mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω περσυ το εκανα κι εφτιαξα δυο μαγιω μπικινι στα μετρα και στα γουστα μου, τα φοραω και φετος κι ακουω τα ωραιοτερα σχολια απο οποιαδηποτε μαγιω ειχα ποτε αγορασει. Και δε μου κοστισαν παρα πολυ. Τα ιδια θα εδινα αν τα αγοραζα απο καλο καταστημα. Δινω μια ιδεα.... μηπως θελει καποια να ψαχτει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πολύ καλή ιδέα. Θα το δοκιμάσω. Πόσο σου κοστίζει περίπου;;![]()
Εξαρταται απο το που θα πας, μεχρι το πως θα το θελησεις. Ειχα φτιαξει δυο μονοχρωμα. Αν θελεις εμπριμε ισως πηγαινει παραπανω, δεν το ξερω αυτο καθολου γιατι εγω μονοχρωμα ηθελα. Το ενα μου κοστισε περιπου στα 40-50 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειχα κανει σπουδαιες αλλαγες, απλως τα μετρα μου πηρε. Ενα μαυρο ομως που το ηθελα ιδιαιτερα οπως το ειχα στο μυαλο μου, δηλ. στο πανω μερος η βαση του ηταν τιραντα οπως του σουτιεν. Την αλλαξα και την εκανα τριγωνο, προσθεσα καποιες λεπτομερειες μαυρες και στο κατω, διαλεξα αλλο υφασμα κι ενω η βαση του ηταν ενα κανονικο μαγιω, εγω μικρυνα τα πλαγια ωστε το κορδονι να ειναι λεπτο για το μαυρισμα, οπως επισης το εκανα ολιγον τι κοφτοτερο

Εγω Θαλεια εχω δωσει απειρα λεφτα σε μαγιω και ποτε δεν ημουν απολυτα ικανοποιημενη. Ημουν μεν, αλλά. Μη σου πω για περι Ζαρα και τα Ιντιμισσιμι και Μπερσκα κλπκλπ που τα θεωρω αισχρα, διοτι περα απο ακομψα ειναι και εντελως συνθετικα, πολυ κακο για το δερμα μας. Μονο χρωματα εχουν και σχεδια μοδατα, κατα τ'αλλα δε λενε τιποτα για μενα. Στη Med συνηθως απευθυνομουν ή στη LaPerla. Εδινα κατιτις παραπανω αλλα τα ευχαριστιομουν. Η ιδεα να ραψω ηρθε ξαφνικα, αν και γνωριζα την υπαρξη της εν λογω μοδιστρας. Ετσι το αποφασισα να το δοκιμασω και εμεινα ακομα πιο ικανοποιημενη. Τωρα αν πετυχει το ματι μου κανα τελειο της LaPerla που ειναι και η αγαπημενη μου, μπορει και να το παρω.
Μοδιστρες μπορεις παντου να βρεις, ακομα και μεσα στο διαδικτυο. Μοναχα, προσπαθησε να βρεις καποια που ν'ασχολειται με μαγιω, να εχει να κανει με βιοτεχνια μαγιω εξειδικευμενα. Υπαρχουν αμα ψαξεις!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

View attachment 46273View attachment 46274
by Calzedonia...

MissKit
Επιφανές μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσυπογράφω λοιπόν πλέον για τα strapless της MED. Μόλις πήρα αυτό σε μπλε.Είναι πολύ ωραίο και έχει καλό κράτημα και χωρίς τις τιράντες του (έχει κι από αυτές).
![]()
αυτο ειχε μπανελα απο κατο ή οχι?

θα παω αυριο να κοιταξω κι εγω..ποσο ειχε?
MissKit
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Θα έπρεπε να συγκινηθώ τώραΈχει και μπανέλα και ενίσχυση που βγαίνει. Είναι τσιμπημένο... 70 το πήρα.![]()

MissKit
Επιφανές μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω πως έχω άδικο σε αυτό που εννοώΣταμάτα βρε το trolling.![]()

Πάντως το μαγιώ φαίνεται όντως πολύ ωραίο

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι club nuef και ειναι αυτο :
https://4.bp.blogspot.com/-hKLRnwIT5QY/T56VthSbLWI/AAAAAAAAAJ4/-4J8GeeaO9Y/s1600/CNM225031.jpg

Εεεε... νομιζω ηταν λοβ ατ φερστ σαιτ

Elsa Schiaparelli in collaboration with Salvador Dali, c.1930
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

D'squared
![]()
Εεεε... νομιζω ηταν λοβ ατ φερστ σαιτ
Απίστευτο *.*
Noisette
Περιβόητο μέλος

View attachment 46450
View attachment 46451
View attachment 46452
View attachment 46453
View attachment 46454
*Αυτά είναι μερικά από τα ρούχα της εταιρίας που θα έβαζα γιατί δεν έχουν patches

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Και το φόρεμα με το λεμόνι.
Άνετα θα τα έβαζα. ^^
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.