Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 08:52 Η Imadlak έγραψε: #1.621 09-02-12 08:52 View attachment 42580View attachment 42581View attachment 42582 View attachment 42583View attachment 42584View attachment 42585 Τις λατρευω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Νοεμβρίου 2012 venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:06 Η venividivici: #1.622 09-02-12 15:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:05 Η Noisette έγραψε: #1.623 23-02-12 01:05 Πουλοβεράκια...τι λέτε; View attachment 42895 View attachment 42896 View attachment 42897 View attachment 42898 View attachment 42899 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2012 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:41 Η mindcircus: #1.624 23-02-12 12:41 Λοιπόν! Πουλοβεράκια. Στις αρχές του Οκτώβρη με ήλκυσαν περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Μεχρι και Γενάρη τα φόρεσα. Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Τί κανετε με τον στατικό ηλεκτρισμό; Πώς γειώνεστε; Εμένα τα μαλλιά μου πετάνε μονίμως κι όπου ακουμπάω ηλεκτρίζομαι Αυτή τη περίοδο δεν έχω πολλή όρεξη για ψώνια, ν'ανοίξει κάπως ο καιρός θέλω και ν'αλλαξουμε γκαρνταρόμπα! Παρα μόνο για το τρεκιν κάθε τόσο αγοράζω και κάτι διότι όπως γνωρίζετε ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και μπόλικος, ειδικά αν εχει χιόνι το βουνό. Αυτή τη στιγμή ψάχνω γκέτες με goretex και μπατόν, κάτι εντόπισα...γιατί αυτά θέλουν έρευνα. Αν ξέρει κανείς μαγαζιά θα με χαροποιήσει! Μεχρι στιγμής έχω ανακαλύψει κάποια Να σας δείξω τα παπουτσάκια μου;;; Εψαξα πολύ για να αγοράσω κάτι καλό και να μ'αρέσει!! Απίστευτη υφή, στις πετρες δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σε νερά μέσα μπήκε όλο μου το πόδι, τίποτα! Ουτε φοβος να γυρίσει το πόδι μου, ούτε κρύο κατάλαβα κι ούτε ζεστάθηκα! Φανταστική ποιότητα και απο τα πιο κομψά γυναικεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #1.625 23-02-12 13:31 Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
View attachment 42580View attachment 42581View attachment 42582 View attachment 42583View attachment 42584View attachment 42585 Τις λατρευω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:06 Η venividivici: #1.622 09-02-12 15:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:05 Η Noisette έγραψε: #1.623 23-02-12 01:05 Πουλοβεράκια...τι λέτε; View attachment 42895 View attachment 42896 View attachment 42897 View attachment 42898 View attachment 42899 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2012 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:41 Η mindcircus: #1.624 23-02-12 12:41 Λοιπόν! Πουλοβεράκια. Στις αρχές του Οκτώβρη με ήλκυσαν περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Μεχρι και Γενάρη τα φόρεσα. Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Τί κανετε με τον στατικό ηλεκτρισμό; Πώς γειώνεστε; Εμένα τα μαλλιά μου πετάνε μονίμως κι όπου ακουμπάω ηλεκτρίζομαι Αυτή τη περίοδο δεν έχω πολλή όρεξη για ψώνια, ν'ανοίξει κάπως ο καιρός θέλω και ν'αλλαξουμε γκαρνταρόμπα! Παρα μόνο για το τρεκιν κάθε τόσο αγοράζω και κάτι διότι όπως γνωρίζετε ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και μπόλικος, ειδικά αν εχει χιόνι το βουνό. Αυτή τη στιγμή ψάχνω γκέτες με goretex και μπατόν, κάτι εντόπισα...