Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εμένα πολύ μου αρέσουν ρε παιδιά, αλλά θεωρώ πως ακόμη περισσότερα για αυτά πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη για να σου πηγαίνει... Τι στο καλό;![]()
δε νομίζω ότι ισχύει το πολύ αδύνατη. επειδή είναι σε φαρδιά γραμμή μπορεί να κρύψει κάποια ατέλεια στο πόδι. βέβαια σε κοπέλα με αρκετά παραπάνω κιλά όντως θα προσθέτει περισσότερο όγκο. Αλλά και πάλι θα το προτιμούσα από το skinny που θα πίεζε όλο το σώμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

11:07 ΕΣΥ: Τι να φορέσω αύριο; :/
11:15 .....................
11: 33 ...................
11:41 ...............
11:50 ................
12:32 ΑΥΤΟΣ: Τι σκέφτεσαι;
12:33 ΕΣΥ: ............

Εκείνο το κίτρινο φόρεμα με τις μπλε βούλες μαζί με εκείνη τη κόκκινη πλεκτή ζακέτα και τα πράσινα παπούτσια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κ αυτεσ τισ βαζω γιατι μ αρεσει ο φιλοσ τησ

life12
Πολύ δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κορίτσια ξέρετε ποιο μοντέλο είναι το πρώτο;;;
Είναι τέλεια

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

![]()
Κορίτσια ξέρετε ποιο μοντέλο είναι το πρώτο;;;
Είναι τέλειακαι τα θέλω αλλά δεν μπορώ να τα βρώ στο νετ
Έχω ένα πολύ παλιό μοντέλο που μου έχουν δώσει, της Byblos.

Αυτά τα παπούτσια κάνουν 80€ λίγο ακριβά πιστεύω, θα περιμένω λίγο μπας και μειωθεί η τιμή, αλλιώς χαλάλι!

(οι φωτογραφίες βγήκαν λίγο μεγάλες, δεν ξέρω πως να τις σμικρύνω

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά ερωτεύτηκα, έχω εθιστεί στα Vans πραγματικά δεν προτιμώ άλλη μάρκα παπουτσιών τόσο πολύ όσο τα Vans. Επίσης κάτι που με εκνεύρισε είναι πως πολλά άτομα στο σχολείο μου ανακάλυψαν και εκείνοι τα Vans, δηλαδή ντάξει!
Αυτά τα παπούτσια κάνουν 80€ λίγο ακριβά πιστεύω, θα περιμένω λίγο μπας και μειωθεί η τιμή, αλλιώς χαλάλι!
![]()
![]()
![]()
(οι φωτογραφίες βγήκαν λίγο μεγάλες, δεν ξέρω πως να τις σμικρύνω)
οντωσ πολυ ωραια βανσ παρτα α3ιζουν κ ασ εχουν 80

οντωσ πολυ ωραια βανσ παρτα α3ιζουν κ ασ εχουν 80μωρη τσοκο
![]()
ρε συ ναι, είναι φοβερά im so in love with them μωρή λάιφ

θα περιμένω μέχρι τον Δεκέμβρη ξέρω γω, δωράκι για τα Χριστούγεννα

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Thank you in advance.

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Κορίτσια,ξέρει καμία,κανένα σάιτ για αγορές online για τσάντες; Και λίγο φθηνό ε.
Thank you in advance.![]()
https://www.stradivarius.com/gr/el/αξεσουαρ/τσαντες-c1108019.html
https://www.accessories.gr/eshop
https://www.zara.com/gr/el/shoes---bags/γυναικεια/τσαντες-c665016.html (ειναι βασικα ακριβο χτυπαει κατι 100αρια αλλα εχει κ με ενα 30αρι

https://www.bershka.com/gr/el/αξεσου...e:0,cat:0,price:7.99:29.99,special,size,color
https://shop.mango.com/GR/γυναικα/αξεσουαρ/τσαντες(οι τσαντεσ απο το mango δεν τελειωνουν ποτε οσο κατω κ να πασ

https://www.hm.com/gr/subdepartment/LADIES?Nr=4294966450#Nr=4294926113
εμενα μ αρεσουν οι τσαντεσ απο ολα τα παραπανω

μπορει να 3εχασα κ κανενα μαγαζι

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

αν κ συχνα πα8αινω αυτο

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ μόνο ταχυδρόμου και σακίδια έχω.

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι τύπου college εγώ ως ταχυδρόμου τις ξέρω. Μια χαρά φοριούνται και πρωί.
Εγώ μόνο ταχυδρόμου και σακίδια έχω.![]()
+1 σε όλα!

Δεν μπορώ καθόλου τις τσάντες ώμου..Ούτε για πρωί, ούτε για απόγευμα, ούτε για βράδυ!

Έχω μόνο τσάντες χιαστή και για τα ΣΚ μπορεί να χρησιμοποιήσω και κάποια πλάτης! (Λόγω δουλειάς)
Γενικά τις θεωρώ πολύ βολικές και πρακτικές, ειδικά όταν χρησιμοποιείς συγκοινωνίες και τα σχετικά!
Τις τύπου college τις έχω δεί και μου αρέσουν πάρα πολύ! Τις βρίσκω πολύ stylish!

Eπίσης πολλές φορές, αν θέλω να δείχνω λίγο πιο κομψή, για να μην βάζω χιαστη την τσάντα μου αρέσει να την κρεμάω απο τον ώμο αλλά να είναι μακριά..Δεν ξέρω αν με πιάνεται!

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

+1 σε όλα!
Δεν μπορώ καθόλου τις τσάντες ώμου..Ούτε για πρωί, ούτε για απόγευμα, ούτε για βράδυ!
Έχω μόνο τσάντες χιαστή και για τα ΣΚ μπορεί να χρησιμοποιήσω και κάποια πλάτης! (Λόγω δουλειάς)
Γενικά τις θεωρώ πολύ βολικές και πρακτικές, ειδικά όταν χρησιμοποιείς συγκοινωνίες και τα σχετικά!
Τις τύπου college τις έχω δεί και μου αρέσουν πάρα πολύ! Τις βρίσκω πολύ stylish!
Eπίσης πολλές φορές, αν θέλω να δείχνω λίγο πιο κομψή, για να μην βάζω χιαστη την τσάντα μου αρέσει να την κρεμάω απο τον ώμο αλλά να είναι μακριά..Δεν ξέρω αν με πιάνεται!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.