Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σου αρέσουν και τα δύο το ίδιο; Ίσως κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται πως τα old skool είναι πιο ανθεκτικά από τα κλασσικάΓενικά πάντως τα vans έχουν το κακό ότι τρυπάνε ευκολα μπροστά
![]()
Ναι, αν και νομίζω με τα old skool θα "σκάει" το πόδι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Άντε να αλλαξει η διάθεση μας πηξαμε στο νερό φετος....και στα σκούρα χρώματα του χειμώνα...ας βγει ο ηλιος να αρχίσουμε να φοράμε ανοιχτόχρωμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Πως σας φαίνονται;;
Ποιο απο τα δυο περισσοτερο??
Για να δω τις κριτικές σας!!!!
![]()
![]()
Κι εγω τα ιδια blue. Τα φαρδια περαν του οτι δε μου πανε καθολου εκτος αν προκειται για καμμια λινη παντελονα ή καλο υφασμα παντελονα, ολα τα υπολοιπα καζουαλ φαρδια δε μου πηγαινουν καθολου και αγαπω τις καμπανες, εχω ακομα εδω και χρονια και ψαχνοντας, ολο και κατι βρισκω...
και εγώ τα πρώτα ψηφίζω,
μόνο που ελπίζω να ξέρεις ότι τα παπούτσια αυτά δεν είναι για περπάτημα, άλλο που έχουν γίνει της μόδας,
είναι αγωνιστικά παπούτσια trail, τα οποία φοράνε οι αθλητές βουνού,
δεν κάνουν για περπάτημα, αν για αυτό τα θες.
εγώ πάλι ψήνομαι για NB foam,

α ρε adidas, φωτιές που άναψες!
Guest 875331
Επισκέπτης

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πόσο γλυκούλι.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

καθόλου;![]()
Πόσο γλυκούλι.![]()

memento_mori
Νεοφερμένο μέλος

και εγώ τα πρώτα ψηφίζω,
μόνο που ελπίζω να ξέρεις ότι τα παπούτσια αυτά δεν είναι για περπάτημα, άλλο που έχουν γίνει της μόδας,
είναι αγωνιστικά παπούτσια trail, τα οποία φοράνε οι αθλητές βουνού,
δεν κάνουν για περπάτημα, αν για αυτό τα θες.
Γενικά ακούω πολύ,να διαχωρίζουν τα αθλητικά και δεν μπορώ να συλλάβω την βασικότερη αιτία. Αφού ταιριάζουν για άσκηση,γιατί να μην κάνουν και για χαλαρό περπάτημα; Εξηγήστε στην άσχετη.

Τα συγκεκριμένα,δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω,αλλά παρόμοια salomon [σαν αυτά περίπου] που είχα,τα φορούσα συχνά πυκνά,ειδικά όταν ήμουν στο πόδι όλη μέρα.Ντάξει,επηρέαζε και η μόδα,που τα 2/3 του σχολείου ήταν με σαλομον και νορθ φεις.

Επειδη εχουν χοντρη σολα και ειναι σαν να φορας τακουνι (τουλαχιστον εγω για αυτο τα αποφευγω!)Γενικά ακούω πολύ,να διαχωρίζουν τα αθλητικά και δεν μπορώ να συλλάβω την βασικότερη αιτία. Αφού ταιριάζουν για άσκηση,γιατί να μην κάνουν και για χαλαρό περπάτημα; Εξηγήστε στην άσχετη.
Τα συγκεκριμένα,δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω,αλλά παρόμοια salomon [σαν αυτά περίπου] που είχα,τα φορούσα συχνά πυκνά,ειδικά όταν ήμουν στο πόδι όλη μέρα.Ντάξει,επηρέαζε και η μόδα,που τα 2/3 του σχολείου ήταν με σαλομον και νορθ φεις.![]()

Βεβαια καποιοι τα φοραν επειδη ειναι πολυ ανετα και περπατανε ολη μερα.Αρα ειναι θεμα πως το βλεπει κανεις και βεβαια πως τα συνδυαζεις με τα υπολοιπα ρουχα που φορας!!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εγώ πχ βλαστημάω που δεν πήρα αθλητικά αντί για τα midiru που έχω (μποτάκια adidas) τις μέρες που έχω μάθημα απο δω και απο κει.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

