Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #901 29-04-10 12:03 Και καλα κανει ρε συ...το χει τουλαχιστον. Υπαρχουν αλλες που το προσπαθουν και δεν τους καθεται E, αμα δεν το χεις, οσο και να τον τουρλωσεις, δεν προκειται να "φυτρωσει" ξαφνικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:16 Ο DrStrangelove: #902 29-04-10 12:16 Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #903 29-04-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Click για ανάπτυξη... Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:40 Ο DrStrangelove: #904 29-04-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:41 Ο _daemon_ έγραψε: #905 29-04-10 12:41 Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και καλα κανει ρε συ...το χει τουλαχιστον. Υπαρχουν αλλες που το προσπαθουν και δεν τους καθεται E, αμα δεν το χεις, οσο και να τον τουρλωσεις, δεν προκειται να "φυτρωσει" ξαφνικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:16 Ο DrStrangelove: #902 29-04-10 12:16 Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #903 29-04-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Click για ανάπτυξη... Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:40 Ο DrStrangelove: #904 29-04-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:41 Ο _daemon_ έγραψε: #905 29-04-10 12:41 Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #903 29-04-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Click για ανάπτυξη... Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:40 Ο DrStrangelove: #904 29-04-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:41 Ο _daemon_ έγραψε: #905 29-04-10 12:41 Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πανέμορφα φορέματα αλλά χλιαρές ή άσχημες γυναίκες όλες τους. Η τελευταία ειδικά, πρέπει να'ναι αυτή η εβραία η Σάρα Πάρκερ, είναι και η ασχημότερη Click για ανάπτυξη... Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:40 Ο DrStrangelove: #904 29-04-10 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:41 Ο _daemon_ έγραψε: #905 29-04-10 12:41 Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οπα, εσυ δεν εισαι που λες, οτι οι ομορφες γυναικες δε σου κανουν "κλικ"?! Τωρα ουτε και οι ασχημες?! Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:41 Ο _daemon_ έγραψε: #905 29-04-10 12:41 Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θα πάρω αυτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:42 Η Neraida έγραψε: #906 29-04-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Είπα εγώ ποτέ τέτοιο πραγμα ; Οι πλαστικές όμορφες δεν μου αρέσουν. Αυτές είναι σαν υβρίδια. Click για ανάπτυξη... Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:44 Η Neraida έγραψε: #907 29-04-10 12:44 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Κι εγώ θα πάρω αυτά Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Το ανδρικο δεν ειναι κακο, μπορεις ομως και καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:46 Ο DrStrangelove: #908 29-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Θα με τρελλανεις εσυ! Κατσε να σε τεσταρω...η Θιρον και η Μπελουτσι σου αρεσουν? Αντικειμενικα κουκλαρες απ ολες τις αποψεις...εχουν το πακετο εν ολιγοις. Click για ανάπτυξη... 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:48 Ο _daemon_ έγραψε: #909 29-04-10 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Πες μου οτι κανεις πλακα με το γυναικειο που παρεθεσες...Ναι? Click για ανάπτυξη... To βγάζει και σε μαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:49 Η Neraida έγραψε: #910 29-04-10 12:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'Εχω γράψει κι αλλού ότι ένας άντρας μπορεί να παραβλέψει τα πάντα σε μια γυναίκα εκτός από την ασχήμια. Αν αυτό θεωρείται ότι είναι δήλωση ότι δεν θαυμάζω απεριόριστα την ομορφιά τι να πω... Η Θιρόν και οι Μπελούτσι ναι, μου αρέσουν πολύ, περισσότερο η πρώτη, αλλά και γυναίκες του μέσου όρου που δεν είναι αντικειμενικά όμορφες επίσης. Click για ανάπτυξη... Οκ, να με συγχωρεις... Σε ειχα παρεξηγησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 12:50 Η Neraida έγραψε: #911 29-04-10 12:50 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: To βγάζει και σε μαύρο Click για ανάπτυξη... Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:02 Ο _daemon_ έγραψε: #912 29-04-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Οχι δεν αρκει, πες οτι κανεις πλακα! Click για ανάπτυξη... Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 13:06 Η Neraida έγραψε: #913 29-04-10 13:06 Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:44 Η mindcircus: #914 29-04-10 14:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.438 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 14:49 Η Himela έγραψε: #915 29-04-10 14:49 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: 'οι Μπελούτσι Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι πολλαπλασιάζονται να φάω τις κοτσίδες μου! Αρχική Δημοσίευση από _daemon_: Αν κάνω πλάκα και το παραδεχτώ, δεν θα είναι πλέον πλάκα! Αν δεν κάνω πλάκα και δηλώσω ότι είναι πλάκα, πάλι δεν θα είναι πλάκα.... Δεν σε συμφέρει να απαντήσω, έτσι σου μένει να επιλέξεις απλώς το χρώμα Click για ανάπτυξη... Dr House??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:31 Η roumana έγραψε: #916 29-04-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Να σου απαντησω σε 30 χρονια απο τωρα...? Ισως τοτε να μου ταιριαζει ... Click για ανάπτυξη... Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 15:42 Η mindcircus: #917 29-04-10 15:42 Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2010 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γηινα χρωματα: 3 τικ! Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Ουτε εμενα με χαλανε αυτα τα παπουτσια, φανταζοντας με σε μεγαλυτερη ομως ηλικια, θα τα ηθελα ομως χωρις το γυρω το λουρακι. Δηλαδη ανοιχτα στο κουτεπιε, τα κανει πιο κυριλατα και γουστοζικα. Με ενα ωραιο σακακι και τζιν ή με κοστουμι στο εκρου, με μικρο τσαντακι και ωραια περιποιημενα μαλλια, πολυ φινο και αριστοκρατικο. Μου αρεσει αυτο το ντυσιμο ετσι οπως το φανταζομαι. Η αληθεια ειναι πως εμεις οι γυναικες με τα τακουνια εχουμε θεματακι, ποσο μαλλον αν τα φοραμε πολλες ωρες. Ειναι κακο να κοκκινιζει το ποδαρακι μας. Προσωπικα για φετος ξερω πως θα τη βγαλω πολυ καθαρη με εσπαντριγιες και πλατφορμες, ειναι πολυ ανετες, σεξυ και φοριουνται απο το πρωι ως το βραδυ. Φυσικα τα ψηλα τακουνια για πιο ''καλα'' ντυσιματα, οι σαγιοναρες για τις παραλιες και τα ανοιχτα πεδιλακια για ολα τα υπολοιπα,δε θα λειψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:04 Η Neraida έγραψε: #918 29-04-10 16:04 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:09 Η mindcircus: #919 29-04-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Τα μιουλ γενικοτερα δε μου αρεσουν και ποσο μαλλον με λουρακι... Τετοιο στυλ φοραει η μητερα μου η οποια ειναι 54ων που και παλι δε μ΄ αρεσουν... Δε μου αρεσουν και απο θεμα στυλ , αλλα και μου κανουν καπως μεγαλιστικα... Ενταξει, γουστα ειναι αυτα... Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω θα τα προτιμουσα κλειστα απο πισω, οχι μονο απο θεμα εμφανισης αλλα αυτο κλατς κλατς μου τη σπαει και επισης κλειστο μαζευει και το ποδι. χωρις λουρακι ναι. αρα νερ ουσιαστικα μιλαμε για γοβακια χαμηλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 29 Απριλίου 2010 στις 16:36 Ο alllantin: #920 29-04-10 16:36 Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από chrisss: το κωλαρακι της πρωτης φοτο ειναι αληθινο??? η φοραει τουρλοκωλι??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Καταρχας, η συγκεκριμενη γκομενα εχει παρα πολυ γυμνασμενο κορμι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από chrisss: ναι, την ξερω την συγκεκριμενη γκομενα την θυμαμαι οταν επαιζε στον ''εβδομο ουρανο'' και ηταν μπαζο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν εισαι ακ@λη, ε ναι, δε θα αποκτησεις ξαφνικα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kajira: Πάντως στέκεται και πολύ ..τουρλωτά, αν προσέξετε! Τον έχει πετάξει κανονικά! (αχ τι γράφω η γυναίκα!) Click για ανάπτυξη... οφτόπικ () - καψιμί το κάνατε το θέμα () οντόπικ: Αρχική Δημοσίευση από roumana: Και όμως Νερ, με ένα ωραίο deux pièces θα ταίριαζαν πολύ. Εγώ τα βάζω άνετα( και ξέρεις ότι είμαι θαυμάστρια των σουπερντουπερσεξιτακουνιών.) Καμία φορά, less is more. Click για ανάπτυξη... +1100000 αυτή είναι και η δική μου άποψη και κάτι μου λέει πως συμφωνεί μία ευρεία γκάμα αντρών από τον πιτ έως τον φαντ ή από τον όττο μέχρι τον μάξιμο φυσικά ο κανόνες δέχεται και εξαιρέσεις () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.