Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 16:02 Η Δαλιδά έγραψε: #2.521 17-11-12 16:02 Πάντως για μεγάλο στήθος κολακεύουν πολύ και τα φορέματα με τετράγωνο ντεκολτέ. (παθούσα και εγώ) Για να σου προτείνουμε όμως πρέπει να ξέρουμε και το στυλ σου και επίσης, μακρύ ή κοντό; Εγώ πχ άνετα θα φορούσα κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Νοεμβρίου 2012 Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 16:56 Η Imadlak έγραψε: #2.522 17-11-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Να σου πω την αλήθεια και εμένα η πρώτη μου άρεσε αρκετά και η τρίτη Να σε ρωτήσω, το φορεματάκι που πήρες είναι από τα καινούργια κομμάτια; Από ότι κατάλαβα πήγαμε την ίδια μέρα για ψώνια, αλλά εγώ στη Θεσσαλονίκη που πέρασα και από τα δύο καταστήματα δεν το είδα πουθενά. Κοινώς ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΑ! πως μπορώ να το αποκτήσω; Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:00 Η ^Dark Angel^: #2.523 17-11-12 17:00 Xθες αγορασα τα παρακατω: (το παντελονι) (τη ζακετα) (τη μπλουζα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:35 Η Noisette έγραψε: #2.524 17-11-12 17:35 Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:38 Η Δαλιδά έγραψε: #2.525 17-11-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως για μεγάλο στήθος κολακεύουν πολύ και τα φορέματα με τετράγωνο ντεκολτέ. (παθούσα και εγώ) Για να σου προτείνουμε όμως πρέπει να ξέρουμε και το στυλ σου και επίσης, μακρύ ή κοντό; Εγώ πχ άνετα θα φορούσα κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 16:56 Η Imadlak έγραψε: #2.522 17-11-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Να σου πω την αλήθεια και εμένα η πρώτη μου άρεσε αρκετά και η τρίτη Να σε ρωτήσω, το φορεματάκι που πήρες είναι από τα καινούργια κομμάτια; Από ότι κατάλαβα πήγαμε την ίδια μέρα για ψώνια, αλλά εγώ στη Θεσσαλονίκη που πέρασα και από τα δύο καταστήματα δεν το είδα πουθενά. Κοινώς ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΑ! πως μπορώ να το αποκτήσω; Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:00 Η ^Dark Angel^: #2.523 17-11-12 17:00 Xθες αγορασα τα παρακατω: (το παντελονι) (τη ζακετα) (τη μπλουζα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:35 Η Noisette έγραψε: #2.524 17-11-12 17:35 Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:38 Η Δαλιδά έγραψε: #2.525 17-11-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Να σου πω την αλήθεια και εμένα η πρώτη μου άρεσε αρκετά και η τρίτη Να σε ρωτήσω, το φορεματάκι που πήρες είναι από τα καινούργια κομμάτια; Από ότι κατάλαβα πήγαμε την ίδια μέρα για ψώνια, αλλά εγώ στη Θεσσαλονίκη που πέρασα και από τα δύο καταστήματα δεν το είδα πουθενά. Κοινώς ΞΕΤΡΕΛΆΘΗΚΑ! πως μπορώ να το αποκτήσω; Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:00 Η ^Dark Angel^: #2.523 17-11-12 17:00 Xθες αγορασα τα παρακατω: (το παντελονι) (τη ζακετα) (τη μπλουζα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:35 Η Noisette έγραψε: #2.524 17-11-12 17:35 Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:38 Η Δαλιδά έγραψε: #2.525 17-11-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xθες αγορασα τα παρακατω: (το παντελονι) (τη ζακετα) (τη μπλουζα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:35 Η Noisette έγραψε: #2.524 17-11-12 17:35 Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:38 Η Δαλιδά έγραψε: #2.525 17-11-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:38 Η Δαλιδά έγραψε: #2.525 17-11-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Θέλω χουχουλιάρικα ρούχα! Click για ανάπτυξη... Και εγώωωω Αλλά αν το παρακάνω δείχνω σαν μπομπονιέρα με πουλόβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:39 Η Noisette έγραψε: #2.526 17-11-12 17:39 Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι'αυτό πάντα πρέπει ένα από τα κομμάτια που φοράς να είναι χουχουλιάρικο...και τα υπόλοιπα απλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17:56 Η prinCess.: #2.527 17-11-12 17:56 Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω ξετρελαθεί μ' αυτό. Θα το αντιγράψω σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Noisette έγραψε: #2.528 17-11-12 18:12 True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