Γενικά ακούω πολύ,να διαχωρίζουν τα αθλητικά και δεν μπορώ να συλλάβω την βασικότερη αιτία. Αφού ταιριάζουν για άσκηση,γιατί να μην κάνουν και για χαλαρό περπάτημα; Εξηγήστε στην άσχετη.
Τα συγκεκριμένα,δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω,αλλά παρόμοια salomon [σαν αυτά περίπου] που είχα,τα φορούσα συχνά πυκνά,ειδικά όταν ήμουν στο πόδι όλη μέρα.Ντάξει,επηρέαζε και η μόδα,που τα 2/3 του σχολείου ήταν με σαλομον και νορθ φεις.![]()
Υπάρχουν ένα σωρό κατηγορίες αθλητικού παππουτσιού, η κυριότερη είναι αυτή που χωρίζει τα αθλητικά παππούτσια
σε ανώμαλου δρόμου και ασφάλτινου δρόμου.
Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται σε παππούτσια trail, δηλαδή παππούτσια για ανώμαλο δρόμο, από απλό χωματόδρομο μέχρι δρόμο βουνού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην κατασκευή τους.
Ως εκ τούτου, ο προορισμός τους αυτός, τα έχει κάνει λιγότερο λειτουργικά σε σχέση με τα αθλητικά ασφάλτινου δρόμου,
αν δοκιμάσεις και τα δύο, θα δεις τη διαφορά, και κυρίως τα πόδια και η μέση σου που είναι και το ζητούμενο.
Για να τα ξεχωρίζεις θα κοιτάς τη σόλα τους, όσα έχουν "δοντάκια" είναι για ανώμαλο δρόμο.

Συνημμένα
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Βλέπεις κάτι ωραία φορεματάκια, σαν αυτό που έβαλε η Μάιρα από πάνω, και έχουν αυτό το απαίσιο χοντρό κόψιμο στα μανίκια.WHY. Θα ήταν πολύ πιο όμορφο με πιο λεπτές τιράντες!
eww. nΟοoway.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά, το καταλάβαμε ότι έχεις αντίθετη άποψη. δεν χρειάζεται να την εκφράζεις με τόση υπερβολή. for fuck's sake.eww. nΟοoway.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μου έφεραν αυτά για το Πάσχα. Καλά δεεεν ενθουσιάστηκα κιόλας αλλά ωραία είναι.

Εγώ για αγορές δε ξαμολύθηκα ακόμη. Μόνο για ανθοδέσμες.

Η δευτερη μπλουζα εχει και ωραιο ρητο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου έφεραν αυτά για το Πάσχα. Καλά δεεεν ενθουσιάστηκα κιόλας αλλά ωραία είναι.
Εγώ για αγορές δε ξαμολύθηκα ακόμη. Μόνο για ανθοδέσμες.![]()

Με γεια σου Αλμα καλοφορετα!!
Τι ανθοδεσμες λες ;Εσυ θα πας για ψωνια οταν πας στην πολη να δεις και για το κινητο,υπομονη!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Η δευτερη μπλουζα εχει και ωραιο ρητο!
Με γεια σου Αλμα καλοφορετα!!
Τι ανθοδεσμες λες ;Εσυ θα πας για ψωνια οταν πας στην πολη να δεις και για το κινητο,υπομονη!![]()
Ναι, βασικά και οι δύο έχουν ωραίο quote πάνω, αλλά λίιιιγο κοινές, δεβαριέσαικαλέςείναι.

Βγήκα σήμερα να κάνω ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.

Βρηκες λουλουδια καθολου γιατι εμας λογω κρυο ανοιξαν ελαχιστα!Ναι, βασικά και οι δύο έχουν ωραίο quote πάνω, αλλά λίιιιγο κοινές, δεβαριέσαικαλέςείναι.
Βγήκα σήμερα να κάνω ανοιξιάτικη ανθοδέσμη.Άσε γιατί δεν αποφασίζω με τίποτα.
![]()
Ακομα να διαλεξεις εσυ;

Ειμαι οφ τοπικ και ειμαι καλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.