venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:21 Η venividivici: #1.501 28-05-11 15:21 Stella McCartney Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η IL PENSIERO: #1.502 28-05-11 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Spoiler Click για ανάπτυξη... Η τουνίκ η δεύτερη είναι τέλεια....Τις λατρεύω, τις φοράω όλο το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι αλλά και στη θάλασσα. Κι άλλα τουνίκ και καφτάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαΐου 2011 Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:51 Η Juliette!: #1.503 28-05-11 15:51 Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:54 Η IL PENSIERO: #1.504 28-05-11 15:54 Giuseppe Zanotti. Τα ίσια του τα λατρεύω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:12 Η Juliette!: #1.505 28-05-11 16:12 πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Stella McCartney Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:25 Η IL PENSIERO: #1.502 28-05-11 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Spoiler Click για ανάπτυξη... Η τουνίκ η δεύτερη είναι τέλεια....Τις λατρεύω, τις φοράω όλο το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι αλλά και στη θάλασσα. Κι άλλα τουνίκ και καφτάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαΐου 2011 Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:51 Η Juliette!: #1.503 28-05-11 15:51 Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:54 Η IL PENSIERO: #1.504 28-05-11 15:54 Giuseppe Zanotti. Τα ίσια του τα λατρεύω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:12 Η Juliette!: #1.505 28-05-11 16:12 πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Spoiler Click για ανάπτυξη... Η τουνίκ η δεύτερη είναι τέλεια....Τις λατρεύω, τις φοράω όλο το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι αλλά και στη θάλασσα. Κι άλλα τουνίκ και καφτάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:51 Η Juliette!: #1.503 28-05-11 15:51 Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:54 Η IL PENSIERO: #1.504 28-05-11 15:54 Giuseppe Zanotti. Τα ίσια του τα λατρεύω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:12 Η Juliette!: #1.505 28-05-11 16:12 πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 15:54 Η IL PENSIERO: #1.504 28-05-11 15:54 Giuseppe Zanotti. Τα ίσια του τα λατρεύω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:12 Η Juliette!: #1.505 28-05-11 16:12 πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Giuseppe Zanotti. Τα ίσια του τα λατρεύω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Juliette! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:12 Η Juliette!: #1.505 28-05-11 16:12 πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ καλα και τα ψηλα και τα ισια τους... ας βαλω και κανα φορεματακι ασορτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoodDayToDie Νεοφερμένο μέλος Η GoodDayToDie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 17:21 Η GoodDayToDie: #1.506 28-05-11 17:21 ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολα τελεια.. ! αλλα το τελευταιο δεν θα μου πηγαινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 18:49 Η rosa azul: #1.507 28-05-11 18:49 Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IL PENSIERO: Καλά τις γόβες από σπόντα τις έβαλα, εγώ προσωπικά φοράω μόνο ίσια, λόγω ύψους (κυρίως μου άρεσαν τα αθλητικά και το πρώτο)....τι να πω και σε άλλους που κοίταξα σχεδιαστές επανήλθε αλλά το θέμα είναι ότι επανήλθε και το λουστρίνι και αυτό το μισώ.... Click για ανάπτυξη... oι μαυρες και οι λευκες μπαλαρινες με την beige τρεσσα ειναι πολυ ομορφες....τις λευκες μαλλον θα τις χτυπησω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 17:46 Η Noisette έγραψε: #1.508 29-05-11 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Μαρω εισαι πολυ καλογουστη, τα σανδαλια που τα βρισκω? Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου...Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν στυλίστρια.. free people...