Vivian.
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρσυ είχα αγοράσει ένα ζευγάρι μαύρα απο τον skodras αλλα μπήκα και πάλι στον πειρασμό με αυτά απο το stradivarius!

Συνημμένα
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Θέλω και εγώ αλλά μου πέφτουν λίγο μεγαλίστικα.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και υπάρχουν σε τόσα σχέδια και χρώματα που πραγματικά τρελλαίνομαι!

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

απλα εγω δεν τα φοραω γιατι νομιζω οτι δεν μπορω να το υποστηρι3ω

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Όπως είναι ολόκληρα τα σύνολα! )
methexys
Τιμώμενο Μέλος

βασικα εγω για κολαν το κοβω οχι για καλσον οποτε πιο ζεστο...
εδω το χειμωνα φοραμε σκετο κολαν με ενα φουτερακι τωρα με το σορτακι απο πανω σιγα τη διαφορα
και δεν ειναι να πασ κ στα χιονια
(αν δεισ ειναι στην κατηγορια coolish)
Μπα, εγω καλσόν φοράω

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κ εγωωωωωωωωωΜπα, εγω καλσόν φοράωκαι μάλιστα ντυνομουν έτσι και στο σχολειο καμια φορά οταν ήθελα να βάλω κατι πιο ιδιαίτερο, αν και ειχε κρύο
αλλα δεν ειχα πρόβλημα. Τρελενομαι για χοντρά κασκόλ και ζακέτες!

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Κοριτσια ειναι ακομη 19 Αυγουστου, εχουμε λιγο ακομη καιρο για να κατεβασουμε τα χειμωνιατικα![]()
Και δη τις χοντρές ζακέτες, μπότες, κασκόλ κλπ.
Ξεκινήστε με κάτι πιο φθινοπωρινό

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

winter is coming κοριτσια κ απλα βαλαμε καποια χειμωνιατικα outfits απλα![]()
Ποιος χειμώνας;;; Σε τρεις μήνες θα χειμωνιάσει! Από Σεπτέμβριο τα πλεκτά.......

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

σε 3 μηνεσ οκ απλα δινουμε ιδεεσ για τα συνολα τ χειμωναΠοιος χειμώνας;;; Σε τρεις μήνες θα χειμωνιάσει! Από Σεπτέμβριο τα πλεκτά.......![]()

ποιο σεπτεμβρη καλε εγω χ8εσ εβαλα πλεκτο με ενα σορτακι κ τα αλλσταρακια μ

βασικα με ενα τοπακι ημουν αλλα οσο βραδιαζε εβαζε κρυο κ ετσι εβαλα το πλεκτο μ

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

σε 3 μηνεσ οκ απλα δινουμε ιδεεσ για τα συνολα τ χειμωνα
ποιο σεπτεμβρη καλε εγω χ8εσ εβαλα πλεκτο με ενα σορτακι κ τα αλλσταρακια μ
βασικα με ενα τοπακι ημουν αλλα οσο βραδιαζε εβαζε κρυο κ ετσι εβαλα το πλεκτο μ![]()

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

σε νησι μενω

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Είμαι η μόνη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.