True! Πολύ καλό! Με τι παπούτσια θα το συνδύαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:31 Η prinCess.: #2.529 17-11-12 18:31 Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαυρο καλσόν και παπούτσι τύπου Dr.martens. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 22:32 Η Pequeño έγραψε: #2.530 17-11-12 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι απο τα καινουργια...στην ιστοσελιδα της bershka για την ελλαδα δεν το ειχα δει οταν εψαχνα! οταν πατησα united kingdom,τοτε το ειδα στον καταλογο...μαλλον το εχουν καλα κρυμμενο! μμμ δεν ξερω...παντως εκανε 26 ευρω,μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 14:24 Η Imadlak έγραψε: #2.531 18-11-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες?οι αλλοι εχουν πολυ καλυτερα! και εγω,δεν εχω παρει ποτε μεσω ιντερνετ...που ξερεις,πως μπορει να σου βγει? βασικα για το φορεμα αν ειναι φρεσκο πραγμα και εχει εξαντληθει μπορει να ξαναφερουν,αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 15:26 Η Noisette έγραψε: #2.532 18-11-12 15:26 Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2012 στις 20:35 Η Backdrop έγραψε: #2.533 18-11-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα και οοοοοκ καμία σχέση τα ρούχα που έχουμε εμείς έτσι;;;; Απλά φανταστικά, ξετρελάθηκα!!! Αλλά μωρέ κολλάω να παίρνω ρούχα με παραγγελία από το ίντερνετ, αν δεν το δοκιμάσω πρώτα τρώγομαι κάπως Click για ανάπτυξη... Ναι καμία σχέση!!!! Εδώ εγώ είχα μείνει μαλα..ς όταν είχα ανακαλύψει πως άλλα ρούχα έχει το κατάστημα των bershka , pull &bear, zara στην Ερμού από αυτό του Πειραιά . ¨οπως και τα αντίστοιχα καταστήματα της Γλυφάδας από αυτά της Ερμού και του Πειραιά!! Και ειδικά στη Γλυφάδα είχε τα πιο ωραία κομμάτια!!! Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Λογικά σε bershka & pull & bear και Η&Μ(έχει αρκετά τέτοια όταν είχα πάει τις προάλλες)... ειδάλλως στα συνοικιακά μαγαζάκια.. Επίσης ξέρεις τι άλλο έχω παρατηρήσει? Άμα δεν έχεις κόλλημα του να είναι μάρκα... Πολλές φορές βλέπω σε βιτρίνες σε κινέζικα μαγαζιά καρώ πουκάμισα!! Α! Ξεχασα και σε μαγαζιά με ρούχα τύπου energie, volcom, roxy, billabong, oneil! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 Η Gilda έγραψε: #2.534 19-11-12 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Μήπως κορίτσια ξέρετε που θα βρω ένα καρώ μακρύ πουκάμισο; Το έχω ξαναρωτήσει..; Δεν θυμάμαι! Click για ανάπτυξη... Την προηγούμενη βδομάδα είδα ένα καταπληκτικό τέτοιο καρώ στο GANT. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 18:20 Η Hlianna έγραψε: #2.535 19-11-12 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Πόσο μου αρέσουν τα περίεργα leggings και tights! Click για ανάπτυξη... το 1ο κολαν απο ποιο σιτε το εχεις βρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:11 Η rakels έγραψε: #2.536 19-11-12 19:11 Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω για καμηλό μπότες (σχετικά ψηλές, αλλά όχι πάνω από το γόνατο) που να είναι αρκετά ανοιχτές στη γάμπα! Έχω βρει κάτι ugg (όχι τις κλασικές, κανονικές μπότες απλά είναι ugg), αλλά έχουν 230 και μάλιστα είναι τιμή outlet και λέω να ψάξω για κάτι άλλο! Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.424 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:40 Η Himela έγραψε: #2.537 19-11-12 19:40 Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 19:41 Η Δαλιδά έγραψε: #2.538 19-11-12 19:41 Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτι τέτοιο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η Queen of Hearts: #2.539 19-11-12 20:36 Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Noisette περίπου σαν το δεύτερο κολάν που ψάχνεις έχω βρει στα terranova... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 20:57 Η rakels έγραψε: #2.540 19-11-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Κάτι τέτοιο ; Click για ανάπτυξη... Ναι, σε λιγάκι πιο χαμηλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.