Noisette
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια,τις γνώμες σας(μιάς και τα αγοράκια δεν πατάνε στο θέμα)
Ποιο απο τα δύο να πάρω;;
Να σημειώσω πως είμαι αρκετά ψηλος(2,00εκ),αν βοηθάει και αρκετά λεπτος(γύρω στα 80κιλά)
Πρώτο
![]()
![]()
Δεύτερο
Και τα δύο είναι της Pull n Bear.![]()
![]()
Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ! Δεν διαφέρουν στην γραμμή πολύ, πέρα από τις αποχρώσεις. Ανάλογα τι παπουτσια έχεις...Αν έχεις καφέ, πάρε το πρώτο...αν έχεις άσπρα, πάρε το δεύτερο! (ναι ναι μου άρεσαν οι συνδυασμοί για το καθένα) Αν τώρα έχεις λεφτά, πάρ'τα και τα δύο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist
Διάσημο μέλος

Για να με φανταστήτε,είμαι αρκετά ψηλός στο 1.90 και περίπου 75kg

Συνημμένα
enrose
Δραστήριο μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος

Τα flip-flops τα απεχθάνομαι.
Και το τζινάκι,δεν μου κάθεται στο μάτι.
enrose
Δραστήριο μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

Εμένα μόνο η μπλούζα μου άρεσε.
Τα flip-flops τα απεχθάνομαι.
Και το τζινάκι,δεν μου κάθεται στο μάτι.
Ναι η αλήθεια είναι ότι είμαι σχετικά εκκεντρικός ως προς τις επιλογές μου στα ρούχα.Πάντως νομίζω τα υποστηρίζω σχετικά καλά,από ότι μου λένε οι γύρω μου.
love_angel
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

Δεν μπορώ τους άντρες με σαγιονάρα! Είσαι και 2 μέτρα άντρας βρε Πάνο. Αστην τη σαγιονάρα, άστην!![]()
λολ!Καλά την αφήνω (νοτ)

Δείτε και τη κόκκινη γραμμή που έφαγα το φλας
Συνημμένα
Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά που λέει και ο σοφός λαός.
Αλλά για όνομα του Σούπερμαν ΜΗΝ βάλεις την σαγιονάρα.Μόνο για το κολυμβητήριο είναι,όχι για έξοδο.
Εκκεντρικότατο με την κόκκινη γραμμή πάντως.
Noisette
Περιβόητο μέλος

λολ!Καλά την αφήνω (νοτ)
ΝΟΤ

enrose
Δραστήριο μέλος

Αν ήταν πιο διακριτική θα μ αρεσε περισσότερο...

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα η κοκκινη γραμμη πλακα εχει μ αρεσει!

Psychologist
Διάσημο μέλος

Έχω 4 flip flops σε τέτοιο στυλάκι και όλο καλά πράγματα ακούω.Ακόμα και η μάνα μου δίνει τα εύσημα δλδ ffs!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Psychologist
Διάσημο μέλος

Αν ήταν πιο διακριτική θα μ αρεσε περισσότερο...![]()
Και μένα με χαλάει τόσο χοντρή.Στη δύσκολη με ένα ψαλίδι την κάνω μισή,κλαιν

love_angel
Επιφανές μέλος

Βέβαια τα σωληνοειδή τζιν θέλουν και κ@λο που τα σπάει.

Psychologist
Διάσημο μέλος

Βέβαια τα σωληνοειδή τζιν θέλουν και κ@λο που τα σπάει.![]()
Δεν έχω παράπονο

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.