prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κι αν είναι σαν αυτό που έχω στο νου μου (το ανεβάζεις και λίγο πιο πάνω), και μπορείς να το βάλεις και με παντελόνι μαύρο σωλήνα ή και τζιν στενό, να'ναι ξέρω γω σαν μπλουζοφόρεμα.

Φοράς από πάνω και κάνα μπιχλιμπίδι και είσαι οκ.

Ή το 2ο ή το 3ο. (Αν και δε σε βρίσκω θετική.)
Noisette
Περιβόητο μέλος

Το φοράς με κολάν καλέ από κάτω.
Κι αν είναι σαν αυτό που έχω στο νου μου (το ανεβάζεις και λίγο πιο πάνω), και μπορείς να το βάλεις και με παντελόνι μαύρο σωλήνα ή και τζιν στενό, να'ναι ξέρω γω σαν μπλουζοφόρεμα.
Φοράς από πάνω και κάνα μπιχλιμπίδι και είσαι οκ.![]()
Χμμμ....

Μ'αρέσει!

Ανάμεσα σε φούστα και παντελόνι ψηφίζω το 2ο.
Ή το 2ο ή το 3ο. (Αν και δε σε βρίσκω θετική.)
Και εγώ έλεγα το παντελόνι γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το χρώμα του... (Τι εννοείς

Noisette
Περιβόητο μέλος

Επειδή ανέφερες πως είναι κοντή.![]()
Αααα!

Για το πρώτο κανένα σχόλιο;;;

Σαν παντελονόφουστα μοιάζει.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Δε μ' αρέσει. :Ρ
Σαν παντελονόφουστα μοιάζει.![]()
χαχα

Μήπως να πάρω αυτά;;;;
View attachment 33790 View attachment 33791
prinCess.
Επιφανές μέλος

Εμένα μου αρέσει το 1ο οκ είναι, απλά είναι λίγο δύσκολο να το συνδιάσεις μέσα στο χειμώνα. Άμα έχεις τέτοιο στυλάκι ξέρω γω, (τύπου Τάμτα - ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..) θα μπορούσες να το φορέσεις, αλλά πάλι εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί δε θα είχα πού να το βάλω.

Κατα τ' άλλα ωραίο είναι. Και οι πιέτες(έτσι λέγονται?) πάνω είναι γαμάτες. Αν σ' αρέσει κάτι τέτοιο, ψάξε να βρεις αν έχει σε μακρύ παντελόνι.

(έχω ιδιοτροπίες)
Να πάρεις ή το δύο ή το τρία.
Noisette
Περιβόητο μέλος

(Θοδωρούλα μαααα γιατί δεν σ'αρεσουν τα παπά;;;

Θα προτιμούσα κάτι πιο θηλυκό.
Sorry, αλλά το κάτω (τακούνι και λοιπά) μου μοιάζει με ανδρικό.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

new_day*
Νεοφερμένο μέλος

Αυτές αγόρασα πρόσφατα.

Είναι απλές, μαύρες και άνετες στο περπάτημα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Είναι ΓΑΜΑΤΑ. Ειδικά η 3η κοπελίτσα

Πωρώθηκα.

Και εγώ θέλω να πάρω παπουτσάκια τύπου "μπαλαρίνες-μπαρέτες" άλλα δε μου' χει κάνει κάτι ακόμα κλικ. Τα περισσότερα είναι με φιογκάκια, με στρασάκια, με διαμαντάκια, με λουλούδια. Κάτι σκέτο μαύρο και να κάθεται και ωραία στο πόδι δεν έχω βρει -.-''
Τραγικό.

Επίσης μ' αρέσουν και αυτά.

Και μ' αρέσει κι αυτό για μπόιζζζζζ

Βασικά έχω ένα κολληματάκι με τα καρό πουκάμισα φέτος σε άντρες και γυναίκες, και μ΄αρέσουν πολύ.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.