γιατί αυτά θέλουν έρευνα. Αν ξέρει κανείς μαγαζιά θα με χαροποιήσει! Μεχρι στιγμής έχω ανακαλύψει κάποια Να σας δείξω τα παπουτσάκια μου;;; Εψαξα πολύ για να αγοράσω κάτι καλό και να μ'αρέσει!! Απίστευτη υφή, στις πετρες δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σε νερά μέσα μπήκε όλο μου το πόδι, τίποτα! Ουτε φοβος να γυρίσει το πόδι μου, ούτε κρύο κατάλαβα κι ούτε ζεστάθηκα! Φανταστική ποιότητα και απο τα πιο κομψά γυναικεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #1.625 23-02-12 13:31 Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:05 Η Noisette έγραψε: #1.623 23-02-12 01:05 Πουλοβεράκια...τι λέτε; View attachment 42895 View attachment 42896 View attachment 42897 View attachment 42898 View attachment 42899 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2012 mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:41 Η mindcircus: #1.624 23-02-12 12:41 Λοιπόν! Πουλοβεράκια. Στις αρχές του Οκτώβρη με ήλκυσαν περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Μεχρι και Γενάρη τα φόρεσα. Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Τί κανετε με τον στατικό ηλεκτρισμό; Πώς γειώνεστε; Εμένα τα μαλλιά μου πετάνε μονίμως κι όπου ακουμπάω ηλεκτρίζομαι Αυτή τη περίοδο δεν έχω πολλή όρεξη για ψώνια, ν'ανοίξει κάπως ο καιρός θέλω και ν'αλλαξουμε γκαρνταρόμπα! Παρα μόνο για το τρεκιν κάθε τόσο αγοράζω και κάτι διότι όπως γνωρίζετε ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και μπόλικος, ειδικά αν εχει χιόνι το βουνό. Αυτή τη στιγμή ψάχνω γκέτες με goretex και μπατόν, κάτι εντόπισα...γιατί αυτά θέλουν έρευνα. Αν ξέρει κανείς μαγαζιά θα με χαροποιήσει! Μεχρι στιγμής έχω ανακαλύψει κάποια Να σας δείξω τα παπουτσάκια μου;;; Εψαξα πολύ για να αγοράσω κάτι καλό και να μ'αρέσει!! Απίστευτη υφή, στις πετρες δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σε νερά μέσα μπήκε όλο μου το πόδι, τίποτα! Ουτε φοβος να γυρίσει το πόδι μου, ούτε κρύο κατάλαβα κι ούτε ζεστάθηκα! Φανταστική ποιότητα και απο τα πιο κομψά γυναικεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #1.625 23-02-12 13:31 Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουλοβεράκια...τι λέτε; View attachment 42895 View attachment 42896 View attachment 42897 View attachment 42898 View attachment 42899 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:41 Η mindcircus: #1.624 23-02-12 12:41 Λοιπόν! Πουλοβεράκια. Στις αρχές του Οκτώβρη με ήλκυσαν περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Μεχρι και Γενάρη τα φόρεσα. Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Τί κανετε με τον στατικό ηλεκτρισμό; Πώς γειώνεστε; Εμένα τα μαλλιά μου πετάνε μονίμως κι όπου ακουμπάω ηλεκτρίζομαι Αυτή τη περίοδο δεν έχω πολλή όρεξη για ψώνια, ν'ανοίξει κάπως ο καιρός θέλω και ν'αλλαξουμε γκαρνταρόμπα! Παρα μόνο για το τρεκιν κάθε τόσο αγοράζω και κάτι διότι όπως γνωρίζετε ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και μπόλικος, ειδικά αν εχει χιόνι το βουνό. Αυτή τη στιγμή ψάχνω γκέτες με goretex και μπατόν, κάτι εντόπισα...γιατί αυτά θέλουν έρευνα. Αν ξέρει κανείς μαγαζιά θα με χαροποιήσει! Μεχρι στιγμής έχω ανακαλύψει κάποια Να σας δείξω τα παπουτσάκια μου;;; Εψαξα πολύ για να αγοράσω κάτι καλό και να μ'αρέσει!! Απίστευτη υφή, στις πετρες δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σε νερά μέσα μπήκε όλο μου το πόδι, τίποτα! Ουτε φοβος να γυρίσει το πόδι μου, ούτε κρύο κατάλαβα κι ούτε ζεστάθηκα! Φανταστική ποιότητα και απο τα πιο κομψά γυναικεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Φεβρουαρίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #1.625 23-02-12 13:31 Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν! Πουλοβεράκια. Στις αρχές του Οκτώβρη με ήλκυσαν περισσότερο απο ποτέ άλλοτε. Μεχρι και Γενάρη τα φόρεσα. Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Τί κανετε με τον στατικό ηλεκτρισμό; Πώς γειώνεστε; Εμένα τα μαλλιά μου πετάνε μονίμως κι όπου ακουμπάω ηλεκτρίζομαι Αυτή τη περίοδο δεν έχω πολλή όρεξη για ψώνια, ν'ανοίξει κάπως ο καιρός θέλω και ν'αλλαξουμε γκαρνταρόμπα! Παρα μόνο για το τρεκιν κάθε τόσο αγοράζω και κάτι διότι όπως γνωρίζετε ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και μπόλικος, ειδικά αν εχει χιόνι το βουνό. Αυτή τη στιγμή ψάχνω γκέτες με goretex και μπατόν, κάτι εντόπισα...γιατί αυτά θέλουν έρευνα. Αν ξέρει κανείς μαγαζιά θα με χαροποιήσει! Μεχρι στιγμής έχω ανακαλύψει κάποια Να σας δείξω τα παπουτσάκια μου;;; Εψαξα πολύ για να αγοράσω κάτι καλό και να μ'αρέσει!! Απίστευτη υφή, στις πετρες δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σε νερά μέσα μπήκε όλο μου το πόδι, τίποτα! Ουτε φοβος να γυρίσει το πόδι μου, ούτε κρύο κατάλαβα κι ούτε ζεστάθηκα! Φανταστική ποιότητα και απο τα πιο κομψά γυναικεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 13:31 Ο Dark_kronos: #1.625 23-02-12 13:31 Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 19:52 Η MissKit έγραψε: #1.626 23-02-12 19:52 Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα ούτε που να τα ακουμπάω. Πέραν του στατικού ηλεκτρισμού που μ'εκνευρίζει απίστευτα, κάνουν κόμπους. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:23 Η Muxu Su έγραψε: #1.627 24-02-12 12:23 πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάμε για τρεξιματάκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:02 Η Dalian έγραψε: #1.628 24-02-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: πάμε για τρεξιματάκι;; Click για ανάπτυξη... Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:15 Η DreamsRevenge: #1.629 24-02-12 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Στο κλιμα τις εποχης, αφου ερχονται δυσκολες μερες και θα πεσει πολυ ξυλο, ας ειμαστε προετοιμασμενοι! Click για ανάπτυξη... Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:17 Η Muxu Su έγραψε: #1.630 24-02-12 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Μονάχα εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά αντιαισθητικά? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω; εμένα πάντως μου αρέσουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:20 Ο Dark_kronos: #1.631 24-02-12 15:20 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μαυρο, σαν αυτο που θα παρουν στις εκλογες μερικοι-μερικοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:25 Η Eileen έγραψε: #1.632 24-02-12 15:25 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Καλή η προετοιμασία σύντροφε, αλλά λίγο χρωματάκι, αμάν πια, ένα εμπριμεδάκι, μια ριγούλα, χάθηκε πια??? Δηλ. το ξύλο στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2012 μονόχρωμο και μαύρο θα το δώσουμε/φάμε? Έλεος! Click για ανάπτυξη... Nooot, καθόλου έλεος! Man in black Εμένα μου αρέσει πολύ το μαύρο... Για την ακρίβεια έχω και εγώ παρόμοια μποτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:40 Η mindcircus: #1.633 24-02-12 15:40 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο πράγμα