underwater
Περιβόητο μέλος

Πολύ κλασσικό για μένα.
Το όλο look είναι πολύ underwater σε κυριλέ μέρα.
Πολύ στυλάτες.
Πάλι underwater style αν εξαιρέσω την τσάντα που είναι χάλια!
Αδιάφορες.
Δεν μου φαίνονται πολύ καλής ποιότητας.Νο 1. Για καθημερινές με τζινάκι
![]()
Όχι.Νο 2 Με τζινάκι επίσης καθημερινές
![]()
Δεν με χαλάνε σε άλλη, δεν θα τις φορούσα πάντως!Νο3 Καθημερινές
![]()
Χάλια.Νο4 Για ποιο....
![]()
κοριτσούδια ψηθείτε... victoria secret όλες![]()
Τέλειες, μου αρέσει να λανσάρω αυτό το στυλ.
I give up.

Όχι.
Όχι.
Αδιάφορο νομίζω.
Συνεχίζω να παραδίδω τα όπλα.
Σε παραδέχομαι σε αυτές, ΣΕΞΥ.
Μας το χαλάς πάλι.
Αδιάφορες!
Το πλατφορμέ δεν μου ταιριάζει σε αυτά!
Τέλειες.![]()
είμαι aσοβαρή, yeah
I'm begging you for mercy!Αλλες 2 μποτες χαμηλες, οχι κοινοτυπες :
![]()
![]()
για πειτε πως σας φαινονται..
Οι μπότες μου αρέσουν και συμπαθητικά in general. Τα αθλητικά τι τα έβαλες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον εγώ είμαι η περίεργη της παρέας γιατί μου αρέσουν πολύ τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και με τακούνι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Ε-λε-ος Isi! Χίλιες φορές καλύτερα τα σπιρούνια από αυτό το γαλάζιο κατασκεύασμα!![]()
Κι εμένα καλή μου, αλλά δε με αφήνει το σύστημα να βάλω -1 στον εαυτό μου!

Το σχέδιο πάντως μου αρέσει (αν και όχι για τα δικά μου πόδια). Οι πεταλούδες είναι για την Ηρούκα!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

02.

(aν και απαιτεί 7 μέτρα πόδι περίπου για να δείξει όμορφο)
03.

04.

ιδριλ... κάτι τέτοιο είχες στο νου?

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Και με Resident Evil, εκτος απο τη 2η.
Underwater, απλα θελω να επισημανω οτι δε σαρεσε σχεδον τιποτα, και σαρεσαν οι ροζ, και εκεινες οι τραγικες που εβαλε η Εδαδ

Simel
Νεοφερμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

και αφού επισκέφθηκα σελίδες επί σελίδων
... να φανταστείτε ξεκίνησα με αναζήτηση το shoes και κατέληξα στο Jimmy Choo και Manolo Blahnik

κατέληξα στα παρακάτω ζευγάρια, τα οποία ενδεχομένως να προσεγγίζουν στο ελάχιστο το γούστο μου

Ορίστε λοιπόν ένα δείγμα του τι θα μου άρεσε και ίιιιιισως και να φορούσα
Σε αυτά δε με ξετρέλανε τόσο το χρώμα ούτε το σχέδιο, αλλά η γραμμή... Λατρεύω την καμπύλη του τακουνιού τους

Αυτά τα βρήκα άκρως γλυκούλικα, ζουζουνιάρικα και καλοκαιρινά- θα ήταν παπούτσια για να σου φτιάξουν τη διάθεση

Αυτά πάλι είναι για να ταρακουνήσεις το σύμπαν- θα τα έβαζα με black dress για πολύ stylish εμφανίσεις

Αν ήμουν παπούτσι, θα ήμουν αυτά... There are shoes and then, there are Manolos...

Τι; Περιμένατε κάτι πιο κλασικό; Από εμένα;;

Τέλος πάντων, αυτό που κατάλαβα από όλο αυτό το χαμό που έκανα είναι ή ότι έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις ή ότι τα περισσότερα από τα παπούτσια που κυκλοφορούν στο νετ είναι αισχοζ...

πς. Όχι σε μπότα δε βρήκα κάτι

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

sunshine_9
Νεοφερμένο μέλος

Ειχα παρει τα λευκα αλλα τα πρασινακια ..

underwater
Περιβόητο μέλος

01.(that is... if u r serena from gossip girl!)![]()
02.![]()
(aν και απαιτεί 7 μέτρα πόδι περίπου για να δείξει όμορφο)
03.(ο φιόγκος με χαλάει αλλά λατρεύω το κόψιμο)![]()
04.(για κάθε μέρα στη δουλειά)![]()
ιδριλ... κάτι τέτοιο είχες στο νου?
![]()
Μου αρέσουν οι 3 πρώτες, οι 2ες περισσότερο.
Χμμμ, όι ακριβώς, είναι λίγο αντρικές... Πιο πολύ κάτι σαν τις παρακάτω:
![]()
![]()
![]()

Τα 2α μου άρεσαν, τα 4α είναι απαίσια, τα άλλα βλέπονται.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

τέτοια γραμμή κ τακούνι αν πρόκειται για μπότα....

και για γόβα κάτι σαν το παραπάνω...βέβαια με μικρότερο τακούνι...
το ιδανικό τακούνι σε γόβα είναι αυτό (αν κ η συγκεκριμένη δε με ενθουσιάζει...

αυτά είναι πολύ ωραία! κυρίως μ'αρέσει το χρώμα τους...
αυτά επίσης ωραία (αν κ με το τακούνι έχω ένα πρόβλημα...!)
Σορρυ αλλα αυτά μου φαίνονται λίγο αίσχος...

Γενικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα παπούτσια με τη τρύπα που εξέχουν τα δυο δάχτυλα...(δε θυμάμαι πως λέγονται!

και αυτές μ'αρέσουν!
Όλα τα άλλα που ποστάρατε σορρυ παιδιά όμως μου φαίνονται χάλια!

Εκεινα τα αγελαδινα του Γιδιου, ναι οκ, cute concept αλλά θυμιζουν τα πλαστικα πεδιλακια που βαζουν οι γιαγιαδες στη θαλασσα για να μη γλιστρανε στα βραχακια !

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Εμένα η αδυναμία μου είναι οι καουμπόικες μπότες αλλά εικόνα δεν παίζει να βάλω γιατί ό,τι search και να κάνω με keywords "cowboy boots" μου βγάζουν τις παλιές μπότες του Buffalo Bill, του Billy the Kid και του John Wayne, όπου τα σπιρούνια είναι πιο μεγάλα από την ίδια τη μπότα και τα φοβάται το μάτι σου και δεν είναι ακριβώς αυτό που έχω κατά νου...
Εγώ έχω καουμπόικες μπότες (ανδρικές φυσικά), και τις λατρεύω. Και δεν με νοιάζει αν σας αρέσουν εσας.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Της Νεραίδας κινούνται ανάμεσα σε "γουάου, το θέλω" και "too much", αναλόγως το ζευγάρι.
Τα χειρότερα μου φαίνονται της Εδάδ και της Idril

Ήταν το μόνο ποστ που μου άρεσαν όλα τα γυναικεία παπούτσια που πόσταρε.Και μερικά ακόμα μου άρεσαν.Έχω βάλει +1 στα αντίστοιχα ποστ.
Για τα υπόλοιπα δε θα πω.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σας υπενθυμίζω ότι τις γυναίκες τις πετροβολούν μόνο με πολίτιμους λίθους!

(αχχχχ καλοκαιράκι....)
Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.