EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 16:26 Η EvanescenceQ: #6.161 28-01-21 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιανουαρίου 2021 Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 16:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.162 28-01-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι View attachment 75198 Click για ανάπτυξη... Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00 Η EvanescenceQ: #6.163 28-01-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.164 28-01-21 17:18 Μ Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Click για ανάπτυξη... Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #6.165 28-01-21 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 16:55 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.162 28-01-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι View attachment 75198 Click για ανάπτυξη... Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00 Η EvanescenceQ: #6.163 28-01-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.164 28-01-21 17:18 Μ Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Click για ανάπτυξη... Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #6.165 28-01-21 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι View attachment 75198 Click για ανάπτυξη... Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00 Η EvanescenceQ: #6.163 28-01-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.164 28-01-21 17:18 Μ Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Click για ανάπτυξη... Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #6.165 28-01-21 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το δερμάτινο μπουφάν πάντως θα μπορούσε να υποστηριχθεί σε άτομα που ντύνονται αρκετά edgy. Δηλαδή με ένα ωραίο styling και προσωπικότητα εμένα θα μου άρεσε. Πχ σε γυναίκες με έντονες γωνίες πιο ροκ ντύσιμο, δικτυωτό καλσόνκλπ. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:18 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.164 28-01-21 17:18 Μ Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Click για ανάπτυξη... Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #6.165 28-01-21 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σιγουρα και με κατι μονοχρωμο απο μεσα ωστε να ειναι τα χρώματα του ζακετ μόνο Click για ανάπτυξη... Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:19 Η EvanescenceQ: #6.165 28-01-21 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Μ Λευκό δε ξέρω εγώ μέσα στα μαύρα το φαντάζομαι τύπου θα μπορούσε νά είναι καί στο video clip του girlfriend τής Avril Lavigne Click για ανάπτυξη... Ναι ναι συμφωνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 19:25 Ο Στεφανος56: #6.166 28-01-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Προσφορά μη το χάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι αλλο ενα σε προσφορα κι αυτο @Aura να παει ασορτι με τη μποτα αυτη που εβαλεςνα μην το χασουμε κι αυτο το κομματι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Παντελονι εχει @Aura? Να το κανουμε κομπλε Να και το παντελονι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 κανε μας κριτικη γιαυτο το συνολακι που βαλαμε μποτα παντελονι και ζακετ Και ενα μπλουζακι Click για ανάπτυξη... Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η EvanescenceQ: #6.167 28-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Η Aura έγραψε: #6.168 28-01-21 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ποσό δηλαδή ;;να τρέξω ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα το να κανεις συνδυασμό και να σου πάει είναι μαγκιά και δείχνει ταυτότητα αυτό όμως θυμίζει Versace απομίμηση κακή ....από μένα είναι -100 Click για ανάπτυξη... 