μιλάς. Είσαι πολύ φορτισμένη μάλλον. Ποτέ δεν έκανα τζιζ με τα πουλοβεράκια μου Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω κάθε χρόνο, χρόνια τώρα τζιζ. Σοβαρά μιλάω. Κάθε εποχή με υγρασία, ηλεκτριζομαι. Οσες φορές το έχω πει, συνήθως παραξενεύονται όπως εσύ καλή ώρα και μου κανε εντύπωση, ελεγα ''τι σκατα μονο γω το παθαίνω;;'' Μεχρι που είδα μια εκπομπή της Μενεγάκη όπου η φούστα της είχε φτάσει στον λαιμό απο τον ηλεκτρισμό και είπε πως το παθαίνει κι αυτή κάθε χρόνο. Οπότε κάπως ενιωσα... γήινη. Το παθάινω με πλεκτά, φλις, κουβέρτες. Να προσθέσω κι ενα μπλουζάκι- αυτά τα αέρινα- που φερα απο Αγγλία, το μανίκι κολλάει πάνω στο χέρι μου. Δυο μήνες το ευχαριστιέμαι μόνο. Το πιο αστείο αλλά συνάμα εκνευριστικό είναι πως όταν γδυθώ, ο,τιδήποτε σιδερένιο ή οποιονδήποτε πιάσω, του κάνω τζιζ Αρχική Δημοσίευση από MissKit: όσο για κόμπους, NO WAY. Απλώς όπως και κάθε προϊόν, θέλει να φροντίσεις να πάρεις κάτι σε καλή ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω τωρα.. απο τη μια συμφωνω απο την αλλη οχι. Και φτηνιάρικα τύπου Ζαρα και μη, μου κάνουν κομπάκια. Μη φανταστείς όλο κόμπους, αντε κανα δυο κομπάκια, αλλά εμένα μου τη σπάνε συν τον ηλεκτρισμό. Κυρίως το τελευταίο. Προσθέτω πως τα πλένω στο χέρι φυσικά. Η αλήθεια είναι πως κινούμαι πολύ και δε με λες απόλυτα προσεχτική με τα ρούχα μου. Προσφατα μου πεσε κάφτρα σε μπλουζάκι που προ δυο ημερών είχα αγοράσει... Μπορεί δηλαδή λόγω κάποιας κίνησης να πιάνομαι κάπου.. Αρχική Δημοσίευση από MissKit: ΥΓ: Με γεια τα παπουτσάκια! Click για ανάπτυξη... Αχ! Τα έχω αγαπήσει!Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:48 Η Dalian έγραψε: #1.634 24-02-12 21:48 *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
*.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:58 Η κaτε_αlx έγραψε: #1.635 25-02-12 20:58 νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νο πολύ λουλουδάτο βρε Dalian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:43 Η mindcircus: #1.636 26-02-12 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: *.* παραμυθένιο φουλάρι Yes/Yes??? Click για ανάπτυξη... Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 01:52 Η prinCess.: #1.637 26-02-12 01:52 Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε μένα μου αρέσει. Έχω κι εγώ φουλάρια με λουλούδια, αλλά είναι πιο μικρά, άλλα χρώματα, πιο μαζεμένο, αυτό μου φαίνεται κάπως παλιακό. Αλλά αυτά είναι γούστα μωρέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 02:00 Η Dalian έγραψε: #1.638 26-02-12 02:00 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πράγματι παραμυθένιο! Με γεια! Πάρα πολύ όμορφο! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό μου βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:33 Η Noisette έγραψε: #1.639 27-02-12 17:33 Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θέλετε να μην ξοδέψετε λεφτά για νέα ρούχα? Εγώ ναι! Και εδώ και καιρό σκέφτομαι πως θα εκμεταλλευτώ τα άπειρα ρούχα που δεν φοράω τόσα χρόνια. Οπότε βρήκα κάτι τέλεια video για το πως θα συνδυάσεις παλιά κομμάτια, κομμάτια που έχεις βαρεθεί, αγοριών ή των μπαμπάδων μας τα πουκάμισα, ακόμα και XL μπλουζάκια του ύπνου. Enjoy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:14 Η Dalian έγραψε: #1.640 28-02-12 00:14 Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ή ου? Θα φοράγατε ποτέ κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.