δυστυχώς! Βεβαίως μπορείς να κάνεις παραγγελία αλλά...οκ! Δεν συμφέρει...οικονομικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 17:24 Η *Maria (^_^)*: #1.509 04-06-11 17:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 21:59 Η rosa azul: #1.510 04-06-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Click για ανάπτυξη... ωραια ειναι ...αλλα θα τα προτιμουσα σε αλλο χρωμα ...πχ.light mauve,off white... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2011 στις 23:47 Η love_angel: #1.511 04-06-11 23:47 εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:40 Η Myrtle έγραψε: #1.512 05-06-11 00:40 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: εμενα μαρεσει το χρωμα αλλα δε μαρεσει ο συνδυασμος του! δεν ειμαι η μπαρμπι, ουτε εχω σκοπο να βγω ραντεβου με τον κεν για να ντυθω απο πανω μεχρι κατω με ροζ. θα προτιμουσα καποια απο τα αξεσουαρ σε λευκο χρωμα ή το φορεμα σε λευκο, κατι τελως παντων να σπαει τη ροζιλα! Click για ανάπτυξη... Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 00:43 Η prinCess.: #1.513 05-06-11 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Μπα εγώ το ασημί θα προτιμούσα, είναι πιο επίσημο και θα ολοκληρώνει καλύτερα το ντύσιμο. Το άσπρο θα δείχνει πιο παιδικό συνδυασμένο με το φούξια/ροζ. Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 01:29 Η love_angel: #1.514 05-06-11 01:29 εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει δικαιο η πρινσες πως θα δειχνει πιο επισημο με το ασημι! εμενα απλα το ροζ με το λευκο ειναι απο τους αγαπημενους μου καλοκαιρινους συνδυασμους και συνηθως για πιο χαλαρες περιστασεις. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η venividivici: #1.515 05-06-11 16:10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η rosa azul: #1.516 05-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Χμμμ... έχω αγοράσει φόρεμα στο ίδιο περίπου χρώμα με αυτό της φωτογραφίας με ασορτί εσάρπα από πάνω για ένα γάμο και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και τσάντα. Λέτε να ταιριάζει περισσότερο το άσπρο από το ασημί; Click για ανάπτυξη... Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:23 Η Myrtle έγραψε: #1.517 06-06-11 02:23 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Aσυζητητι ασημι πεδιλο & τσαντακι ...ουτε κατα διανοια λευκο (νοσοκομειακες γοβες τις λεω εγω...σε πολυ σπανιες περιπτωσεις ''δενουν '' και συνηθως οταν προκειται για πεδιλα με χαντρες σε διαφορα χρωματα να σπαει η ασπριλα..η εμπριμε..).Ο συνδιασμος που λες το ροζ φορεμα με ασιμι αξεσουαρ ειναι εξαιρετικος ....τον εχω κανει και εγω ακριβως σε αυτη την αποχρωση και ταιριαζει πολυ... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 02:50 Η love_angel: #1.518 06-06-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Myrtle: Έχεις δίκιο! Το συνδύασα τελικά και ήταν όντως πολύ επιτυχημένο σε συνδυασμό με έναν πολύ όμορφο κότσο που (επιτέλους) μου είχε πετύχει η κομμώτρια! Βέβαια το πέδιλο με πέθαινε κι έτσι την περισσότερη ώρα την έβγαλα με ασημί παντοφλάκια, αλλά δεν έχει σημασία! Πλέον εγκρίνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό ανεπιφύλακτα! Ήταν πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι λεπτομερειες που λιγο μας ενδιαφερουν. μπες στο ζουμι τωρα. καμια ενδιαφερουσα κατακτηση ειχαμε με αυτο τον συνδυασμο? αμα ειναι να τον κανουμε και εμεις. αυτα παθαινεις αμα διαβαζεις ιολογια στις 2 το πρωι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2011 στις 03:29 Ο self-instructive depressing: #1.519 06-06-11 03:29 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Βέβαια, εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα άσπρα παπούτσια. Click για ανάπτυξη... και εμένα το ίδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2011 στις 11:00 Η rosa azul: #1.520 07-06-11 11:00 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: και εμένα το ίδιο Click για ανάπτυξη... γιατι βρε sid....τελεια σου πανε τα λευκα γοβακια ....ξανασκεψουτο....ασε που σου δινουν μποι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.