100 ; δεν θυμάμαι .. Δεν το έβαλα για την τιμή όσο για το απαύγασμα αυτής της φινέτσας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2021 στις 23:38 Ο Στεφανος56: #6.169 28-01-21 23:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: καλα ναι,μπορει ομως καποιος να βαλει μονο ενα απο τα χρωματιστα πχ το τζακετ μονο,οποτε εκει ναι αναδεικνυει και ενα στυλ Click για ανάπτυξη... Ναι απλά να το βάλει επειδή το θέλει και του πηγαίνει με βάση τα δεδομένα του όχι απλά να βάλουμε κάτι φθηνό που να είναι απλά στην μόδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 03:47 Η Nelliel έγραψε: #6.170 23-05-21 03:47 Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 04:15 Η EvanescenceQ: #6.171 23-05-21 04:15 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Έχουμε ένα designer outlet mall και δεν είχα πάει ποτέ μέχρι σήμερα. Πηρα μια Kate Spade τσάντα πλάτης για $150. Ήθελα να πάρω και μια tote+πορτοφόλι για μόλις $130 αλλά κρατηθηκα για την επόμενη φορα Ίσως ξαναπάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω στο coach + Michael Kors. Click για ανάπτυξη... Ωραιες μαρκες ψωνιζεις μπραβο Εγω εχω μια τσαντα χειρος και ωμου ξερεις το τι εχει κουβαλησει δε λεγεται την εχω τα τελευταια τρια χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. Προλαβα και πηρα αλλη μια και οι δυο μαζι σε προσφορα ενα 10ευρω απο μαγαζι. Ειναι με τι βολευεται κανεις πιστευω. Εχω και μια τσαντα Kem για εξοδους αυτη. Εχω και μια φιλη που εδωσε 500 ευρω να αγορασει τσαντα νταξει γουστα ειναι αυτα αλιμονο δεν ταιριαζουμε ολοι.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 05:02 Η Nelliel έγραψε: #6.172 23-05-21 05:02 Δεν είναι χαριτωμένη; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 07:19 Ο Guest 209912: #6.173 23-05-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δεν είναι χαριτωμένη; Click για ανάπτυξη... Λίγο φτωχαδια αλλά οκ. ΥΓ. Ο καπιταλισμός λειτουργεί για τις γυναίκες. Απόδειξη ή παραπάνω τσάντα.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:24 Ο Guest 890013: #6.174 23-05-21 08:24 Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην παίρνετε δερμάτινες τσάντες απο real leather. Κάποιος υπέφερε φριχτά για να φτιαχτεί. Συμπεριλαμβανομένων ζώων + ανθρώπων. Ακόμα κι εγώ που έχω ΤΑ λεφτά έχω μείνει μακρια απο ΜΚ και LV.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 08:52 Η Nelliel έγραψε: #6.175 23-05-21 08:52 Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ παίρνω μόνο δερμάτινες. Τα άλλα είναι χειρότερα για το περιβάλλον. Οι δερμάτινες κρατάνε χρόνια, όπως και τα παπούτσια. Τα παπούτσια τα κάνω resole όταν χαλάνε. Εχω πάρει faux leather προϊόντα και με το ζόρι αντέχουν 1 χρόνο.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Μαΐου 2021 στις 08:55 Ο Guest 890013: #6.176 23-05-21 08:55 Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 09:52 Η EvanescenceQ: #6.177 23-05-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Αφήνω αυτό εδώ για όλους Huge amounts of fossil fuels are consumed in livestock production as well, and cow-derived leather has almost three times the negative environmental impact as its synthetic counterparts, including polyurethane (PU) leather. The production of leather hurts animals, the environment, and the workers who manufacture it. source : https://www.peta.org/issues/animals...ather-industry/leather-environmental-hazards/ Click για ανάπτυξη... Α εγω δερματινα ειδη ρουχα/παπουτσια/τσαντες δεν αγοραζα ποτε μου γιατι δε μου αρεσαν. Και η τσαντα αυτη που περιεγραψα, συνθετικη ειναι απο συνθετικο υλικο και εχω και μια πολλαπλων χρησεων που με εχει βολεψει πολυ. Τα ρουχα οπως ειπα δεν επελεξα ποτε μου μεχρι τωρα. Δεν εχω φορεσει δηλαδη. Και στα παπουτσια εχω τα ψηλοτακουνα ουτε καν δερμα δεν ειναι, τα αθλητικα που με εχουν βολεψει και ουτε γουνες αγορασα ποτε μου.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:05 Η Nelliel έγραψε: #6.178 23-05-21 10:05 Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 10:09 Η EvanescenceQ: #6.179 23-05-21 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πηγή peta Ρίξε το συνθετικό στην χωματερή να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει μέχρι να λιώσει. Τα μικροπλαστικα από τα συνθετικά που καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα; Κάθε φορά που βάζεις το συνθετικό στο πλυντήριο μολυνεις τα νερά. Το δέρμα ούτως ή άλλως είναι by product της βιομηχανίας κρέατος. Click για ανάπτυξη... Το ξερω και αυτο γιαυτο εχω την υφασματινη πολλαπλων χρησεων. Απλα σαν γουστο μου ποτέ δεν μου αρεσαν τα δερματινα. Αναγκαστικα σε καποιο υλικο θα αγορασεις δεν γινεται να μην αγορασεις και δεν μπορουμε να κυκλοφορουμε με τσαντες απο μπαμπου ε λενε μοδα κλπ ας λενε μια ωραια τσαντα θα την αγορασεις σα γυναικα, δεν γινεται να κυκλοφορεις με τι? Με βιοδιασπωμενη?
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Μαΐου 2021 στις 12:34 Η Eclipse έγραψε: #6.180 23-05-21 12:34 Τι faux leather, τι real leather και τα δυο χαλια ειναι.