμένα η πρώτη μου άρεσε αρκετά και η τρίτη![]()
Να σε ρωτήσω,![]()
το φορεματάκι που πήρες είναι από τα καινούργια κομμάτια;
Από ότι κατάλαβα πήγαμε την ίδια μέρα για ψώνια, αλλά εγώ στη Θεσσαλονίκη που πέρασα και από τα δύο
καταστήματα δεν το είδα πουθενά.
Κοινώς ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΑ! πως μπορώ να το αποκτήσω;![]()
δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο!

μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

(το παντελονι)

(τη ζακετα)

(τη μπλουζα)
Noisette
Περιβόητο μέλος

Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα!

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα!![]()
Και εγώωωω
Αλλά
αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ

Noisette
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο!
μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα!![]()
Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;;
Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!!

Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα!Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;;
Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως![]()

και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει?

βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως...
Noisette
Περιβόητο μέλος

Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights!

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;;
Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως![]()
Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!!
Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι!![]()
Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!!

Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil!

Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι!![]()
Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights!
![]()
![]()
το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει?

rakels
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.