Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Aααα ναι το ξέχασα, η φούστα είναι Η&Μ και το μπλουζάκι το είδα χαζεύοντας στο Polyvore (delias λέγεται η μάρκα, δεν έχω παραπάνω πληροφόρηση) και μου φάνηκε πολύ γλυκούλι...
Βρήκα αυτό.

Όσο για τα στράπλες μαγιώ, μια χαρά κάθονται στην θέση τους γενικά αν τα δέσεις σφιχτά πίσω (εγώ συνήθως το δένω κάτω από το στήθος και μετά το ανεβάζω) - ε άμα κάνεις σαν χταπόδι που τρέχει να κρυφτεί, γενικώς κανένα μαγιό δεν θα μείνει στη θέση του!

Και φυσικά το καλύτερο με τα στράπλες είναι πως δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις τιράντες ή να κάνεις αλχημείες με δεσίματα (για τα μαγιώ τριγωνάκια αυτό) για να μαυρίσει το μπούστο σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Να βαλω κι εγω ενα μαγιω που ερωτευτηκα και δε θελω ου! (οι κερσορες μακρια απο την αρνητικη βαθμολογια, διοτι σφαζω και στο γονατο αμα λαχει!

Πολλα +++ στις επιλογες της Πριγκηπεσσας!!!
Να βαλω κι εγω ενα μαγιω που ερωτευτηκα και δε θελω ου! (οι κερσορες μακρια απο την αρνητικη βαθμολογια, διοτι σφαζω και στο γονατο αμα λαχει!)
![]()
sexy!!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν φορας τετοιο μαγιο.καθομαι να με σφαξεις βασιλισσα μου..(οι κερσορες μακρια απο την αρνητικη βαθμολογια, διοτι σφαζω και στο γονατο αμα λαχει!

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας αρέσει η προσβάλει την αισθητική σας?
Θα το φοράγατε? (οι γυναίκες!! Τώρα άμα θέλει και κάνας άντρας Ο.Ο)

Apro
Διάσημο μέλος

μ' αρέσει πάνω της....
δεν είναι και τόσο προκλητικό, μια χαρά είναι
prinCess.
Επιφανές μέλος

Λογικά κάποια θα το έβαζε για να προκαλέσει περισσότερο τα βλέμματα των άλλων.. Θα μου πεις αυτές που κάνουν τοπλες τι να πουν; Μουαχ. Δε ξέρω.
=.='
Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα δε μ' αρέσει. Πολύ τίνι τίνι.
Λογικά κάποια θα το έβαζε για να προκαλέσει περισσότερο τα βλέμματα των άλλων.. Θα μου πεις αυτές που κάνουν τοπλες τι να πουν; Μουαχ. Δε ξέρω.
=.='
Όχι τίποτα άλλο άλλα γκρεμοτσακιζόμαστε κιόλας γιατί δεν βλέπουμε μπροστά μας

Apro
Διάσημο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εγώ συμφωνώ με μπόρατ που συμφωνεί ότι τα σέξυ μαγιό είναι σέξυ (και μαγιό)

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αναυτο δεν ειναι προκλητικο τιειναι?δεν είναι και τόσο προκλητικό, μια χαρά είναι
να βγει τελειως γυμνη?

Apro
Διάσημο μέλος

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώραπου το λες ένα διαφανές μαγιό δεν θα ηταν καθολου άσχημοαναυτο δεν ειναι προκλητικο τιειναι?
να βγει τελειως γυμνη?![]()
Apro
Διάσημο μέλος

Τώραπου το λες ένα διαφανές μαγιό δεν θα ηταν καθολου άσχημο
τώρα που το λες και πρωτοποριακό..., αν δεν έχουν βγει τέτοια μαγιώ, σου ανήκει αυτή η πρωτοποριακή ιδέα....

καθόλου άσχημα....

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

τώρα που το λες και πρωτοποριακό..., αν δεν έχουν βγει τέτοια μαγιώ, σου ανήκει αυτή η πρωτοποριακή ιδέα....
καθόλου άσχημα....
Και θα αλληλεπιδρά με το νερό να κάνει διάφορους χρωματισμούς χωρίς να αλλοιώνετε το διάφανες στοιχείο πάω να το πατεντάρω
Άγγελος
Επιφανές μέλος

συμφωνω..Τώραπου το λες ένα διαφανές μαγιό δεν θα ηταν καθολου άσχημο

αλλα θα το φορανε μονο στριπτιζουδες σε σοου,ή γυμνιστριες..
ασε που αν το φοραει καμια θα τρεχουμαι να καλυψουμε εμεις τα κατω μερη του μαγιο μας..

ασε μπελας..

μην παραγινεστε προκλητικες γυναικες στην παραλια..μας φερνετε σε δυσκολη θεση..

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω..
αλλα θα το φορανε μονο στριπτιζουδες σε σοου,ή γυμνιστριες..
ασε που αν το φοραει καμια θα τρεχουμαι να καλυψουμε εμεις τα κατω μερη του μαγιο μας..
ασε μπελας..![]()
μην παραγινεστε προκλητικες γυναικες στην παραλια..μας φερνετε σε δυσκολη θεση..![]()
αχαχα για αυτό κοιτάμε μόνο όταν βρισκόμαστε μέσα στην θάλασσα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μα και να κοιτας μονο καμια φορα ..προδιδεσαι..αχαχα για αυτό κοιτάμε μόνο όταν βρισκόμαστε μέσα στην θάλασσα

εμεις οι ανδρες ειμαστε πιο φανεροι .

ενω εσεις οι γυναικες που ερεθιζεστε πρεπει να κανουμε ολοκληρη κινησιολογική μελετη για να το καταλαβουμε..

και αν σηκωθει η σημαια και το δειτε

..μπορει να μας δουλεψετε κιολας..

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα και να κοιτας μονο καμια φορα ..προδιδεσαι..
εμεις οι ανδρες ειμαστε πιο φανεροι .
ενω εσεις οι γυναικες που ερεθιζεστε πρεπει να κανουμε ολοκληρη κινησιολογική μελετη για να το καταλαβουμε..
και αν σηκωθει η σημαια και το δειτε
..μπορει να μας δουλεψετε κιολας..8)
![]()
Για αυτό καθόμαστε μπρούμυτα στην πετσέτα και φανταζόμαστε την κυρία ποπη από τον δεύτερο που περιμένει την σύνταξη της με το Π στην πόρτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.